Rólunk

Rólunk

DELTA VÁLLALATCSOPORT

DELTA-TRUCK – 1991 ÓTA A HASZONJÁRMŰ KERESKEDELEM ÉLVONALÁBAN

A hazai haszonjárműpiac egyik vezető járműkereskedőjeként cégünk 1991 óta foglalkozik új és használt haszongépjárművek forgalmazásával, felvásárlásával, javításával és karbantartásával. Ez alatt a hosszú idő alatt arra törekedtünk, hogy minél szélesebb szolgáltatáspalettával és minél magasabb színvonalon elégíthessük ki hazai és nemzetközi ügyfeleink igényeit.

Természetesen a FORD TRUCKS, ISUZU, KÖGEL, MEGA, BENALU, LAMBERET és BROSHUIS haszonjárművek értékesítése mellett számos eladás utáni szolgáltatással is várjuk partnereinket.

Az 1994-ben alakult és azóta a haszonjárművek bérbeadásában piacvezetővé vált VIARENT teszi teljessé a szolgáltatáspalettánkat.

Fontos számunkra, hogy szolgáltatásaink színvonala minden területen megfeleljen az ügyfeleink elvárásainak. Ezt garantálja az általunk bevezetett DNV ISO 9001:2015-ös minőségügyi tanúsítvány is.

2013 volt a külföldi nyitás éve, megalapítottuk Delta- Truck s.r.o. néven az első leányvállalatunkat Szlovákiában. A szlovák piac feltérképezését és megismerését használt haszonjárművek forgalmazásával kezdtük, majd bevezettük a VIARENT szolgáltatásait is.

2018 márciusában a magyarországi sikeres bevezetés után a Ford Trucks felhatalmazott minket, arra, hogy Szlovákiában is képviseljük a márkát. Így már két piacon is a Delta-Truck lett a Ford Trucks importőre.

A vállalatcsoport terjeszkedése nem állt meg itt, 2019 júliusában franchise szerződést kötöttünk a szerbiai SDT Group doo-val a VIARENT szoláltatásának értékesítésére, majd 2022-ben újabb leányvállalatokat alapítottunk Csehországban VIARENT Česká Republika s.r.o. illetve Franciaországban Delta-Truck France SAS néven.

SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL

Új járművek forgalmazása

Az általunk forgalmazott teherautó- és félpótkocsimárkák garanciát jelentenek a minőségre és a megbízhatóságra. Megoldást találunk fuvarfeladatára.

A Ford Trucks nagyhaszonjárműveknek kizárólagos importőreként a Ford Trucks teherautó-modellek teljes választékával várjuk ügyfeleinket vállalatunk szigetszentmiklósi központjában.

Hivatalos márkakereskedőként forgalmazzuk a világ egyik első számú tehergépkocsi-gyártójának tehergépjárműveit 3,5 és 12T össztömeg között – az ISUZU -t.

Telephelyeinken kedvező finanszírozási konstrukciókkal, gyors ügyintézéssel, használtjármű-beszámítási lehetőséggel és kedvezményes karbantartási ajánlatokkal várjuk ügyfeleinket.

Félpótkocsi centrum

Kögel, Benalu, MEGA, Broshuis, Lamberet

Márkáink között mindenki megtalálhatja a fuvarfeladatának legmegfelelőbb járművet, legyen szó akár hűtős, billenős, önkihordós, építőipari, konténerszállító, vagy egyéb félpótkocsiról. Jelentős raktárkészlettel, illetve alkatrészraktárral várjuk ügyfeleinket.
Bővebb információkért kattintson ide!

Használt járművek forgalmazása

Nemcsak új, de használt tehergépjárművek értékesítésével is foglalkozunk. Az általunk forgalmazott használt haszongépjárművek egy része korábban általunk karbantartott bérautóként szolgált, ezen járműveket TOP QUALITY minőségi jellel jelöltük. Az általunk kínált modellek megbízható forrásból származnak, folyamatosan szervizeltek és garantált futásteljesítménnyel rendelkeznek.
Bővebben információkért kattintson ide!

