KÜLÖNLEGES AJÁNLAT

Az F-MAX a Viarent flottájában már bizonyított, győződjön meg Ön is járművünk minőségéről, alacsony fogyasztásáról egy kedvezményes, néhány hónapos bérlet alatt.

Közzétéve:

Amennyiben tetszik újonnan forgalomba állított nyerges vontatónk, úgy azt Ön kedvezőbb feltételekkel megvásárolhatja. A bérleti időszak elején kérje kereskedőinktől a járműre vonatkozó egyedi ajánlatát. Ajánlatunk előrendelt, meghatározott felszereltségű, készleten lévő járművekre, a Ford Trucks F-MAX és a 1848T nyerges vontatóira vonatkozik, a felszereltségtől való eltérés esetén a bérleti díj, illetve a vételár módosulhat. Az egyedi kedvezmény a tesztidőszak indulásakor kerül meghatározásra. A darabszám korlátozott! Ajánlatunk tájékoztató jellegű, részünkről kötelezettség nem terheli. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a Delta-Truck Kft. az ajánlati kötöttségét kizárja. A végső ajánlattételhez bonitás vizsgálat szükséges. A feltételekről és a részletekről érdeklődjön a Delta-Truck Kft. kereskedőinél. Akciónk visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes.

AJÁNLATKÉRÉS

 

Megosztom másokkal

PRAKTIKUS MEGOLDÁS AZ ASZFALTOZÁSHOZ ÉS AZ ÖMLESZTETTÁRU-SZÁLLÍTÁSHOZ: A TELJESEN ÁTDOLGOZOTT KÖGEL BILLENŐPLATÓS FÉLPÓTKOCSI

Robusztusabb, rugalmasabb és egyedibb: a Kögel billenő félpótkocsi egy olyan, teljesen átdolgozott kivitelben mutatkozik be a 2022-es Baumán, amely az ügyfelek legfontosabb igényeit tartja szem előtt. Két változat lesz megtekinthető: egy hőszigetelt vályús felépítmény aszfaltburkoláshoz, és egy ömlesztett szállításra alkalmas, hengeres, teljes egészében acél test.