Akciós lízing ajánlat – DAF, MAN és Volvo nyerges vontatókra

Válassza 36 havi, akciós nyerges vontató lízing ajánlatunkat! DAF, MAN és Volvo modellek kedvező áron, olajcsere szervizzel*!

Közzétéve:

2014 DAF nyerges vontató lízing: 689 € + áfa / hó
2015 DAF nyerges vontató lízing: 799 € + áfa / hó
DAF ajánlatkérés>>

2016 MAN nyerges vontató lízing: 989 € + áfa / hó
MAN ajánlatkérés>>

2014 VOLVO nyerges vontató lízing: 749 € + áfa / hó
2015 VOLVO nyerges vontató lízing: 799 € + áfa / hó
Volvo ajánlatkérés>>

  • szervizelt, karbantartott, garantált futásteljesítményű
  • nemzetközi kivitelű járművek

Bővebb információért érdeklődjön kereskedőinknél a +36 24 50 22 50 telefonszámon!

* A havi díj tartalmazza a gyári előírások alapján kötelező minden második olajcsere szervizeket a Delta-Truck szervizeiben a teljes futamidő alatt.

Ajánlatunk tájékoztató jellegű, részünkről kötelezettség nem terheli. A végleges ajánlat megtételéhez bonitás vizsgálat szükséges.
A díjak az ÁFA-t nem tartalmazzák. Az induló részlet a vételár 15%-a. Akciónk készlet erejéig tart.

Megosztom másokkal

Három évtizednyi siker

Idén ünnepli harmincéves jubileumát a haszonjárműbérlési piac élenjáró szereplője, a VIARENT Kft. A cég úttörőként teremtette meg ezt a szolgáltatást hazánkban, és folyamatos innovációival azóta is meghatározó ezen a területen, immár nemzetközi szinten is. Ebből a jeles alkalomból beszélgettünk Stefkó Péterrel, a Delta-Truck cégcsoport vezetőjével a VIARENT szolgáltatásairól, múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

Díjnyertes telematika

Egyre nagyobb szerepet kapnak a hatékony és biztonságos járműüzemeltetésben a pótkocsikhoz kapcsolódó telematikai megoldások is. A hazánkban a Delta-Truck Kft. által képviselt Kögel márka saját rendszere, a Kögel Telematics szerezte meg az ezüstérmet a pótkocsik és felépítmények kategóriájában a 2024-es Német Telematikai Díj odaítélésekor.

Látványos jelen, izgalmas jövő

Megérkezett a Ford Trucks legújabb limitált kiadása, az egyedi külső-belső megjelenésű és gazdag felszereltségű F-MAX Select nyerges vontató. A látványos modell mellé a gyártó további izgalmas híreket is szállított, mégpedig a hidrogénüzemű belső égésű motor és a tisztán elektromos NextETRUCK tehergépkocsi fejlesztéséről.

Stabil háttér a fejlődéshez

Egyre jelentősebb a Delta-Truck Kft. és a Viarent Kft. nemzetközi terjeszkedése, ami elengedhetetlenné tette a cégcsoport üzleti folyamatainak optimalizálását, standardizálását és korszerűsítését a hatékonyabb működés érdekében. Ezért a két cég megállapodott az SAP Hungary Kft.-vel egy vállalatirányítási és egy értékesítéstámogatási rendszer bevezetéséről.