Nagy múltú vállalat, a Mol Csoport vásárolja meg az Újpest FC-t

Örömmel értesültünk arról, hogy a nemzeti olajtársaság egyik leányvállalata veszi meg az Újpest FC-t és a tényleges tulajdonosváltás 2024 április végével várható.

Közzétéve:

A Delta-Truck Kft.-nek, mint a FORD TRUCKS importőrének elsődleges érdeke, hogy a sport hirdetésekre szánt összeg, egy sikeres és stabil Újpest FC-t támogasson.

A Mol Vagyonkezelő Zrt. és az Újpest 1885 Futball Kft. tulajdonosa között megszületett a megállapodás, amelynek értelmében a MOL-Csoport leányvállalata többségi tulajdont szerez az Újpest Football Clubot üzemeltető kft-ben. A tranzakció lezárása és a tényleges tulajdonosváltás várhatóan 2024 április végével történik meg.

A Delta-Truck és a FORD TRUCKS sok sikert kíván az új vezetésnek, és az Újpest futball klub játékosainak. Hajrá Lilák.

Megosztom másokkal

Díjnyertes telematika

Egyre nagyobb szerepet kapnak a hatékony és biztonságos járműüzemeltetésben a pótkocsikhoz kapcsolódó telematikai megoldások is. A hazánkban a Delta-Truck Kft. által képviselt Kögel márka saját rendszere, a Kögel Telematics szerezte meg az ezüstérmet a pótkocsik és felépítmények kategóriájában a 2024-es Német Telematikai Díj odaítélésekor.

Látványos jelen, izgalmas jövő

Megérkezett a Ford Trucks legújabb limitált kiadása, az egyedi külső-belső megjelenésű és gazdag felszereltségű F-MAX Select nyerges vontató. A látványos modell mellé a gyártó további izgalmas híreket is szállított, mégpedig a hidrogénüzemű belső égésű motor és a tisztán elektromos NextETRUCK tehergépkocsi fejlesztéséről.

Nagy múltú vállalat, a Mol Csoport vásárolja meg az Újpest FC-t

Örömmel értesültünk arról, hogy a nemzeti olajtársaság egyik leányvállalata veszi meg az Újpest FC-t és a tényleges tulajdonosváltás 2024 április végével várható.A Delta-Truck Kft.-nek, mint a FORD TRUCKS importőrének elsődleges érdeke, hogy a sport hirdetésekre szánt összeg, egy sikeres és stabil Újpest FC-t támogasson. A Mol Vagyonkezelő Zrt. és az Újpest 1885 Futball Kft. tulajdonosa … Continued

Stabil háttér a fejlődéshez

Egyre jelentősebb a Delta-Truck Kft. és a Viarent Kft. nemzetközi terjeszkedése, ami elengedhetetlenné tette a cégcsoport üzleti folyamatainak optimalizálását, standardizálását és korszerűsítését a hatékonyabb működés érdekében. Ezért a két cég megállapodott az SAP Hungary Kft.-vel egy vállalatirányítási és egy értékesítéstámogatási rendszer bevezetéséről.

Bátyja nyomdokaiba lép

Bemutatta a Ford Trucks a korábbi típusnév miatt a mai napig általában Cargo néven emlegetett járműsorozatának utódját. A felépítményezhető fülke-alvázas, építőipari és nyerges vontató kivitelben is készülő vadonatúj F-Line a formatervtől a kényelmen, a vezetéstámogató rendszereken és a hálózatba kapcsolhatóságon át a hajtásláncig jelentős előrelépést mutat elődjéhez képest. Ezáltal a sikeres F-Max zászlóshajó méltó kistestvére.