Ford Trucks építőipari járművek

Rendkívül kedvező finanszírozási konstrukciókkal és 3 év kilométer-korlátozás nélküli jótállással!*

Közzétéve:

A Ford Trucks új építőipari járműveit úgy tervezték meg, hogy a legkeményebb feladatokat is el tudják végezni, legyen szó betonkeverésről vagy földmunkáról. Megállják a helyüket a legnagyobb kőbányákban, de a kisebb építkezéseken is. Látogasson el márkakereskedésünkbe és győződjön meg saját szemével, milyen robusztus és megbízható járműveket kínálunk Önnek!

Bővebb információért érdeklődjön kereskedőinknél a +36 24 50 22 50 telefonszámon vagy keressen minket az alábbi e-mail címen: marketing@delta-truck.hu

* Ford Trucks kedvezményes karbantartási szerződés megkötése esetén.

Ford Trucks
Megosztjuk a terhet
www.fordtrucks.hu

Már 48 országban van jelen a Ford Trucks

A Ford Trucks a fontos piacokon való sikeres nyitás érdekében, amelynek célja a teljes európai jelenlét kialakítása, Dániával folytatja stratégiai növekedését. Közép-, Kelet- és Nyugat-Európa után a Ford Trucks a skandináv térséget veszi célba a dán piacra való belépéssel, amivel a márka 48-ra emeli a piacai számát.

Hozzáértő kezekben

Idén februártól már Szlovákiában is a Delta-Truck látja el a Kögel pótkocsigyártó importőri képviseletét. A márkával hazánkban már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező cégcsoport kibővített szervizhálózattal, jól felkészült értékesítői csapattal és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal igyekszik biztosítani a Kögel előkelő pozícióját a szlovák piacon.

Karitatív karácsony

Idén is folytatta hagyományos társadalmi felelősségvállalási programját a Delta-Truck / VIARENT cégcsoport. Ezúttal a rászoruló társadalmi rétegeket segítő Oltalom Karitatív Egyesült számára nyújtottunk át egy körülbelül félmillió forint értékű természetbeni adományt, amelyet leányvállalatunk, a VIARENT Kft. negyedmillió forint pénzadománnyal egészített ki.

Ford Trucks színekbe öltözött a Lánchíd

Nem túlzás történelmi pillanatnak nevezni egy híd életében a terhelési próbát. A Lánchíd esetében nem a mostani volt az egyetlen ilyen esemény, de a november 12-én lebonyolított teszt mind közül talán a legkomplexebb volt és ehhez a Ford Trucks is hozzájárult.