Haszongépjármű forgalmazás

Új haszongép­járművek kizárólagos forgalmazása Magyarországon

 • A Kögel félpótkocsik hivatalos importőreként a Delta-Truck Kft. 2005 óta forgalmazza a márka termékeit. Amennyiben megbízható német minőségre vágyik, a Kögel az ideális választás, hiszen a fejlesztéstől kezdve egészen a gyártásig minden munkafolyamat Németországban történik.

 • A MEGA Trailers egy tapasztalt pótkocsi- és félpótkocsigyártó, amely 2017 óta a Benalu vállalatcsoport része.

 • A Lamberet több, mint 40 éve foglalkozik szigetelt felépítmények és félpótkocsik gyártásával és minőségét tekintve a felső kategóriába tartozik. 30 országra kiterjedő értékesítési és szerviz hálózata nagyban hozzájárul ügyfeleink elégedettségéhez. A Lamberet termékeknek magas értéktartása és rendkívül kedvező szigetelőképessége van, amelyhez alacsony önsúly párosul, lényegesen csökkentve ezáltal az üzemanyag fogyasztást.

 • Broshuis márka magyarországi importőreként, 2009 óta várja ügyfeleit a Delta-Truck Kft. Több mint 130 éves történelmével a holland vállalat elmondhatja magáról, hogy a speciális igényekre készülő félpótkocsik és konténeralvázak legrégebbi gyártója.

 • A Delta-Truck Kft. 18 éve foglalkozik importőrként a Benalu félpótkocsik forgalmazásával. 1967-es alapítása óta a Benalu az alumínium félpótkocsik vezető gyártója Európában. A kis saját tömeg, a masszív felépítés és a stabilitás a márka legfontosabb jellemzői.

 • Egyedi igényeinek megfelelő szállítási megoldást kínálunk! A Humbaur GmbH 1957-ben alapította Anton Humbaur a németországi Donauwörthben. A vállalat az elmúlt több mint 60 év folyamatos fejlődése alatt számos fejlesztést hajtott végre, és számos új terméket mutatott be a piacon.

 • A hazai haszonjárműpiac egyik vezető járműkereskedőjeként cégünk 1991 óta foglalkozik haszongépjárművek forgalmazásával, javításával, karbantartásával. Ezalatt a hosszú idő alatt arra törekedtünk, hogy minél szélesebb szolgáltatáspalettával és minél magasabb színvonalon elégíthessük ki hazai és nemzetközi ügyfeleink igényeit és természetesen a FORD TRUCKS haszongépjárművek értékesítése mellett számos eladás utáni szolgáltatással várjuk partnereinket.

 • A Delta-Truck Kft. 2015 óta forgalmaz Isuzu tehergépjárműveket hivatalos márkakereskedőként. Budapesti és szigetszentmiklósi telephelyeinken a márka teljes termékpalettáját megtalálja a 3,5 tonnás kisteherautóktól egészen a 12 tonnás tehergépjárművekig.

Miért minket válasszon? • 16531

  eladott jármű

  Új és használt haszongépjárművek, félpótkocsik, épitőipari járművek eladásával foglalkozunk. Számos márka hivatalos forgalmazójaként hazánk egyik vezető járműkereskedője vagyunk.

 • 3224

  jármű a bérautóflottánkban

  Folyamatosan bővülő bérautóflottával rendelkezünk. Rövid és hosszú távú bérlési lehetőséget is biztosítunk, vállalati- és lakossági ügyfeleink részére.

 • 32 éve

  a hazai haszonjárműpiac meghatározó járműkereskedője

  Cégünk már 32 éve foglalkozik haszongépjárművek forgalmazásával. Szélesedő szolgáltatáspalettával, magas színvonalon igyekszünk kielégíteni a hazai és nemzetközi ügyfeleink igényeit.