Stabil háttér a fejlődéshez

Egyre jelentősebb a Delta-Truck Kft. és a Viarent Kft. nemzetközi terjeszkedése, ami elengedhetetlenné tette a cégcsoport üzleti folyamatainak optimalizálását, standardizálását és korszerűsítését a hatékonyabb működés érdekében. Ezért a két cég megállapodott az SAP Hungary Kft.-vel egy vállalatirányítási és egy értékesítéstámogatási rendszer bevezetéséről.

Közzétéve:

Már Szlovákiában, Csehországban, Ausztriában és Franciaországban is tevékenykednek a Delta-Truck Kft., illetve a Viarent Kft. leányvállalatai, a közeljövőre vonatkozó tervekben pedig romániai és más nyugat-európai piacra lépések is szerepelnek. Egyrészt ez a növekedés indokolja a cégcsoport jelentős informatikai fejlesztését, másrészt a vezetőség szeretné, ha 2024 végére egy olyan korszerű, automatizált rendszert vezetnének be, amely az alkalmazottak munkájának megkönnyítésével és a döntések előkészítésének támogatásával hatékonyabbá tenné a működést.

Korszerű vállalatirányítás és értékesítéstámogatás

„Nagyszabású projektünk keretében egy SAP S4HANA Public Cloud felhő alapú vállalatirányítási rendszert és egy SAP Customer Experience (SAP CX) értékesítéstámogatási rendszert vezetünk be a Delaware Consulting Hungary Kft. közreműködésével. A tapasztalt tanácsadók segítségével újragondoljuk és standardizált alapokra helyezzük az üzleti folyamatainkat, minimalizálva a kockázatokat és maximalizálva az informatikai biztonságot. A bevezetés során támogatjuk majd munkatársainkat az új rendszerre való átállásban, igyekszünk eloszlatni a kételyeiket, sőt, bevonjuk őket is a projektbe. Ügyfeleink pedig a hatékonyabb működés számos előnyét élvezhetik majd. Például felgyorsul a kiszolgálásuk és a számlázás, a bérlésnél automatizáljuk a járművek átadását és visszavételét, valamint egy új ügyfélportál elindítását is tervezzük, amelyen keresztül akár új bérlési igényeket is jelezhetnek majd a felhasználók” – mondta Pallanki Zsolt, a Delta-Truck Kft. gazdasági igazgatója.

Megosztom másokkal

Három évtizednyi siker

Idén ünnepli harmincéves jubileumát a haszonjárműbérlési piac élenjáró szereplője, a VIARENT Kft. A cég úttörőként teremtette meg ezt a szolgáltatást hazánkban, és folyamatos innovációival azóta is meghatározó ezen a területen, immár nemzetközi szinten is. Ebből a jeles alkalomból beszélgettünk Stefkó Péterrel, a Delta-Truck cégcsoport vezetőjével a VIARENT szolgáltatásairól, múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

Díjnyertes telematika

Egyre nagyobb szerepet kapnak a hatékony és biztonságos járműüzemeltetésben a pótkocsikhoz kapcsolódó telematikai megoldások is. A hazánkban a Delta-Truck Kft. által képviselt Kögel márka saját rendszere, a Kögel Telematics szerezte meg az ezüstérmet a pótkocsik és felépítmények kategóriájában a 2024-es Német Telematikai Díj odaítélésekor.

Látványos jelen, izgalmas jövő

Megérkezett a Ford Trucks legújabb limitált kiadása, az egyedi külső-belső megjelenésű és gazdag felszereltségű F-MAX Select nyerges vontató. A látványos modell mellé a gyártó további izgalmas híreket is szállított, mégpedig a hidrogénüzemű belső égésű motor és a tisztán elektromos NextETRUCK tehergépkocsi fejlesztéséről.

Stabil háttér a fejlődéshez

Egyre jelentősebb a Delta-Truck Kft. és a Viarent Kft. nemzetközi terjeszkedése, ami elengedhetetlenné tette a cégcsoport üzleti folyamatainak optimalizálását, standardizálását és korszerűsítését a hatékonyabb működés érdekében. Ezért a két cég megállapodott az SAP Hungary Kft.-vel egy vállalatirányítási és egy értékesítéstámogatási rendszer bevezetéséről. Már Szlovákiában, Csehországban, Ausztriában és Franciaországban is tevékenykednek a Delta-Truck Kft., illetve a … Continued