Őszi olajcsere kampány

Őszi olajcsere kampány a Delta-Truck budapesti és szigetszenmiklósi telephelyén!

Közzétéve:

Telefon: +36 24 50 22 22

A Ford Trucks és a Mercedes Benz hivatalos márkaszervizeként valamint a Volvo Trucks (Volvo Independent Operator) és a Renault Trucks (Renault Independent Operator) szerződött partnereként, a korábban megszokott magas színvonalú szakértelemmel, tudás bázissal, műszaki háttérrel várjuk partnereinket.

Olajcsere szerviz esetén 35% kedvezményt adunk az olaj árából, ha minket választ!

Megosztom másokkal

Stabil háttér a fejlődéshez

Egyre jelentősebb a Delta-Truck Kft. és a Viarent Kft. nemzetközi terjeszkedése, ami elengedhetetlenné tette a cégcsoport üzleti folyamatainak optimalizálását, standardizálását és korszerűsítését a hatékonyabb működés érdekében. Ezért a két cég megállapodott az SAP Hungary Kft.-vel egy vállalatirányítási és egy értékesítéstámogatási rendszer bevezetéséről.

Bátyja nyomdokaiba lép

Bemutatta a Ford Trucks a korábbi típusnév miatt a mai napig általában Cargo néven emlegetett járműsorozatának utódját. A felépítményezhető fülke-alvázas, építőipari és nyerges vontató kivitelben is készülő vadonatúj F-Line a formatervtől a kényelmen, a vezetéstámogató rendszereken és a hálózatba kapcsolhatóságon át a hajtásláncig jelentős előrelépést mutat elődjéhez képest. Ezáltal a sikeres F-Max zászlóshajó méltó kistestvére.