Ford 1848 Low Liner nyerges vontató

Kérjen ajánlatot még ma Ford 1848 Low Liner nyerges vontatóra!

Közzétéve:

  • Alacsony kapcsolási magasságú (MEGA)
  • Magas fülkével, 2 ággyal, automatizált váltóval, dupla tankkal
  • 3 év teljes körű jótállással
  • Raktárról, korlátozott darabszámban (2 db)

Most rendkívül kedvezményes áron: 55 900 EUR + ÁFA

Bővebb információért hívja kereskedőinket a +36 24 50 22 50 telefonszámon vagy érdeklődjön a marketing@delta-truck.hu e-mail címen!

Ford Trucks
Vezérképviselet
Delta-Truck Kft.
www.deltatruck.hu  
www.fordtrucks.hu

 

 

Már 48 országban van jelen a Ford Trucks

A Ford Trucks a fontos piacokon való sikeres nyitás érdekében, amelynek célja a teljes európai jelenlét kialakítása, Dániával folytatja stratégiai növekedését. Közép-, Kelet- és Nyugat-Európa után a Ford Trucks a skandináv térséget veszi célba a dán piacra való belépéssel, amivel a márka 48-ra emeli a piacai számát.

Hozzáértő kezekben

Idén februártól már Szlovákiában is a Delta-Truck látja el a Kögel pótkocsigyártó importőri képviseletét. A márkával hazánkban már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező cégcsoport kibővített szervizhálózattal, jól felkészült értékesítői csapattal és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal igyekszik biztosítani a Kögel előkelő pozícióját a szlovák piacon.

Karitatív karácsony

Idén is folytatta hagyományos társadalmi felelősségvállalási programját a Delta-Truck / VIARENT cégcsoport. Ezúttal a rászoruló társadalmi rétegeket segítő Oltalom Karitatív Egyesült számára nyújtottunk át egy körülbelül félmillió forint értékű természetbeni adományt, amelyet leányvállalatunk, a VIARENT Kft. negyedmillió forint pénzadománnyal egészített ki.

Ford Trucks színekbe öltözött a Lánchíd

Nem túlzás történelmi pillanatnak nevezni egy híd életében a terhelési próbát. A Lánchíd esetében nem a mostani volt az egyetlen ilyen esemény, de a november 12-én lebonyolított teszt mind közül talán a legkomplexebb volt és ehhez a Ford Trucks is hozzájárult.