Extrém vidékek szerelmeseinek

Nem véletlenül indult el éppen Valentin napján az Isuzu D-Max AT35 modell értékesítése az Egyesült Királyságban. Az ottani importőr ugyanis biztos benne, hogy a terepezés rajongói első pillantásra szerelembe esnek ezzel a szélsőséges körülményekre is profin felkészített pickuppal.

Közzétéve:

Hosszú évek nagy tapasztalatával büszkélkedhet az Arctic Trucks cég az összkerékhajtású járművek speciális átépítése terén akár kedvtelési célú, akár professzionális felhasználásokra. Ezekkel az eszközökkel tulajdonosaik, illetve üzemeltetőik biztonságosan, hatékonyan és sikeresen hódíthatják meg a legkietlenebb vidékeket is. Ezért az Isuzu egyesült királyságbeli importőre ezzel a társasággal lépett együttműködésre az új D-Max pickup különösen nehéz terepviszonyok leküzdésére felkészített AT35 változatának megalkotásához.

Kívül-belül hozzátettek

A végeredmény igencsak figyelemreméltó. Az Isuzu D-Max AT35 terepjáró képességét megerősített alvázzal, Bilstein felfüggesztésekkel és 35 col külső átmérőjű terepabroncsokkal tették alkalmassá akár szélsőséges sarkvidéki expedíciók végrehajtására is. Ugyanakkor az utasok kényelmére is nagy hangsúlyt fektettek. A bőrkárpitozású belsőtérben több helyen is megjelenik az Arctic Trucks márkanév, ezenkívül esőérzékelős ablaktörlő, kilenccolos képátlójú érintőképernyő, HDMI-csatlakozó, kétzónás légkondicionáló, nyolc hangszóró és mélynyomó is szerepel a kínálatban. A különleges modell biztonságát pedig táblafelismerés, sávelhagyásra és frontális ütközésre figyelmeztetés, automatikus vészfékrendszer, valamint tolatássegítő kamera fokozza. Ráadásul a D-Max AT35 a számos módosítással együtt is éppúgy öt évig, illetve 125 ezer mérföldig, azaz 200 ezer kilométerig érvényes garanciával kerül a kereskedésekbe, mint a kiindulási alapját adó pickup. Mindezek tükrében az Isuzu importőre, illetve az Arctic Trucks is igen élénk piaci keresletre számít új afrodiziákumuk kapcsán.

Már 48 országban van jelen a Ford Trucks

A Ford Trucks a fontos piacokon való sikeres nyitás érdekében, amelynek célja a teljes európai jelenlét kialakítása, Dániával folytatja stratégiai növekedését. Közép-, Kelet- és Nyugat-Európa után a Ford Trucks a skandináv térséget veszi célba a dán piacra való belépéssel, amivel a márka 48-ra emeli a piacai számát.

Hozzáértő kezekben

Idén februártól már Szlovákiában is a Delta-Truck látja el a Kögel pótkocsigyártó importőri képviseletét. A márkával hazánkban már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező cégcsoport kibővített szervizhálózattal, jól felkészült értékesítői csapattal és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal igyekszik biztosítani a Kögel előkelő pozícióját a szlovák piacon.

Karitatív karácsony

Idén is folytatta hagyományos társadalmi felelősségvállalási programját a Delta-Truck / VIARENT cégcsoport. Ezúttal a rászoruló társadalmi rétegeket segítő Oltalom Karitatív Egyesült számára nyújtottunk át egy körülbelül félmillió forint értékű természetbeni adományt, amelyet leányvállalatunk, a VIARENT Kft. negyedmillió forint pénzadománnyal egészített ki.

Ford Trucks színekbe öltözött a Lánchíd

Nem túlzás történelmi pillanatnak nevezni egy híd életében a terhelési próbát. A Lánchíd esetében nem a mostani volt az egyetlen ilyen esemény, de a november 12-én lebonyolított teszt mind közül talán a legkomplexebb volt és ehhez a Ford Trucks is hozzájárult.