KÜLÖNLEGES AJÁNLAT

Az F-MAX a Viarent flottájában már bizonyított, győződjön meg Ön is járművünk minőségéről, alacsony fogyasztásáról egy kedvezményes, néhány hónapos bérlet alatt.

Közzétéve:

Amennyiben tetszik újonnan forgalomba állított nyerges vontatónk, úgy azt Ön kedvezőbb feltételekkel megvásárolhatja. A bérleti időszak elején kérje kereskedőinktől a járműre vonatkozó egyedi ajánlatát. Ajánlatunk előrendelt, meghatározott felszereltségű, készleten lévő járművekre, a Ford Trucks F-MAX és a 1848T nyerges vontatóira vonatkozik, a felszereltségtől való eltérés esetén a bérleti díj, illetve a vételár módosulhat. Az egyedi kedvezmény a tesztidőszak indulásakor kerül meghatározásra. A darabszám korlátozott! Ajánlatunk tájékoztató jellegű, részünkről kötelezettség nem terheli. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a Delta-Truck Kft. az ajánlati kötöttségét kizárja. A végső ajánlattételhez bonitás vizsgálat szükséges. A feltételekről és a részletekről érdeklődjön a Delta-Truck Kft. kereskedőinél. Akciónk visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes.

AJÁNLATKÉRÉS

 

Már 48 országban van jelen a Ford Trucks

A Ford Trucks a fontos piacokon való sikeres nyitás érdekében, amelynek célja a teljes európai jelenlét kialakítása, Dániával folytatja stratégiai növekedését. Közép-, Kelet- és Nyugat-Európa után a Ford Trucks a skandináv térséget veszi célba a dán piacra való belépéssel, amivel a márka 48-ra emeli a piacai számát.

Hozzáértő kezekben

Idén februártól már Szlovákiában is a Delta-Truck látja el a Kögel pótkocsigyártó importőri képviseletét. A márkával hazánkban már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező cégcsoport kibővített szervizhálózattal, jól felkészült értékesítői csapattal és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal igyekszik biztosítani a Kögel előkelő pozícióját a szlovák piacon.

Karitatív karácsony

Idén is folytatta hagyományos társadalmi felelősségvállalási programját a Delta-Truck / VIARENT cégcsoport. Ezúttal a rászoruló társadalmi rétegeket segítő Oltalom Karitatív Egyesült számára nyújtottunk át egy körülbelül félmillió forint értékű természetbeni adományt, amelyet leányvállalatunk, a VIARENT Kft. negyedmillió forint pénzadománnyal egészített ki.

Ford Trucks színekbe öltözött a Lánchíd

Nem túlzás történelmi pillanatnak nevezni egy híd életében a terhelési próbát. A Lánchíd esetében nem a mostani volt az egyetlen ilyen esemény, de a november 12-én lebonyolított teszt mind közül talán a legkomplexebb volt és ehhez a Ford Trucks is hozzájárult.