Félpótkocsiközpont prémiumportfólióval

Nemcsak a tehergépkocsik, hanem a félpótkocsik terén is rendkívül széles termékkínálattal áll ügyfelei rendelkezésére a Delta-Truck Kft., amely így a félpótkocsiközpont szerepét is betölti. Ráadásul úgy áll össze ez a különböző márkákat felvonultató portfólió, hogy a cég minden alkalmazási területre prémiumszínvonalú megoldásokat tud nyújtani, legyen szó ponyvás, hűtős, billencs vagy valamilyen speciálisabb félpótkocsiról.

Közzétéve:

Jelenleg évente 600-700 új félpótkocsit értékesít a Delta-Truck Kft., amivel igen tekintélyes részarányt képvisel a hazai piacon. A cég immár húszéves hagyománnyal és tapasztalattal rendelkezik a félpótkocsik terén. Mindez a Benalu haszonjárművek értékesítésével kezdődött az 1990-es évek végén, majd 2005-től a Kögel termékek forgalmazását is megkezdte a vállalkozás. Egy évvel később a Lamberet is felkerült a palettára, és ekkortól már önálló üzletágként működött a félpótkocsi-értékesítés. A Broshuis 2009-ben, a Mega pedig 2018-ban szélesítette tovább a portfóliót. A Delta-Truck Kft. 2012 óta évente körülbelül 300-400 új félpótkocsit ad át ügyfeleinek, és ezt egészítik ki tavaly óta a Waberer’s International Zrt. flottabeszerzései.

Felsőkategóriás termékek minden feladatra

A szigetszentmiklósi központú cég félpótkocsi-üzletágának alapkoncepciója az, hogy minden felhasználási területre nagy múltú, neves, adott esetben egy szegmensre specializálódott márkák prémiumtermékeit kínálja. A főként mozgópadlós és billencspótkocsikra szakosodott Benalu sajátossága, hogy haszonjárműveinek alváza és felépítménye egyaránt alumíniumból készül több mint ötven éve. Ezáltal ezek a termékek a legkisebb saját tömeget, vagyis a legnagyobb hasznos teherbírást nyújtják üzemeltetőiknek. A Lamberet csak hőszigetelt dobozos félpótkocsikat készít, ám ezeket prémiumminőségben, a piacon az egyik legjobb hőszigetelési értékkel és az egyik legkisebb saját tömeggel. A Kögel márkát aligha kell bemutatni, hiszen Európa három legnagyobb pótkocsigyártója közé tartozik. Ez a vállalat többek között ponyvás, konténerszállító és acélfelépítményű billencspótkocsikat is kínál, Light plus modelljeik pedig egy tonnával könnyebbek a hagyományos félpótkocsiknál. Tovább a Kögel félpótkocsik minden fémből készülő alkatrésze KTL-es eljárással nanokerámia bevonatot kap, amely kiváló korrózióvédelmet biztosít. A Broshuis szakterületét a széthúzható trélerek jelentik, ebben pedig élenjárónak számít a piacon. Míg a lengyel Mega márka elsősorban az építőipar számára kínál kiváló ár/érték arányú, acélfelépítményű billencspótkocsikat.

Prémiumszínvonalú támogatás

A széles körű portfólió vonzerejét fokozza, hogy a Delta-Truck Kft. mindegyik márkát kizárólagos importőrként képviseli, folyamatos, illetve gyors alkatrész-ellátással és teljes körű szerviztámogatással. Sőt, a Ford Trucks haszongépjárművek összes magyarországi szervizpontja a forgalmazott félpótkocsimárkák szervizpartnere is. Ezenkívül a Delta-Truck Kft. minden keresettebb modellből raktérkészleten tart járműveket, így akár pár nap alatt ki tudja szolgálni az új félpótkocsit kereső ügyfeleket.

Megosztom másokkal

PRAKTIKUS MEGOLDÁS AZ ASZFALTOZÁSHOZ ÉS AZ ÖMLESZTETTÁRU-SZÁLLÍTÁSHOZ: A TELJESEN ÁTDOLGOZOTT KÖGEL BILLENŐPLATÓS FÉLPÓTKOCSI

Robusztusabb, rugalmasabb és egyedibb: a Kögel billenő félpótkocsi egy olyan, teljesen átdolgozott kivitelben mutatkozik be a 2022-es Baumán, amely az ügyfelek legfontosabb igényeit tartja szem előtt. Két változat lesz megtekinthető: egy hőszigetelt vályús felépítmény aszfaltburkoláshoz, és egy ömlesztett szállításra alkalmas, hengeres, teljes egészében acél test.

A SOKOLDALÚ MEGOLDÁS ÉPÍTŐANYAG-SZÁLLÍTMÁNYOZÁSHOZ: A KÖGEL ALAKÍTHATÓ PLATÓS FÉLPÓTKOCSI SOKFÉLE MEGOLDÁST KÍNÁL

A Kögel Multi az építőanyagok és időjárásálló rakományok szállítására szolgáló platóspótkocsi-sorozat bevált, sokoldalúan használható felépítményváltozata. Leszerelhető felépítményelemeinek köszönhetően a Multi túlméretes, azaz túl széles vagy túl hosszú rakományok szállítására is alkalmas. A Kögel a világ első számú építőipari szakkiállításán, a 2022. október 24. és 30. között Münchenben megrendezésre kerülő Baumán mutatta be, mit tud a … Continued

Új kazahsztáni forgalmazójával a Ford Trucks előtt megnyílik Eurázsia „központi folyosója”

Újonnan alapított forgalmazója, a kazahsztáni székhelyű Turbo Trucks Kazakhstan által a Ford Trucks, a nehéz haszongépjárművek iparágának globális márkája kiterjeszti nemzetközi szolgáltatásait Eurázsia fontos közúti fuvarozási átjáróján keresztül. A Ford Trucks célja megbízható, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani a modern Selyemútként is emlegetett „Középső közlekedési folyosó” piacain, a nemzetközi kereskedelem egyik kulcsfontosságú útvonala mentén.

A Ford Trucks bejelentette az első üzemanyagcellás F-MAX modelljének fejlesztését

A nulla károsanyag-kibocsátás elérése érdekében tett erőfeszítéseit megsokszorozva a Ford Trucks felvette stratégiai partnerei közé az üzemanyagcella-szállító és -fejlesztő Ballard Power Systems vállalatot. Az együttműködés az Európai Unió által kezdeményezett Horizon Europe ZEFES projekt egyik meghatározó eleme. A Ford Trucks célja az első üzemanyagcellás elektromos (FCEV) F-MAX megalkotása az innovatív együttműködés keretében.

Billencsfélpótkocsik nagymestere

Közel húsz éve gyárt billenőfelépítményes és rakoncás pótkocsikat, illetve mezőgazdasági dollykat a lengyelországi Nysa városában működő MEGA, amely 2017 óta a méltán elismert Benalu cégcsoport tagja. A MEGA termékek magyarországi importőre pedig a Delta-Truck Kft., amelynek széles haszonjármű-kínálatát immár három éve gazdagítják ezek a kiváló minőségű pótkocsik.