Teret adtak a hatékonyság fokozásának

Jelentősen kibővítette szervizbázisát a Delta-Truck Kft. a szigetszentmiklósi központjában. A július 17-én átadott új lakatosműhely és alkatrészraktár szervesen hozzájárul ahhoz, hogy a vállalat 15, később pedig akár 25 százalékkal növelje szerviztevékenységének hatékonyságát. Az ügyfelek ezáltal számottevően gyorsabb kiszolgálásban részesülnek.

Közzétéve:

Idén március 1-jével új működési modellt vezettek be a Delta-Truck Kft. szigetszentmiklósi szervizében. Ez egyrészt egy másfajta szerszámelérési struktúrát, másrészt egy új típusú műszakrendet jelent, amelynek keretében két műszakban, reggel hat órától este tízig dolgozik a szerviz. Ezáltal 15 százalékkal javult a műhely tevékenységének hatékonysága, ám ez a későbbiekben akár a 25 százalékot is elérheti. Az új működési rend egyik fontos alappilléreként a lakatosrészleget leválasztották a javítóműhelytől, helyére pedig nullrevízióval és visszahívásokkal kapcsolatos tevékenységek kerültek.

Több mint hatszáz négyzetméteres bővítés

Ennek megvalósításához körülbelül 25×25 méter alapterületen kibővítették a szerviz épületét. Az új csarnok egyik felében kapott helyet a lakatosrészleg, amely két teljes hosszúságú beálláson, két műszakban, összesen öt fővel működik. Az egyik állást lefedhető szerelőaknával is ellátták. Ez a részleg kishaszonjárművek, tehergépkocsik, felépítmények és pótkocsik javítására egyaránt felkészült, továbbá már tervbe vették egy futódaru telepítését is. A csarnok másik felében pedig alkatrészraktár működik mintegy 150 millió forint értékű árukészlettel és három munkatárssal, akik egy műszakban dolgoznak. Az új épületrész korszerűségét jól mutatja, hogy hőszivattyús rendszer biztosítja a hűtését, illetve a fűtését. Mindezek eredményeként lényegesen lecsökken a javítások időigénye, valamint a szerviz rövidebb határidővel fogadhatja a járműveket. Az ügyfelek tehát minden szempontból gyorsabb, dinamikusabb kiszolgálást tapasztalhatnak.

 

Megosztom másokkal

Díjnyertes telematika

Egyre nagyobb szerepet kapnak a hatékony és biztonságos járműüzemeltetésben a pótkocsikhoz kapcsolódó telematikai megoldások is. A hazánkban a Delta-Truck Kft. által képviselt Kögel márka saját rendszere, a Kögel Telematics szerezte meg az ezüstérmet a pótkocsik és felépítmények kategóriájában a 2024-es Német Telematikai Díj odaítélésekor.

Látványos jelen, izgalmas jövő

Megérkezett a Ford Trucks legújabb limitált kiadása, az egyedi külső-belső megjelenésű és gazdag felszereltségű F-MAX Select nyerges vontató. A látványos modell mellé a gyártó további izgalmas híreket is szállított, mégpedig a hidrogénüzemű belső égésű motor és a tisztán elektromos NextETRUCK tehergépkocsi fejlesztéséről.

Stabil háttér a fejlődéshez

Egyre jelentősebb a Delta-Truck Kft. és a Viarent Kft. nemzetközi terjeszkedése, ami elengedhetetlenné tette a cégcsoport üzleti folyamatainak optimalizálását, standardizálását és korszerűsítését a hatékonyabb működés érdekében. Ezért a két cég megállapodott az SAP Hungary Kft.-vel egy vállalatirányítási és egy értékesítéstámogatási rendszer bevezetéséről.

Bátyja nyomdokaiba lép

Bemutatta a Ford Trucks a korábbi típusnév miatt a mai napig általában Cargo néven emlegetett járműsorozatának utódját. A felépítményezhető fülke-alvázas, építőipari és nyerges vontató kivitelben is készülő vadonatúj F-Line a formatervtől a kényelmen, a vezetéstámogató rendszereken és a hálózatba kapcsolhatóságon át a hajtásláncig jelentős előrelépést mutat elődjéhez képest. Ezáltal a sikeres F-Max zászlóshajó méltó kistestvére.