Felvásárlás

Eladná járművét, de nem szeretne az árusítással bajlódni? Esetleg banki hitellel terhelt tehergépkocsiját szeretné értékesíteni? Akkor a legjobb helyen jár. A Delta-Truck Kft. készpénzért felvásárolja járművét.

Biztos Ön is került már olyan helyzetbe, hogy járművet szeretett volna eladni, és megtapasztalta, hogy a használt járművek értékesítése, a vevő megtalálása soha nem könnyű feladat. Főleg abban az esetben, ha nem beszámításról van szó új jármű vásárlásakor. Akár több hét vagy hónap is eltelhet a hirdetés feladása és az értékesítés megvalósulása között, amíg haszonjárműve kihasználatlanul áll. Nem beszélve a sok egyeztetésről, a jármű többszöri bemutatásáról, majd sikeres megállapodás esetén a szerződéskötéssel járó adminisztrációról.

Teherautó, haszongépjármű felvásárlás azonnal

De mit tegyen, ha a lehető legrövidebb időn belül szeretné eladni járművét? A válasz nagyon egyszerű: keressen fel bennünket! A Delta-Truck Kft. minden típusú használt haszonjárművet és félpótkocsit felvásárol, még banki hitellel terhelt járműveket is, kedvező áron. Kollégáink a gépkocsi állapotfelmérését követően árajánlatot adnak. A megállapodás létrejötte után a szerződéskötéshez kapcsolódó adminisztrációs terheket is levesszük az Ön válláról, és a jármű vételárát azonnal kifizetjük. Ennél egyszerűbb és gyorsabb megoldást biztosan nem talál, ha sürgősen készpénzre van szüksége járműve helyett.

Akár klasszikus beszámításról van szó, akár egyszerű járműértékesítésről, keresse bizalommal kollégáinkat szigetszentmiklósi és budapesti telephelyünkön, akik szívesen állnak rendelkezésére további információval!

Szigetszentmiklós, Leshegy utca 13. Telefon: +36-1-505-3500
Budapest, Táblás utca 38. Telefon: +36-1-505-3500

Felvásárlásra kínálom

felvasarlas_02