Gyorsan, jól, gazdaságosan

Ha valaki rövid határidővel jó minőséget kedvező áron szeretne kapni, akkor általában ebből legfeljebb kettő szokott teljesülni. Nos, a Ford Trucks F-Max esetében ez a mesterhármas egyszerre is elérhető, legalábbis a Pannon Express Kft. ügyvezető igazgatója, Mihályi Zoltán így tapasztalja.

Közzétéve:

Húsz évvel ezelőtt szállítmányozóként indult a Pannon Express Kft., majd a kétezres évek végén saját járművekkel megkezdte a fuvarozási tevékenységet is. A ma már közel hatvan főt foglalkoztató cég ponyvás tehergépjárművei belföldön gyűjtőfuvarozást végeznek, illetve osztrák, francia és német viszonylatokon is közlekednek. Így a rakománytömegük igen széles skálán változik, az átlagos éves futásteljesítményük pedig 110 és 120 ezer kilométer közé tehető. A flottában jelenleg 33 nyerges szerelvény és tíz kisebb tehergépkocsi dolgozik. A nyerges vontatók közül már hét Ford Trucks F-Max típusú, a legidősebb másfél éves, a két legfiatalabb pedig már a ráncfelvarrott, még hatékonyabban üzemelő változat.

Kétszer ad, aki gyorsan ad

„Számunkra az az F-Max legnagyobb előnye, hogy mivel a Ford Trucks nagymértékben standardizált specifikációjú járműveket gyárt, ezekre nem kell hosszú hónapokat várni, hanem néhány hét alatt vagy akár még gyorsabban átvehetők. Hasonlóképpen az alkatrészek szinte mindegyike azonnal, készletről elérhető, ahogyan a Delta-Truck Kft.-nél minden más is gyorsan, rugalmasan megy, például a finanszírozás ügyintézése. A telephelyünkhöz nagyon közel eső szigetszentmiklósi szerviz mindig rövid időn belül tudja fogadni a járműveinket, és segítőkészen, hamar megoldják a feladatokat. A Delta-Truck cégcsoporttal egyébként már több mint tíz évre nyúlik vissza a kapcsolatunk, ugyanis pótkocsikat, illetve a Viarenten keresztül bérelt járműveket is szoktunk beszerezni tőlük” – mondta Mihályi Zoltán, a Pannon Express Kft. ügyvezető igazgatója.

Lényeges előnyök

„Ezenkívül a kedvező ár-érték arány és az akár négyéves teljes körű garancia is a Ford Trucks mellett szól. Továbbá az F-Max dizájnját is meggyőzőnek találjuk. Gépkocsivezetői kollégáinknak is kivétel nélkül kellemes csalódást okozott az F-Max. Elégedettek a tágas fülkéjével, a személyautós kényelmével, illetve kezelhetőségével, a korszerű műszerfalával, valamint az ötszáz lóerős motorjával. Ráadásul a megbízhatóságukat sem érheti panasz, miközben nem fogyasztanak több üzemanyagot, mint más márkájú vontatók” – magyarázta Mihályi Zoltán.

Már 48 országban van jelen a Ford Trucks

A Ford Trucks a fontos piacokon való sikeres nyitás érdekében, amelynek célja a teljes európai jelenlét kialakítása, Dániával folytatja stratégiai növekedését. Közép-, Kelet- és Nyugat-Európa után a Ford Trucks a skandináv térséget veszi célba a dán piacra való belépéssel, amivel a márka 48-ra emeli a piacai számát.

Hozzáértő kezekben

Idén februártól már Szlovákiában is a Delta-Truck látja el a Kögel pótkocsigyártó importőri képviseletét. A márkával hazánkban már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező cégcsoport kibővített szervizhálózattal, jól felkészült értékesítői csapattal és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal igyekszik biztosítani a Kögel előkelő pozícióját a szlovák piacon.

Karitatív karácsony

Idén is folytatta hagyományos társadalmi felelősségvállalási programját a Delta-Truck / VIARENT cégcsoport. Ezúttal a rászoruló társadalmi rétegeket segítő Oltalom Karitatív Egyesült számára nyújtottunk át egy körülbelül félmillió forint értékű természetbeni adományt, amelyet leányvállalatunk, a VIARENT Kft. negyedmillió forint pénzadománnyal egészített ki.

Ford Trucks színekbe öltözött a Lánchíd

Nem túlzás történelmi pillanatnak nevezni egy híd életében a terhelési próbát. A Lánchíd esetében nem a mostani volt az egyetlen ilyen esemény, de a november 12-én lebonyolított teszt mind közül talán a legkomplexebb volt és ehhez a Ford Trucks is hozzájárult.