KÜLÖNLEGES AJÁNLAT

Az F-MAX a Viarent flottájában már bizonyított, győződjön meg Ön is járművünk minőségéről, alacsony fogyasztásáról egy kedvezményes, néhány hónapos bérlet alatt.

Közzétéve:

Amennyiben tetszik újonnan forgalomba állított nyerges vontatónk, úgy azt Ön kedvezőbb feltételekkel megvásárolhatja. A bérleti időszak elején kérje kereskedőinktől a járműre vonatkozó egyedi ajánlatát. Ajánlatunk előrendelt, meghatározott felszereltségű, készleten lévő járművekre, a Ford Trucks F-MAX és a 1848T nyerges vontatóira vonatkozik, a felszereltségtől való eltérés esetén a bérleti díj, illetve a vételár módosulhat. Az egyedi kedvezmény a tesztidőszak indulásakor kerül meghatározásra. A darabszám korlátozott! Ajánlatunk tájékoztató jellegű, részünkről kötelezettség nem terheli. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a Delta-Truck Kft. az ajánlati kötöttségét kizárja. A végső ajánlattételhez bonitás vizsgálat szükséges. A feltételekről és a részletekről érdeklődjön a Delta-Truck Kft. kereskedőinél. Akciónk visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes.

AJÁNLATKÉRÉS

 

Megosztom másokkal

Három évtizednyi siker

Idén ünnepli harmincéves jubileumát a haszonjárműbérlési piac élenjáró szereplője, a VIARENT Kft. A cég úttörőként teremtette meg ezt a szolgáltatást hazánkban, és folyamatos innovációival azóta is meghatározó ezen a területen, immár nemzetközi szinten is. Ebből a jeles alkalomból beszélgettünk Stefkó Péterrel, a Delta-Truck cégcsoport vezetőjével a VIARENT szolgáltatásairól, múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

Díjnyertes telematika

Egyre nagyobb szerepet kapnak a hatékony és biztonságos járműüzemeltetésben a pótkocsikhoz kapcsolódó telematikai megoldások is. A hazánkban a Delta-Truck Kft. által képviselt Kögel márka saját rendszere, a Kögel Telematics szerezte meg az ezüstérmet a pótkocsik és felépítmények kategóriájában a 2024-es Német Telematikai Díj odaítélésekor.

Látványos jelen, izgalmas jövő

Megérkezett a Ford Trucks legújabb limitált kiadása, az egyedi külső-belső megjelenésű és gazdag felszereltségű F-MAX Select nyerges vontató. A látványos modell mellé a gyártó további izgalmas híreket is szállított, mégpedig a hidrogénüzemű belső égésű motor és a tisztán elektromos NextETRUCK tehergépkocsi fejlesztéséről.

Stabil háttér a fejlődéshez

Egyre jelentősebb a Delta-Truck Kft. és a Viarent Kft. nemzetközi terjeszkedése, ami elengedhetetlenné tette a cégcsoport üzleti folyamatainak optimalizálását, standardizálását és korszerűsítését a hatékonyabb működés érdekében. Ezért a két cég megállapodott az SAP Hungary Kft.-vel egy vállalatirányítási és egy értékesítéstámogatási rendszer bevezetéséről.