Citroen Jumper lízing akció

Szervizelt, karbantartott, garantált futásteljesítményű Citroen Jumper furgonok 36 havi futamidővel – ne hagyja ki ajánlatunk!

Közzétéve:

2014 Citroen Jumper L3H2 furgon – 49 999 Ft + ÁFA / hó
2015 Citroen Jumper L3H2 furgon – 69 999 Ft + ÁFA / hó

2014 Citroen Jumper L3H2 furgon – 54 999 Ft + ÁFA / hó
2015 Citroen Jumper L3H2 furgon – 77 499 Ft + ÁFA / hó
Havidíj szervizcsomaggal*

Bővebb információért érdeklődjön kereskedőinknél a +36 24 50 22 50 telefonszámon!


*A szervizcsomagot tartalmazó havidíj tartalmazza a gyári előírások alapján kötelező olajcsere szervizeket a Delta-Truck szervizeiben a teljes futamidő alatt.

Ajánlatunk tájékoztató jellegű, részünkről kötelezettség nem terheli. A végleges ajánlat megtételéhez bonitás vizsgálat szükséges.

 

Megosztom másokkal

Stabil háttér a fejlődéshez

Egyre jelentősebb a Delta-Truck Kft. és a Viarent Kft. nemzetközi terjeszkedése, ami elengedhetetlenné tette a cégcsoport üzleti folyamatainak optimalizálását, standardizálását és korszerűsítését a hatékonyabb működés érdekében. Ezért a két cég megállapodott az SAP Hungary Kft.-vel egy vállalatirányítási és egy értékesítéstámogatási rendszer bevezetéséről.

Bátyja nyomdokaiba lép

Bemutatta a Ford Trucks a korábbi típusnév miatt a mai napig általában Cargo néven emlegetett járműsorozatának utódját. A felépítményezhető fülke-alvázas, építőipari és nyerges vontató kivitelben is készülő vadonatúj F-Line a formatervtől a kényelmen, a vezetéstámogató rendszereken és a hálózatba kapcsolhatóságon át a hajtásláncig jelentős előrelépést mutat elődjéhez képest. Ezáltal a sikeres F-Max zászlóshajó méltó kistestvére.