A Ford Trucks már Luxemburgba is terjeszkedik, ezzel erősítve nyugat-európai pozícióját

A Ford Trucks közel 60 éves tapasztalattal rendelkezik a tehergépkocsigyártás és a nemzetközi piacokra történő termékfejlesztés terén, és most gyorsan terjeszkedik Nyugat-Európában. A vállalat gyors lépéseket tesz annak érdekében, hogy a teljes kontinenst lefedő hálózatot építsen ki.

Közzétéve:

A nyugat-európai márkakereskedések egymás utáni elindítását követően a Ford Trucks most a következő lépést teszi meg a terjeszkedés második szakaszával. A spanyolországi, portugáliai és olaszországi, valamint legutóbb a belgiumi piaci sikerek után a Ford Trucks bejelentette, hogy a GTTS lesz a hivatalos forgalmazója Luxemburgban, ezzel megerősítve pozícióját Nyugat-Európában.

Serhan Turfan, a Ford Trucks alelnöke hangsúlyozta, hogy a Ford Trucks fő prioritása, hogy a jelenlegi sikerekre építve erős jelenlétet építsen ki egész Európában is: „Innovatív márkaként, amely minden egyes új termékfejlesztésünkkel ügyfeleink igényeire figyel, célunk, hogy jó márkakereskedői hálózat és széleskörű szervizellátás biztosításával, magas kompetenciával segítsük ügyfeleinket világszerte abban, hogy nyereségesebben irányítsák üzleti tevékenységüket, és hogy a leghatékonyabb szállítási megoldásokkal értéket teremtsünk. A luxemburgi piacra való belépés stratégiailag fontos döntés, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy egy új piacon kínáljuk és bővítsük szolgáltatásainkat. Tekintettel a szomszédos országokban való erős jelenlétünkre, ez azt is lehetővé teszi számunkra, hogy megszilárdítsuk jelenlétünket Nyugat-Európában. Nagy lehetőségeket látunk a luxemburgi piacra való belépésben, ahol a logisztikai ágazaton belül nagy a kereslet a minőségi szolgáltatások iránt. Nagy örömünkre szolgál, hogy a tehergépkocsi-iparban jól ismert GTTS-szel együttműködve vezethetjük be tehergépkocsijainkat a luxemburgi piacra. Biztos vagyok benne, hogy a GTTS több mint 30 éves tehergépkocsi-tapasztalatával és családi értékeivel a lehető legjobban fogja képviselni márkánkat a luxemburgi ügyfelek számára.”

A Ford Trucks stratégiai szempontból konkrét lépést tesz a luxemburgi belépéssel, hogy biztosítsa a tartós és erős növekedést egész Európában. A Nyugat-Európa szívében fekvő Luxemburg gazdasága az elmúlt években folyamatos növekedésnek volt tanúja. A szomszédos országokkal, például Németországgal, Franciaországgal, Belgiummal és más európai országokkal folytatott kereskedelem folyamatosan ösztönözte a teherforgalmat. Az e-kereskedelmi ágazatban tapasztalható növekvő kereslet, a növekvő kiskereskedelmi ágazat és az ország közelgő infrastrukturális projektjei hozzájárulnak a luxemburgi kereskedelmi és logisztikai ágazat növekedéséhez.

 A Ford Trucks-ról:

A Ford Trucks az egyik legnagyobb nemzetközi nehéz haszongépjármű-gyártó a világon. Számos különböző típusú járművet gyártunk, a nyerges vontatóktól kezdve az építőipari teherautókon át a 16 tonnát is meghaladó közúti járművekig. A 2019-es „International Truck of the Year (ITOY)” díjat elnyerő F-MAX nyerges vontatónk nemzetközi elismerést kapott és nagyban hozzájárult a piaci részesedésünk növekedéséhez. A Ford személygépjárművek jól ismert minősége, strapabírósága és hatékonysága megalapozza a nemzetközi termékstratégiánkat. A Ford Trucks-nál több, mint fél évszázadnyi formatervezési és gyártási tapasztaltot egyesítünk a piacspecifikus termékfejlesztési szakértelmünkkel, hogy kifejlesszük járműveink fő alkotóelemeit, beleértve az innovatív új motorjainkat. Jelenleg Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Oroszországban és a Független Államok Közösségében tevékenykedünk, és folyamatosan dolgozunk a nemzetközi hálózatunk három kontinensen történő bővítésén. Minden egyes nap sofőrök százezrei indulnak el világszerte, bízva a Ford termékeiben.

További információkért a Ford Trucks termékeiről, látogassa meg a www.fordtrucks.hu-t.

Már 48 országban van jelen a Ford Trucks

A Ford Trucks a fontos piacokon való sikeres nyitás érdekében, amelynek célja a teljes európai jelenlét kialakítása, Dániával folytatja stratégiai növekedését. Közép-, Kelet- és Nyugat-Európa után a Ford Trucks a skandináv térséget veszi célba a dán piacra való belépéssel, amivel a márka 48-ra emeli a piacai számát.

Hozzáértő kezekben

Idén februártól már Szlovákiában is a Delta-Truck látja el a Kögel pótkocsigyártó importőri képviseletét. A márkával hazánkban már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező cégcsoport kibővített szervizhálózattal, jól felkészült értékesítői csapattal és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal igyekszik biztosítani a Kögel előkelő pozícióját a szlovák piacon.

Karitatív karácsony

Idén is folytatta hagyományos társadalmi felelősségvállalási programját a Delta-Truck / VIARENT cégcsoport. Ezúttal a rászoruló társadalmi rétegeket segítő Oltalom Karitatív Egyesült számára nyújtottunk át egy körülbelül félmillió forint értékű természetbeni adományt, amelyet leányvállalatunk, a VIARENT Kft. negyedmillió forint pénzadománnyal egészített ki.

Ford Trucks színekbe öltözött a Lánchíd

Nem túlzás történelmi pillanatnak nevezni egy híd életében a terhelési próbát. A Lánchíd esetében nem a mostani volt az egyetlen ilyen esemény, de a november 12-én lebonyolított teszt mind közül talán a legkomplexebb volt és ehhez a Ford Trucks is hozzájárult.