CitroenCITROEN JUMPER 2.2 BlueHDI 35 Heavy L4 Control RZP765

Saját flottából származó, végig vezetett szervizkönyves, leinformálható előéletű Jumper. Felszereltsége: multikormány, tempomat, bluetooth kihangosítós gyári rádió, megerősített hátsó felfüggesztés, elektromos ablakok és tükrök, stb. — Kérjük mielőtt eljönne megtekinteni egy autót, minden esetben vegye fel a kapcsolatot értékesítőnkkel, mert autóink több telephelyen is lehetnek! — Jelen hirdetésben leírt tájékoztatás nem minősül a Polgári Törvényről szóló 2013. évi V. Törvény szerint ajánlattételnek, ezért nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség sem! — Az adatok tájékoztató jellegűek, a felszereltség változtatás jogát fenntartjuk. Kérjük, minden esetben személyesen győződjön meg a felszereltségről!

Gyártási év
2019
Elérhető
Budaörs Viarent Store
Részletes adatlap
Ár 17 690 EUR + Áfa

Műszaki paraméterekMárka
Citroen
Modell és típus
CITROEN JUMPER 2.2 BlueHDI 35 Heavy L4 Control RZP765
Kategória és jelleg
Furgon
Forgalomba helyezés
2020/01
Műszaki érvényesség
2024/01/01
Önsúly
2335 kg
Össztömeg
3500 kg
Rendszám
RZP765
Szervizkönyv
Vezetett
Vehicle Category
111
Vehicle Nature
111

Miért minket válasszon? • 16531

  eladott jármű

  Új és használt haszongépjárművek, félpótkocsik, épitőipari járművek eladásával foglalkozunk. Számos márka hivatalos forgalmazójaként hazánk egyik vezető járműkereskedője vagyunk.

 • 3224

  jármű a bérautóflottánkban

  Folyamatosan bővülő bérautóflottával rendelkezünk. Rövid és hosszú távú bérlési lehetőséget is biztosítunk, vállalati- és lakossági ügyfeleink részére.

 • 32 éve

  a hazai haszonjárműpiac meghatározó járműkereskedője

  Cégünk már 32 éve foglalkozik haszongépjárművek forgalmazásával. Szélesedő szolgáltatáspalettával, magas színvonalon igyekszünk kielégíteni a hazai és nemzetközi ügyfeleink igényeit.Nézze meg ezeket is