FELVÁSÁRLÁS

Eladná járművét, de nem szeretne az értékesítéssel bajlódni? Esetleg banki hitellel terhelt tehergépkocsiját szeretné értékesíteni? Akkor a legjobb helyen jár. A Delta-Truck Kft. felvásárolja járművet.Biztos Ön is került már olyan helyzetbe, hogy járművet szeretett volna eladni, és megtapasztalta, hogy a használt járművek értékesítése, a vevő megtalálása soha nem könnyű feladat. Akár több hét vagy hónap is eltelhet a hirdetés feladása és az értékesítés megvalósulása között, amíg haszonjárműve kihasználatlanul áll. Nem beszélve a sok egyeztetésről, a jármű többszöri bemutatásáról, majd sikeres megállapodás esetén a szerződéskötéssel járó adminisztrációról.

Mit tegyen, ha a lehető legrövidebb időn belül szeretné eladni járművét? A válasz nagyon egyszerű:

  1. Keressen fel bennünket!
  2. Kollégáink a haszonjármű állapotfelmérését követően árajánlatot adnak.
  3. A megállapodás létrejötte után a szerződéskötéshez kapcsolódó adminisztrációs terheket is levesszük az Ön válláról, és a jármű vételárát azonnal kifizetjük.

Ennél egyszerűbb és gyorsabb megoldást biztosan nem talál, ha sürgősen készpénzre van szüksége járműve helyett.
Bővebb információkért kattintson ide!

HASZONJÁRMŰ BÉRBEADÁS – VIARENT

Szolgáltatáspalettánkra 1997-ben – a VIARENT (korábban VIA Bérautó) megalakulását követően – a haszongépjármű-bérbeadás és flottakezelés is felkerült. Napjainkban már több mint 3000 járművünk fut az európai utakon. Kínálatunk rugalmasan alkalmazkodik ügyfeleink igényeihez, ezért lehetőséget biztosítunk a hosszú- és a rövidtávú, akár egynapos bérlésre is, a futamidő alatt pedig teljes körű kiszolgálást biztosítunk haszonjárműveinkhez.

A VIARENT lakossági üzletágát 2020 júniusában indítottuk el.

SZERVIZ

Hivatalos márkaszerviz: Ford Trucks, Mercedes-Benz, ISUZU, Kögel, MEGA, Lamberet

Mi pontosan tudjuk, hogy az árufuvarozásban a legfontosabb tényező az idő. Amennyiben hozzánk hozza járműveit, biztos lehet benne, hogy a kiesett állásidő a lehető legrövidebb lesz, ugyanis a különböző márkák eredeti gyári alkatrészeiből, valamint utángyártott részegységekből is széles raktárkészlettel rendelkezünk, illetve gyors határidővel szerezzük be az esetlegesen hiányzó alkatrészeket.
Az ISO 9001/2015 minőségi tanúsítvány biztosítja, hogy mindig magas szintű kiszolgálásban legyen része vevőszolgálatunkon és az elvégzett munka tekintetében is. Több biztosítótársaság szerződött partnereként nemcsak a karambolos javításokat, lakatosmunkát igénylő feladatokat látjuk el, hanem a kárfelvételt is megoldjuk, sőt, átvállaljuk az ügyintézés teljes adminisztrációját.

Jöjjön el hozzánk, és győződjön meg személyesen szolgáltatásaink sokszínűségéről! Több mint 30 éves tapasztalatunk és magasan képzett szakembereink a garancia a minőségre.

Szigetszentmiklós szerviz

Az M0-ás autóútról könnyen megközelíthető szigetszentmiklósi telephelyünkön széles szolgáltatáskínálattal várjuk ügyfeleinket. Szervizünk a Ford Trucks és a Mercedes-Benz márkák hivatalos szakszervizeként is működik, felhatalmazott független szervizként javítjuk a Volvo és a Renault Trucks haszonjárműveket, de természetesen fogadjuk ügyfeleink egyéb márkájú nagyhaszonjárműveit is, akár időszaki karbantartásról, akár nagyobb javításról, műszaki vizsgáról van szó.

Budapest, Táblás utca szerviz

Budapesten, a IX. kerület Táblás utca 38. alatt található telephelyünkön 2005 óta várjuk ügyfeleinket. Szervizünk az ISUZU és a Ford Trucks márkák hivatalos szakszervizeként működik, de természetesen egyéb márkájú kishaszonjárműveit is várjuk, akár időszaki karbantartásról, akár nagyobb javításról, műszaki vizsgáról van szó.

Amennyiben további információra lenne szüksége látogasson el szerviz oldalunkra.