Akciós lízing ajánlat – DAF, MAN és Volvo nyerges vontatókra

Válassza 36 havi, akciós nyerges vontató lízing ajánlatunkat! DAF, MAN és Volvo modellek kedvező áron, olajcsere szervizzel*!

Közzétéve:

2014 DAF nyerges vontató lízing: 689 € + áfa / hó
2015 DAF nyerges vontató lízing: 799 € + áfa / hó
DAF ajánlatkérés>>

2016 MAN nyerges vontató lízing: 989 € + áfa / hó
MAN ajánlatkérés>>

2014 VOLVO nyerges vontató lízing: 749 € + áfa / hó
2015 VOLVO nyerges vontató lízing: 799 € + áfa / hó
Volvo ajánlatkérés>>

  • szervizelt, karbantartott, garantált futásteljesítményű
  • nemzetközi kivitelű járművek

Bővebb információért érdeklődjön kereskedőinknél a +36 24 50 22 50 telefonszámon!

* A havi díj tartalmazza a gyári előírások alapján kötelező minden második olajcsere szervizeket a Delta-Truck szervizeiben a teljes futamidő alatt.

Ajánlatunk tájékoztató jellegű, részünkről kötelezettség nem terheli. A végleges ajánlat megtételéhez bonitás vizsgálat szükséges.
A díjak az ÁFA-t nem tartalmazzák. Az induló részlet a vételár 15%-a. Akciónk készlet erejéig tart.

Már 48 országban van jelen a Ford Trucks

A Ford Trucks a fontos piacokon való sikeres nyitás érdekében, amelynek célja a teljes európai jelenlét kialakítása, Dániával folytatja stratégiai növekedését. Közép-, Kelet- és Nyugat-Európa után a Ford Trucks a skandináv térséget veszi célba a dán piacra való belépéssel, amivel a márka 48-ra emeli a piacai számát.

Hozzáértő kezekben

Idén februártól már Szlovákiában is a Delta-Truck látja el a Kögel pótkocsigyártó importőri képviseletét. A márkával hazánkban már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező cégcsoport kibővített szervizhálózattal, jól felkészült értékesítői csapattal és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal igyekszik biztosítani a Kögel előkelő pozícióját a szlovák piacon.

Karitatív karácsony

Idén is folytatta hagyományos társadalmi felelősségvállalási programját a Delta-Truck / VIARENT cégcsoport. Ezúttal a rászoruló társadalmi rétegeket segítő Oltalom Karitatív Egyesült számára nyújtottunk át egy körülbelül félmillió forint értékű természetbeni adományt, amelyet leányvállalatunk, a VIARENT Kft. negyedmillió forint pénzadománnyal egészített ki.

Ford Trucks színekbe öltözött a Lánchíd

Nem túlzás történelmi pillanatnak nevezni egy híd életében a terhelési próbát. A Lánchíd esetében nem a mostani volt az egyetlen ilyen esemény, de a november 12-én lebonyolított teszt mind közül talán a legkomplexebb volt és ehhez a Ford Trucks is hozzájárult.