Teret adtak a hatékonyság fokozásának

Jelentősen kibővítette szervizbázisát a Delta-Truck Kft. a szigetszentmiklósi központjában. A július 17-én átadott új lakatosműhely és alkatrészraktár szervesen hozzájárul ahhoz, hogy a vállalat 15, később pedig akár 25 százalékkal növelje szerviztevékenységének hatékonyságát. Az ügyfelek ezáltal számottevően gyorsabb kiszolgálásban részesülnek.

Közzétéve:

Idén március 1-jével új működési modellt vezettek be a Delta-Truck Kft. szigetszentmiklósi szervizében. Ez egyrészt egy másfajta szerszámelérési struktúrát, másrészt egy új típusú műszakrendet jelent, amelynek keretében két műszakban, reggel hat órától este tízig dolgozik a szerviz. Ezáltal 15 százalékkal javult a műhely tevékenységének hatékonysága, ám ez a későbbiekben akár a 25 százalékot is elérheti. Az új működési rend egyik fontos alappilléreként a lakatosrészleget leválasztották a javítóműhelytől, helyére pedig nullrevízióval és visszahívásokkal kapcsolatos tevékenységek kerültek.

Több mint hatszáz négyzetméteres bővítés

Ennek megvalósításához körülbelül 25×25 méter alapterületen kibővítették a szerviz épületét. Az új csarnok egyik felében kapott helyet a lakatosrészleg, amely két teljes hosszúságú beálláson, két műszakban, összesen öt fővel működik. Az egyik állást lefedhető szerelőaknával is ellátták. Ez a részleg kishaszonjárművek, tehergépkocsik, felépítmények és pótkocsik javítására egyaránt felkészült, továbbá már tervbe vették egy futódaru telepítését is. A csarnok másik felében pedig alkatrészraktár működik mintegy 150 millió forint értékű árukészlettel és három munkatárssal, akik egy műszakban dolgoznak. Az új épületrész korszerűségét jól mutatja, hogy hőszivattyús rendszer biztosítja a hűtését, illetve a fűtését. Mindezek eredményeként lényegesen lecsökken a javítások időigénye, valamint a szerviz rövidebb határidővel fogadhatja a járműveket. Az ügyfelek tehát minden szempontból gyorsabb, dinamikusabb kiszolgálást tapasztalhatnak.

 

Már 48 országban van jelen a Ford Trucks

A Ford Trucks a fontos piacokon való sikeres nyitás érdekében, amelynek célja a teljes európai jelenlét kialakítása, Dániával folytatja stratégiai növekedését. Közép-, Kelet- és Nyugat-Európa után a Ford Trucks a skandináv térséget veszi célba a dán piacra való belépéssel, amivel a márka 48-ra emeli a piacai számát.

Hozzáértő kezekben

Idén februártól már Szlovákiában is a Delta-Truck látja el a Kögel pótkocsigyártó importőri képviseletét. A márkával hazánkban már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező cégcsoport kibővített szervizhálózattal, jól felkészült értékesítői csapattal és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal igyekszik biztosítani a Kögel előkelő pozícióját a szlovák piacon.

Karitatív karácsony

Idén is folytatta hagyományos társadalmi felelősségvállalási programját a Delta-Truck / VIARENT cégcsoport. Ezúttal a rászoruló társadalmi rétegeket segítő Oltalom Karitatív Egyesült számára nyújtottunk át egy körülbelül félmillió forint értékű természetbeni adományt, amelyet leányvállalatunk, a VIARENT Kft. negyedmillió forint pénzadománnyal egészített ki.

Ford Trucks színekbe öltözött a Lánchíd

Nem túlzás történelmi pillanatnak nevezni egy híd életében a terhelési próbát. A Lánchíd esetében nem a mostani volt az egyetlen ilyen esemény, de a november 12-én lebonyolított teszt mind közül talán a legkomplexebb volt és ehhez a Ford Trucks is hozzájárult.