Delta vállalatcsoport

Delta-Truck – 1991 óta az önök szolgálatában

Haszongépjármű – új és használt

Eladás   |   Bérbeadás   |   Szerviz

A hazai haszonjárműpiac egyik vezető járműkereskedőjeként cégünk már 30 éve foglalkozik haszongépjárművek forgalmazásával. Ezalatt az idő alatt arra törekedtünk, hogy minél szélesebb szolgáltatáspalettával és minél magasabb színvonalon elégíthessük ki hazai és nemzetközi ügyfeleink igényeit. Az új és használt haszongépjárművek (1,5 – 40 tonna) és félpótkocsik eladása mellett rövid és hosszú távú bérlési lehetőséget is biztosítunk, emellett számos eladás utáni szolgáltatással várjuk partnereinket. Ismerjük a piacot és pontosan tudjuk, hogy önnek mire van szüksége, ezért gondoskodunk arról, hogy mindenki időben célba érjen és minél hatékonyabban elvégezhesse feladatait.

Fontos számunkra, hogy szolgáltatásaink színvonala minden területen megfeleljen az önök elvárásainak. Ezt garantálja az általunk megszerzett ISO 9001:2015-ös minőségügyi tanúsítvány is.

Magyarországon 1991 óta - Szlovákiában 2013 óta (Delta-Truck s.r.o.)
haszonjármű-értékesítés, bérautó-szolgáltatás

Telephelyeink:

Szigetszentmiklós
Budapest (IX. kerület, Táblás utca)
Pozsony/Bratislava

Forduljon hozzánk bizalommal!

Szolgáltatásaink

Forgalmazás

Új járművek forgalmazása

Az általunk forgalmazott teherautó- és félpótkocsimárkák garanciát jelentenek a minőségre és a megbízhatóságra. Bármely fuvarfeladatra keres megoldást, nálunk megtalálja.

A Ford Trucks nagyhaszonjárműveknek kizárólagos importőreként a Ford Trucks nagyteherautó-modellek teljes választékával várjuk ügyfeleinket a vállalat szigetszentmiklósi központjában.

Hivatalos márkakereskedőként forgalmazzuk a világ egyik első számú tehergépkocsi-gyártójának, az Isuzunak a tehergépjárműveit.

Telephelyeinken kedvező finanszírozási konstrukciókkal, gyors ügyintézéssel, használtjármű-beszámítási lehetőséggel és kedvezményes karbantartási ajánlatokkal várjuk ügyfeleinket.

Félpótkocsi centrum

Kögel, Benalu, Broshuis, Lamberet, Legras

Széles félpótkocsi termékkínálatunkban kedvező ár-értékarányú, fuvarfeladatra szabott ajánlatokat szerepelnek. Modelljeink között mindenki megtalálhatja a szükségleteinek legmegfelelőbb járművet, legyen szó akár a terhelhetőségről, akár a sokoldalúságról. Jelentős raktárkészlettel, kiterjedt garanciális feltételekkel és folyamatos utánkövetési lehetőségekkel várjuk ügyfeleinket.

Bővebben

Használt járművek forgalmazása

Nemcsak új, de használt tehergépjárművek eladásával is foglalkozunk. Az általunk forgalmazott használt gépjárművek egy része korábban általunk karbantartott bérautóként szolgált, ezen járműveket TOP QUALITY minőségi jellel jelöltük. Az általunk kínált modellek megbízható forrásból származnak, folyamatosan szervizeltek és garantált futásteljesítménnyel rendelkeznek.

Bővebben

Felvásárlás

Ha a lehető legrövidebb időn belül szeretné eladni járművét, akkor keressen bennünket! Minden típusú használt haszonjárművet és félpótkocsit kedvező áron vásárolunk fel, akár banki hitellel terhelten is.

Bővebben

Bérbeadás

Szolgáltatáspalettánkra 1997-ben – a VIA Bérautó megalakulását követően – a haszongépjármű-bérbeadás és flottakezelés is felkerült. Napjainkban már közel 1000 járművünk fut az európai utakon. Kínálatunk rugalmasan alkalmazkodik ügyfeleink igényeihez, ezért lehetőséget biztosítunk a hosszú és a rövidtávú, akár egynapos bérlésre is, a a futamidő alatt pedig teljes körű kiszolgálást biztosítunk haszonjárműveinkhez.

tovább a VIA honlapra


Szerviz

Hivatalos márkaszerviz: Ford Trucks, Mercedes-Benz, ISUZU, Kögel, Lamberet, Benalu, Legras és a Broshuis

Szeződött partner: minden általunk forgalmazott márka, pl.: DAF, Volvo Trucks (Volvo Independent Operator), Renault Trucks (Renault Independent Operator)

Márkafüggetlen szerviz: válalljuk valamennyi tehergépjármű és félpótkocsi márka javítását, karbantartását.

Kiterjedt szervizszolgáltatási rendszerünkkel igyekszünk minél könnyebbé tenni ügyfeleink dolgát, ezért nemcsak a javítást, de a kárfelvételt, az adminisztrációt és akár a mentést is magunkra vállaljuk. Rugalmas és gyors megoldásainkkal időt és pénzt takarítunk meg partnereinknek, akik minden körülmények között számíthatnak munkatársaink felkészültségére és jelentős alkatrész raktárkészletünkre. Természetesen mind az általunk beszerelt termékekre, mind az elvégzett munkára garanciát vállalunk.

Bővebben