Extrém vidékek szerelmeseinek

Nem véletlenül indult el éppen Valentin napján az Isuzu D-Max AT35 modell értékesítése az Egyesült Királyságban. Az ottani importőr ugyanis biztos benne, hogy a terepezés rajongói első pillantásra szerelembe esnek ezzel a szélsőséges körülményekre is profin felkészített pickuppal.

Közzétéve:

Hosszú évek nagy tapasztalatával büszkélkedhet az Arctic Trucks cég az összkerékhajtású járművek speciális átépítése terén akár kedvtelési célú, akár professzionális felhasználásokra. Ezekkel az eszközökkel tulajdonosaik, illetve üzemeltetőik biztonságosan, hatékonyan és sikeresen hódíthatják meg a legkietlenebb vidékeket is. Ezért az Isuzu egyesült királyságbeli importőre ezzel a társasággal lépett együttműködésre az új D-Max pickup különösen nehéz terepviszonyok leküzdésére felkészített AT35 változatának megalkotásához.

Kívül-belül hozzátettek

A végeredmény igencsak figyelemreméltó. Az Isuzu D-Max AT35 terepjáró képességét megerősített alvázzal, Bilstein felfüggesztésekkel és 35 col külső átmérőjű terepabroncsokkal tették alkalmassá akár szélsőséges sarkvidéki expedíciók végrehajtására is. Ugyanakkor az utasok kényelmére is nagy hangsúlyt fektettek. A bőrkárpitozású belsőtérben több helyen is megjelenik az Arctic Trucks márkanév, ezenkívül esőérzékelős ablaktörlő, kilenccolos képátlójú érintőképernyő, HDMI-csatlakozó, kétzónás légkondicionáló, nyolc hangszóró és mélynyomó is szerepel a kínálatban. A különleges modell biztonságát pedig táblafelismerés, sávelhagyásra és frontális ütközésre figyelmeztetés, automatikus vészfékrendszer, valamint tolatássegítő kamera fokozza. Ráadásul a D-Max AT35 a számos módosítással együtt is éppúgy öt évig, illetve 125 ezer mérföldig, azaz 200 ezer kilométerig érvényes garanciával kerül a kereskedésekbe, mint a kiindulási alapját adó pickup. Mindezek tükrében az Isuzu importőre, illetve az Arctic Trucks is igen élénk piaci keresletre számít új afrodiziákumuk kapcsán.

Megosztom másokkal

Három évtizednyi siker

Idén ünnepli harmincéves jubileumát a haszonjárműbérlési piac élenjáró szereplője, a VIARENT Kft. A cég úttörőként teremtette meg ezt a szolgáltatást hazánkban, és folyamatos innovációival azóta is meghatározó ezen a területen, immár nemzetközi szinten is. Ebből a jeles alkalomból beszélgettünk Stefkó Péterrel, a Delta-Truck cégcsoport vezetőjével a VIARENT szolgáltatásairól, múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

Díjnyertes telematika

Egyre nagyobb szerepet kapnak a hatékony és biztonságos járműüzemeltetésben a pótkocsikhoz kapcsolódó telematikai megoldások is. A hazánkban a Delta-Truck Kft. által képviselt Kögel márka saját rendszere, a Kögel Telematics szerezte meg az ezüstérmet a pótkocsik és felépítmények kategóriájában a 2024-es Német Telematikai Díj odaítélésekor.

Látványos jelen, izgalmas jövő

Megérkezett a Ford Trucks legújabb limitált kiadása, az egyedi külső-belső megjelenésű és gazdag felszereltségű F-MAX Select nyerges vontató. A látványos modell mellé a gyártó további izgalmas híreket is szállított, mégpedig a hidrogénüzemű belső égésű motor és a tisztán elektromos NextETRUCK tehergépkocsi fejlesztéséről.

Stabil háttér a fejlődéshez

Egyre jelentősebb a Delta-Truck Kft. és a Viarent Kft. nemzetközi terjeszkedése, ami elengedhetetlenné tette a cégcsoport üzleti folyamatainak optimalizálását, standardizálását és korszerűsítését a hatékonyabb működés érdekében. Ezért a két cég megállapodott az SAP Hungary Kft.-vel egy vállalatirányítási és egy értékesítéstámogatási rendszer bevezetéséről.