Komplett billenős szerelvény, raktárról!

Válassza komplett billenős szerelvényeinket kedvező finanszírozási lehetőségekkel, raktárról, azonnal!

Közzétéve:

Választható konstrukciók:
FORD TRUCKS nyerges vontató: 480 LE, Ford ECOTorq motor, ZF automatizált váltó
MEGA LIGHT billencs: 5,3 tonna önsúly, 24m3, acél alváz, alu felépítmény

FORD TRUCKS nyerges vontató: 480 LE, Ford ECOTorq motor, ZF automatizált váltó
KÖGEL billencs: 24m3, robosztus acél alváz, acél felépítmény

A részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!

H-2310 Szigetszentmiklós,
Leshegy Ipari Park, Leshegy utca 13.
Telefon: +36 24 502 250
Fax: +36 24 502 233
E-mail: marketing@delta-truck.hu

Már 48 országban van jelen a Ford Trucks

A Ford Trucks a fontos piacokon való sikeres nyitás érdekében, amelynek célja a teljes európai jelenlét kialakítása, Dániával folytatja stratégiai növekedését. Közép-, Kelet- és Nyugat-Európa után a Ford Trucks a skandináv térséget veszi célba a dán piacra való belépéssel, amivel a márka 48-ra emeli a piacai számát.

Hozzáértő kezekben

Idén februártól már Szlovákiában is a Delta-Truck látja el a Kögel pótkocsigyártó importőri képviseletét. A márkával hazánkban már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező cégcsoport kibővített szervizhálózattal, jól felkészült értékesítői csapattal és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal igyekszik biztosítani a Kögel előkelő pozícióját a szlovák piacon.

Karitatív karácsony

Idén is folytatta hagyományos társadalmi felelősségvállalási programját a Delta-Truck / VIARENT cégcsoport. Ezúttal a rászoruló társadalmi rétegeket segítő Oltalom Karitatív Egyesült számára nyújtottunk át egy körülbelül félmillió forint értékű természetbeni adományt, amelyet leányvállalatunk, a VIARENT Kft. negyedmillió forint pénzadománnyal egészített ki.

Ford Trucks színekbe öltözött a Lánchíd

Nem túlzás történelmi pillanatnak nevezni egy híd életében a terhelési próbát. A Lánchíd esetében nem a mostani volt az egyetlen ilyen esemény, de a november 12-én lebonyolított teszt mind közül talán a legkomplexebb volt és ehhez a Ford Trucks is hozzájárult.