F-MAX Select a Ford Trucks-tól: Fokozott vezetési élmény a Korlátozott számú Prémium Járművel

Június hónaptól már kapható a Ford Trucks korlátozott számban gyártott F-MAX Select járműve. A „2019-es Év Nemzetközi Teherautója (ITOY)” díjjal kitüntetett F-MAX prémium modellje, az F-MAX Select nagy fokú kényelmével, fejlett biztonsági technológiáival és kiváló teljesítményével a luxus, az elegancia és az erő új szimbóluma.

Közzétéve:

2024 tavaszán Magyarországon és Szlovákiában is rendelhető már a nehézgépjármű szektor globális márkája, a Ford Trucks által gyártott F-MAX Select, a „2019-es Év Nemzetközi Teherautója (ITOY)” díjjal kitüntetett F-MAX korlátozott számú különleges és új modellje. A mindössze 400 példányban gyártott F-MAX Select a formatervezés részletgazdagságát fejlett technológiával és páratlan kényelemmel ötvözve egyedülálló szintre emeli a vezetési élményt.

Emrah Duman, a Ford Trucks vezetője így fogalmaz: „Az ügyféligényekre figyelmet fordító innovatív márkaként kutatás-fejlesztési tevékenységünk fókuszában technológiák piacképes generációjának létrehozása áll. Ennek szellemében ezúttal egy megkülöböztetett figyelmet érdemlő járművet mutatunk be, amelyet korlátozott mennyiségben gyártunk a vizuális élményt és a technológiai fejlesztéseket nagyra értékelő ügyfeleink számára: F-MAX Select. A prémium modellt a formatervezésre összepontosítva a legnagyobb igyekezettel és gondossággal gyártottuk, hogy megfeleljünk az ügyfeleink elvárásainak. Az F-MAX Select a kivételes teljesítményt, az eleganciát és a biztonságot ötvözve egyedülálló vezetési élményt teremt. A ’Közös Teherviselés’ küldetése iránt elkötelezett márkaként továbbra is nagyobb hatékonyságot, jobb teljesítményt és élvonalbeli innovációkat biztosítunk ügyfeleinknek.”

Gőgh Ferenc, a Delta-Truck ügyvezetője így nyilatkozott: Teljesítmény, kényelem, funkcionalitás és luxus egyben

Az F-MAX Select erőteljes Ecotorq motorja 500 LE teljesítményt és 2500 Nm nyomatékot kínál, míg 400 kW-os fékereje és Michelin abroncsai maximális teljesítményt és minimális üzemanyag-fogyasztást biztosítanak bármilyen útviszonyok között. Áramvonalas kialakításával és rendkívül kényelmes utasterével az F-MAX Select számos előnyt kínál a vezetőnek hosszú távú utakon.

Az F-MAX Select a Ford megalkuvást nem ismerő tervezési filozófiáját testesíti meg, bronz-fekete színekben pompázó megkapó részletekkel új mércét állít fel a kifinomult és csúcskategóriás formatervezés terén.

Kívül szakszerűen kialakított fekete LED-es fényszórók, fekete acélabroncsok és fekete fellépőlépcső párosul a tükörborítók és az első hűtőrács bronz díszítésével, hogy a látványvilág a luxus megnyilvánulásaként különböztesse meg az F-MAX-ot az utakon. A vezetőfülke belső kialakítása fekete bőrülésekkel, fekete velúrbőr kormánykerékkel és a kapcsolótáblán, illetve az ajtókon megjelenő bronz betétekkel teljes összhangot teremtve veszi át a külső formatervezés elemeit. A 8 hüvelykes műszerfallal és a 9 hüvelykes érintőképernyős multimédiás rendszerrel felszerelt F-MAX Select kényelmet és magas szintű funkcionalitást nyújt hosszú utakon a duplaággyal, illetve a vezetőfülke felső szintjén kialakított tárolótérrel és egy mini hűtőszekrénnyel.

Fejlett technológia, amely fokozott vezetési biztonságot nyújt

A biztonság fokozása érdekében az F-MAX Select a legújabb technológiával működő vezetéstámogató rendszert is kínál.

A Stop & Go és prediktív sebességszabályozó funkcióval is kiegészített intelligens adaptív sebességtartó automatika könnyebbé és kényelmesebbé teszi a vezetést hosszú távú utakon, míg a fejlett vészfékezőrendszer csökkenti az ütközés kockázatát azáltal, hogy hirtelen veszély esetén automatikusan bekapcsol. Az alkoholszondás-indításgátló az ittas vezetés megakadályozásával növeli a biztonságot.

