Új kazahsztáni forgalmazójával a Ford Trucks előtt megnyílik Eurázsia „központi folyosója”

Újonnan alapított forgalmazója, a kazahsztáni székhelyű Turbo Trucks Kazakhstan által a Ford Trucks, a nehéz haszongépjárművek iparágának globális márkája kiterjeszti nemzetközi szolgáltatásait Eurázsia fontos közúti fuvarozási átjáróján keresztül. A Ford Trucks célja megbízható, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani a modern Selyemútként is emlegetett „Középső közlekedési folyosó” piacain, a nemzetközi kereskedelem egyik kulcsfontosságú útvonala mentén.

Közzétéve:


Új kazahsztáni forgalmazója, a Turbo Trucks Kazakhstan által a Ford Trucks, a nehéz haszongépjárművek iparágának globális márkája kiterjeszti a nemzetközi ügyfeleinek nyújtott szolgáltatásait Eurázsia közúti fuvarozási átjáróján keresztül. A Turbotrucks Kazakhstan a TH Csoport része, amely kiterjedt teherautó-ipari hátterével több mint 25 éve képviseli a világ vezető autóipari márkáit, és számos autóiparral kapcsolatos vállalkozást működtet Európa és Ázsia 9 országában.

A stratégiailag jelentős kazahsztáni piacon kifejtett tevékenységével a Ford Trucks képviseletet szerez majd a modern Selyemútként emlegetett „Középső közlekedési folyosó”, vagyis az összeköttetések javítása és az eurázsiai országok közötti gazdasági együttműködés előmozdítása céljából létrehozott infrastrukturális és kereskedelmi kezdeményezés leghosszabb útvonalán.

Kazahsztán hatalmas területe – az ország csaknem feleakkora, mint a teljes Európai Unió – lehetővé teszi a Ford Trucks számára, hogy megbízható és magas színvonalú szolgáltatást nyújtson. Az Európát és Ázsiát összekötő útvonalnak köszönhetően Kazahsztán számos partnerkapcsolatot alakított ki az Európai Unióval. Az ország az Európába irányuló és onnan induló fuvarozás fontos csomópontjának számít.

A Ford Trucks Almatiban kezdi meg tevékenységét értékesítéssel, eladás utáni szolgáltatásokkal és alkatrészeket kínáló szervizzel, majd két éven belül további öt, a kereskedelem és a bányászat szempontjából jelentős városban nyit képviseletet, hogy 2025-re az ország hat nagyobb városában legyen jelen.

Emrah Duman: „Biztosan tudjuk, hogy együttműködésünknek köszönhetően csúcsminőségű megoldások válnak elérhetővé ügyfeleink számára”

A Ford Trucks és a Turbo Trucks Kazakhstan közötti együttműködés 2023. augusztus 31-én vált hivatalossá, a vezetők és képviselők részvételével zajló aláírási ünnepséggel.

Emrah Duman, a Ford Trucks igazgatója a következőket nyilatkozta az ünnepségen: „Nagy örömünkre szolgál, hogy új, rendkívül értékes partnert biztosíthatunk a nehéz haszongépjárművek kazahsztáni piacának. Kazahsztáni jelenlétünk fontos előrelépésnek számít a modern Selyemút mentén tervezett határozott terjeszkedésünk megvalósításában. A földrajzi kiterjedést tekintve szolgáltatásunk hatalmas területen válik elérhetővé. Ez a stratégiai fontosságú lépés jobb helyzetbe hoz minket nemzetközi ügyfeleink kiszolgálásához, akiknek megbízható eladás utáni szolgáltatásokat és az alkatrészekhez való könnyű hozzáférést kínálunk. Kazahsztánban korlátlan lehetőségek várnak minket. Szilárdan hiszünk abban, hogy a partnerségünk kölcsönös sikert és növekedést eredményez majd, miközben ügyfeleinket csúcsminőségű megoldásokkal látja el.”

Megosztom másokkal

PRAKTIKUS MEGOLDÁS AZ ASZFALTOZÁSHOZ ÉS AZ ÖMLESZTETTÁRU-SZÁLLÍTÁSHOZ: A TELJESEN ÁTDOLGOZOTT KÖGEL BILLENŐPLATÓS FÉLPÓTKOCSI

Robusztusabb, rugalmasabb és egyedibb: a Kögel billenő félpótkocsi egy olyan, teljesen átdolgozott kivitelben mutatkozik be a 2022-es Baumán, amely az ügyfelek legfontosabb igényeit tartja szem előtt. Két változat lesz megtekinthető: egy hőszigetelt vályús felépítmény aszfaltburkoláshoz, és egy ömlesztett szállításra alkalmas, hengeres, teljes egészében acél test.

A SOKOLDALÚ MEGOLDÁS ÉPÍTŐANYAG-SZÁLLÍTMÁNYOZÁSHOZ: A KÖGEL ALAKÍTHATÓ PLATÓS FÉLPÓTKOCSI SOKFÉLE MEGOLDÁST KÍNÁL

A Kögel Multi az építőanyagok és időjárásálló rakományok szállítására szolgáló platóspótkocsi-sorozat bevált, sokoldalúan használható felépítményváltozata. Leszerelhető felépítményelemeinek köszönhetően a Multi túlméretes, azaz túl széles vagy túl hosszú rakományok szállítására is alkalmas. A Kögel a világ első számú építőipari szakkiállításán, a 2022. október 24. és 30. között Münchenben megrendezésre kerülő Baumán mutatta be, mit tud a … Continued

Új kazahsztáni forgalmazójával a Ford Trucks előtt megnyílik Eurázsia „központi folyosója”

Újonnan alapított forgalmazója, a kazahsztáni székhelyű Turbo Trucks Kazakhstan által a Ford Trucks, a nehéz haszongépjárművek iparágának globális márkája kiterjeszti nemzetközi szolgáltatásait Eurázsia fontos közúti fuvarozási átjáróján keresztül. A Ford Trucks célja megbízható, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani a modern Selyemútként is emlegetett „Középső közlekedési folyosó” piacain, a nemzetközi kereskedelem egyik kulcsfontosságú útvonala mentén. Új kazahsztáni … Continued

A Ford Trucks bejelentette az első üzemanyagcellás F-MAX modelljének fejlesztését

A nulla károsanyag-kibocsátás elérése érdekében tett erőfeszítéseit megsokszorozva a Ford Trucks felvette stratégiai partnerei közé az üzemanyagcella-szállító és -fejlesztő Ballard Power Systems vállalatot. Az együttműködés az Európai Unió által kezdeményezett Horizon Europe ZEFES projekt egyik meghatározó eleme. A Ford Trucks célja az első üzemanyagcellás elektromos (FCEV) F-MAX megalkotása az innovatív együttműködés keretében.

Billencsfélpótkocsik nagymestere

Közel húsz éve gyárt billenőfelépítményes és rakoncás pótkocsikat, illetve mezőgazdasági dollykat a lengyelországi Nysa városában működő MEGA, amely 2017 óta a méltán elismert Benalu cégcsoport tagja. A MEGA termékek magyarországi importőre pedig a Delta-Truck Kft., amelynek széles haszonjármű-kínálatát immár három éve gazdagítják ezek a kiváló minőségű pótkocsik.