Félpótkocsik

A Kögel félpótkocsik hivatalos importőreként a Delta-Truck Kft. 2005 óta forgalmazza a márka termékeit. Amennyiben megbízható német minőségre vágyik, a Kögel az ideális választás, hiszen a fejlesztéstől kezdve egészen a gyártásig minden munkafolyamat Németországban történik. Legyen szó távolsági fuvarozásról vagy akár építőipari alkalmazásról, a Kögel a megfelelő félpótkocsit biztosítja a munkához.

Importőrként 18 éve foglalkozik Benalu félpótkocsik értékesítésével a Delta-Truck Kft. 1967-es alapítása óta a Benalu az alumínium félpótkocsik vezető gyártója Európában. A kis saját tömeg, a masszív felépítés és a stabilitás a márka legfontosabb jellemzői. Akár ömlesztett árut fuvaroz, akár raklapos terméket, ha alumínium félpótkocsira van szüksége, a Benalu járművek között biztosan megtalálja az Ön számára leginkább megfelelőt.

2009 óta a Broshuis márka magyarországi importőreként is várja ügyfeleit a Delta-Truck Kft. Több mint 130 éves történelmével a holland vállalat elmondhatja magáról, hogy a speciális igényekre készülő félpótkocsik és konténeralvázak legrégebbi gyártója. Sík és süllyesztett rakfelületű, széthúzható trélerek, mélyágyas trélerek, valamint konténerszállító félpótkocsik széles választékával várjuk Önt.

A MEGA az egyike a vezető billenős félpótkocsigyártóknak Európában.
A gyár Lengyelországban, Nysában, 70-km-re Varsótól található, a hatalmas 50e m2 gyártócsarnokunk 140e m2 területen fekszik. A járműépítés folyamán felhasznált alapanyagok és alkatrészek világszerte ismert és népszerű gyártóktól származnak.
A MEGA márka fejlődését, a folyamatos és kiváló minőséget a 2008 márciustól bevezetett ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer is szavatolja.
Az elkészült járművek tartósságát és megbízhatóságát Lengyelországban és Európa számos országában elvégzett tesztek és extrém körülmények közötti vizsgálatok igazolják.
Az alkatrészek utánpótlása Európában és Ázsiában is megoldott, így a termékeink vásárlói egyszerűen és gyorsan jutnak szakszerű szerviz szolgáltatáshoz.

Teherautók

A Delta-Truck Kft. 2015 óta forgalmaz Isuzu tehergépjárműveket hivatalos márkakereskedőként. Budapesti és szigetszentmiklósi telephelyeinken a márka teljes termékpalettáját megtalálja a 3,5 tonnás kisteherautóktól egészen a 12 tonnás tehergépjárművekig. Több mint százéves tapasztalattal maguk mögött az Isuzu teherautók a minőség és a megbízhatóság szimbólumai. Jöjjön el, és győződjön meg róla személyesen!

2016-tól a Delta-Truck Kft., mint a Ford Trucks nagyhaszonjárművek magyarországi importőre várja Önt a szigetszentmiklósi márkakereskedésében. Akár nyerges vontatóra van szüksége vagy az elosztó fuvarozásban dolgozik, esetleg építőipari alkalmazásra keres járművet, a Ford Trucks választékában felépítménnyel együtt is biztosan megtalálja azt, amire szüksége van.