Teret adtak a hatékonyság fokozásának

Jelentősen kibővítette szervizbázisát a Delta-Truck Kft. a szigetszentmiklósi központjában. A július 17-én átadott új lakatosműhely és alkatrészraktár szervesen hozzájárul ahhoz, hogy a vállalat 15, később pedig akár 25 százalékkal növelje szerviztevékenységének hatékonyságát. Az ügyfelek ezáltal számottevően gyorsabb kiszolgálásban részesülnek.

Közzétéve:

Idén március 1-jével új működési modellt vezettek be a Delta-Truck Kft. szigetszentmiklósi szervizében. Ez egyrészt egy másfajta szerszámelérési struktúrát, másrészt egy új típusú műszakrendet jelent, amelynek keretében két műszakban, reggel hat órától este tízig dolgozik a szerviz. Ezáltal 15 százalékkal javult a műhely tevékenységének hatékonysága, ám ez a későbbiekben akár a 25 százalékot is elérheti. Az új működési rend egyik fontos alappilléreként a lakatosrészleget leválasztották a javítóműhelytől, helyére pedig nullrevízióval és visszahívásokkal kapcsolatos tevékenységek kerültek.

Több mint hatszáz négyzetméteres bővítés

Ennek megvalósításához körülbelül 25×25 méter alapterületen kibővítették a szerviz épületét. Az új csarnok egyik felében kapott helyet a lakatosrészleg, amely két teljes hosszúságú beálláson, két műszakban, összesen öt fővel működik. Az egyik állást lefedhető szerelőaknával is ellátták. Ez a részleg kishaszonjárművek, tehergépkocsik, felépítmények és pótkocsik javítására egyaránt felkészült, továbbá már tervbe vették egy futódaru telepítését is. A csarnok másik felében pedig alkatrészraktár működik mintegy 150 millió forint értékű árukészlettel és három munkatárssal, akik egy műszakban dolgoznak. Az új épületrész korszerűségét jól mutatja, hogy hőszivattyús rendszer biztosítja a hűtését, illetve a fűtését. Mindezek eredményeként lényegesen lecsökken a javítások időigénye, valamint a szerviz rövidebb határidővel fogadhatja a járműveket. Az ügyfelek tehát minden szempontból gyorsabb, dinamikusabb kiszolgálást tapasztalhatnak.

 

Megosztom másokkal

Dobogós célkitűzések

Minden korábbinál gyorsabb ütemben változik a világ és vele együtt az igényeink is. Erre reagált kiemelkedő rugalmassággal a Delta-Truck Kft., amikor bevezette a Ford Trucks Rent szolgáltatást. Ennek részleteiről, valamint az új Ford F-Line típusról kérdeztük Gőgh Ferenc cégvezetőt.

Ideális választás

Munkába állt az első magyarországi Ford Trucks F-Line nyerges vontató. A hajdúböszörményi ifj. Nagy-Timpanon Bt. pontosan olyan alkalmazási profillal üzemelteti majd a járművet, amilyenre ezt a vadonatúj típust tervezték. A narancssárga vontató ugyanis egy nyitott platós, illetve egy billenőteknős félpótkocsival felváltva belföldi rövid távú építőipari fuvarozást végez majd.

A Ford Trucks újabb mérföldkőhöz érkezett

Fokozatosan közelítve egyik fő célkítűzése, a karbonsemlegesség felé, a Ford Trucks újabb jelentős projektet írt alá a fenntartható szállítmányozási technológiák terén. Miután tavaly működésbe hozta az egyhengeres hidrogénhajtású motorját, a Ford Trucks most először sikerrel beindította a többhengeres hidrogénhajtású H2-Ecotorq motort is.

A Ford Trucks folytatja az erőteljes terjeszkedést Európában

A holland piacra való belépéssel a Ford Trucks teljessé teszi Benelux-államok-beli terjeszkedését Globális terjeszkedése következő állomásaként a Ford Trucks belépett Hollandiába, meghódítva ezzel Európa egyik kulcsfontosságú piacát. A csatlakoztathatósági technológiának köszönhetően megkülönböztetett helyet elfoglaló F-MAX és az új F-LINE sorozat járműveivel a Ford Trucks hatékony és vadonatúj technológiákra épülő megoldásokat kínál a kiterjedt holland vevőkör … Continued

Három évtizednyi siker

Idén ünnepli harmincéves jubileumát a haszonjárműbérlési piac élenjáró szereplője, a VIARENT Kft. A cég úttörőként teremtette meg ezt a szolgáltatást hazánkban, és folyamatos innovációival azóta is meghatározó ezen a területen, immár nemzetközi szinten is. Ebből a jeles alkalomból beszélgettünk Stefkó Péterrel, a Delta-Truck cégcsoport vezetőjével a VIARENT szolgáltatásairól, múltjáról, jelenéről és jövőjéről.