Sofőr fáradtságfigyelő rendszer fokozott éberségre ösztönzik a vezetőt, míg a megközelítési információs rendszer azonnali tájékoztatást nyújt a jármű közvetlen környezetéről. A sávelhagyás-figyelmeztető vagy a sávtartást elősegítő rendszerek optimalizálják a jármű irányíthatóságát, míg a holttérfigyelő rendszer ellenőrzi a jármű környezetét, és figyelmezteti a vezetőt.

A gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszernek, a vészleállás-jelzőnek és a gyalogosérzékelővel ellátott ütközés-megelőző biztonsági rendszernek köszönhetően a jármű még biztonságosabb és kényelmesebb vezetési élményt kínál. Tolatókamera, közlekedésitábla-felismerő, továbbá elektronikus fékrendszer is segíti a vezetőt a magabiztos vezetésben.

Az F-MAX Selectből korlátozott mennyiség áll rendelkezésre, és 2024. áprilisától rendelhető.

A Ford Trucks:

A Ford egyetlen nehéz haszongépjármű márkája, a Ford Trucks számos járművet gyárt, többek között nyerges vontatókat, építőipari tehergépjárműveket és 16 tonna feletti tehergépjárműveket. A „2019 International Truck of the Year (IToY)” díjat elnyerő tehergépkocsink, az F-MAX kivívta a kritikusok elismerését, és jelentős globális keresletet eredményezett. A Ford haszongépjárművek minőség, tartósság és hatékonyság terén elért eredményei igazolják a Ford Trucks nemzetközi termékstratégiáját, amely a birtoklás legkedvezőbb teljes költségének ígéretén alapszik.

A Ford Trucks vállalatnál a több mint fél évszázados tervezési és gyártási tapasztalatunkat a piacspecifikus termékfejlesztésben szerzett szakértelmünkkel egyesítve fejlesztjük járműveink fő alkatrészeit, beleértve a vadonatúj motorokat is. Jelenleg Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és a FÁK-ban működünk, és folyamatosan bővítjük 3 kontinensre kiterjedő nemzetközi hálózatunkat. Tehergépjárművek százezrei indulnak útnak nap mint nap a világ minden pontján a Ford által nyújtott biztonsággal. Ha szeretne bővebb tájékoztatást kapni a Ford Trucks vállalatról és világszerte elérhető termékeiről, látogasson el a www.fordtrucksglobal.com weboldalra.

Megosztom másokkal

Három évtizednyi siker

Idén ünnepli harmincéves jubileumát a haszonjárműbérlési piac élenjáró szereplője, a VIARENT Kft. A cég úttörőként teremtette meg ezt a szolgáltatást hazánkban, és folyamatos innovációival azóta is meghatározó ezen a területen, immár nemzetközi szinten is. Ebből a jeles alkalomból beszélgettünk Stefkó Péterrel, a Delta-Truck cégcsoport vezetőjével a VIARENT szolgáltatásairól, múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

F-MAX Select a Ford Trucks-tól: Fokozott vezetési élmény a Korlátozott számú Prémium Járművel

Június hónaptól már kapható a Ford Trucks korlátozott számban gyártott F-MAX Select járműve. A „2019-es Év Nemzetközi Teherautója (ITOY)” díjjal kitüntetett F-MAX prémium modellje, az F-MAX Select nagy fokú kényelmével, fejlett biztonsági technológiáival és kiváló teljesítményével a luxus, az elegancia és az erő új szimbóluma.2024 tavaszán Magyarországon és Szlovákiában is rendelhető már a nehézgépjármű szektor … Continued

Díjnyertes telematika

Egyre nagyobb szerepet kapnak a hatékony és biztonságos járműüzemeltetésben a pótkocsikhoz kapcsolódó telematikai megoldások is. A hazánkban a Delta-Truck Kft. által képviselt Kögel márka saját rendszere, a Kögel Telematics szerezte meg az ezüstérmet a pótkocsik és felépítmények kategóriájában a 2024-es Német Telematikai Díj odaítélésekor.

Látványos jelen, izgalmas jövő

Megérkezett a Ford Trucks legújabb limitált kiadása, az egyedi külső-belső megjelenésű és gazdag felszereltségű F-MAX Select nyerges vontató. A látványos modell mellé a gyártó további izgalmas híreket is szállított, mégpedig a hidrogénüzemű belső égésű motor és a tisztán elektromos NextETRUCK tehergépkocsi fejlesztéséről.

Stabil háttér a fejlődéshez

Egyre jelentősebb a Delta-Truck Kft. és a Viarent Kft. nemzetközi terjeszkedése, ami elengedhetetlenné tette a cégcsoport üzleti folyamatainak optimalizálását, standardizálását és korszerűsítését a hatékonyabb működés érdekében. Ezért a két cég megállapodott az SAP Hungary Kft.-vel egy vállalatirányítási és egy értékesítéstámogatási rendszer bevezetéséről.