A Ford Trucks már Luxemburgba is terjeszkedik, ezzel erősítve nyugat-európai pozícióját

A Ford Trucks közel 60 éves tapasztalattal rendelkezik a tehergépkocsigyártás és a nemzetközi piacokra történő termékfejlesztés terén, és most gyorsan terjeszkedik Nyugat-Európában. A vállalat gyors lépéseket tesz annak érdekében, hogy a teljes kontinenst lefedő hálózatot építsen ki.

Közzétéve:

A nyugat-európai márkakereskedések egymás utáni elindítását követően a Ford Trucks most a következő lépést teszi meg a terjeszkedés második szakaszával. A spanyolországi, portugáliai és olaszországi, valamint legutóbb a belgiumi piaci sikerek után a Ford Trucks bejelentette, hogy a GTTS lesz a hivatalos forgalmazója Luxemburgban, ezzel megerősítve pozícióját Nyugat-Európában.

Serhan Turfan, a Ford Trucks alelnöke hangsúlyozta, hogy a Ford Trucks fő prioritása, hogy a jelenlegi sikerekre építve erős jelenlétet építsen ki egész Európában is: „Innovatív márkaként, amely minden egyes új termékfejlesztésünkkel ügyfeleink igényeire figyel, célunk, hogy jó márkakereskedői hálózat és széleskörű szervizellátás biztosításával, magas kompetenciával segítsük ügyfeleinket világszerte abban, hogy nyereségesebben irányítsák üzleti tevékenységüket, és hogy a leghatékonyabb szállítási megoldásokkal értéket teremtsünk. A luxemburgi piacra való belépés stratégiailag fontos döntés, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy egy új piacon kínáljuk és bővítsük szolgáltatásainkat. Tekintettel a szomszédos országokban való erős jelenlétünkre, ez azt is lehetővé teszi számunkra, hogy megszilárdítsuk jelenlétünket Nyugat-Európában. Nagy lehetőségeket látunk a luxemburgi piacra való belépésben, ahol a logisztikai ágazaton belül nagy a kereslet a minőségi szolgáltatások iránt. Nagy örömünkre szolgál, hogy a tehergépkocsi-iparban jól ismert GTTS-szel együttműködve vezethetjük be tehergépkocsijainkat a luxemburgi piacra. Biztos vagyok benne, hogy a GTTS több mint 30 éves tehergépkocsi-tapasztalatával és családi értékeivel a lehető legjobban fogja képviselni márkánkat a luxemburgi ügyfelek számára.”

A Ford Trucks stratégiai szempontból konkrét lépést tesz a luxemburgi belépéssel, hogy biztosítsa a tartós és erős növekedést egész Európában. A Nyugat-Európa szívében fekvő Luxemburg gazdasága az elmúlt években folyamatos növekedésnek volt tanúja. A szomszédos országokkal, például Németországgal, Franciaországgal, Belgiummal és más európai országokkal folytatott kereskedelem folyamatosan ösztönözte a teherforgalmat. Az e-kereskedelmi ágazatban tapasztalható növekvő kereslet, a növekvő kiskereskedelmi ágazat és az ország közelgő infrastrukturális projektjei hozzájárulnak a luxemburgi kereskedelmi és logisztikai ágazat növekedéséhez.

 A Ford Trucks-ról:

A Ford Trucks az egyik legnagyobb nemzetközi nehéz haszongépjármű-gyártó a világon. Számos különböző típusú járművet gyártunk, a nyerges vontatóktól kezdve az építőipari teherautókon át a 16 tonnát is meghaladó közúti járművekig. A 2019-es „International Truck of the Year (ITOY)” díjat elnyerő F-MAX nyerges vontatónk nemzetközi elismerést kapott és nagyban hozzájárult a piaci részesedésünk növekedéséhez. A Ford személygépjárművek jól ismert minősége, strapabírósága és hatékonysága megalapozza a nemzetközi termékstratégiánkat. A Ford Trucks-nál több, mint fél évszázadnyi formatervezési és gyártási tapasztaltot egyesítünk a piacspecifikus termékfejlesztési szakértelmünkkel, hogy kifejlesszük járműveink fő alkotóelemeit, beleértve az innovatív új motorjainkat. Jelenleg Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Oroszországban és a Független Államok Közösségében tevékenykedünk, és folyamatosan dolgozunk a nemzetközi hálózatunk három kontinensen történő bővítésén. Minden egyes nap sofőrök százezrei indulnak el világszerte, bízva a Ford termékeiben.

További információkért a Ford Trucks termékeiről, látogassa meg a www.fordtrucks.hu-t.

Megosztom másokkal

Dobogós célkitűzések

Minden korábbinál gyorsabb ütemben változik a világ és vele együtt az igényeink is. Erre reagált kiemelkedő rugalmassággal a Delta-Truck Kft., amikor bevezette a Ford Trucks Rent szolgáltatást. Ennek részleteiről, valamint az új Ford F-Line típusról kérdeztük Gőgh Ferenc cégvezetőt.

Ideális választás

Munkába állt az első magyarországi Ford Trucks F-Line nyerges vontató. A hajdúböszörményi ifj. Nagy-Timpanon Bt. pontosan olyan alkalmazási profillal üzemelteti majd a járművet, amilyenre ezt a vadonatúj típust tervezték. A narancssárga vontató ugyanis egy nyitott platós, illetve egy billenőteknős félpótkocsival felváltva belföldi rövid távú építőipari fuvarozást végez majd.

A Ford Trucks újabb mérföldkőhöz érkezett

Fokozatosan közelítve egyik fő célkítűzése, a karbonsemlegesség felé, a Ford Trucks újabb jelentős projektet írt alá a fenntartható szállítmányozási technológiák terén. Miután tavaly működésbe hozta az egyhengeres hidrogénhajtású motorját, a Ford Trucks most először sikerrel beindította a többhengeres hidrogénhajtású H2-Ecotorq motort is.

A Ford Trucks folytatja az erőteljes terjeszkedést Európában

A holland piacra való belépéssel a Ford Trucks teljessé teszi Benelux-államok-beli terjeszkedését Globális terjeszkedése következő állomásaként a Ford Trucks belépett Hollandiába, meghódítva ezzel Európa egyik kulcsfontosságú piacát. A csatlakoztathatósági technológiának köszönhetően megkülönböztetett helyet elfoglaló F-MAX és az új F-LINE sorozat járműveivel a Ford Trucks hatékony és vadonatúj technológiákra épülő megoldásokat kínál a kiterjedt holland vevőkör … Continued

Három évtizednyi siker

Idén ünnepli harmincéves jubileumát a haszonjárműbérlési piac élenjáró szereplője, a VIARENT Kft. A cég úttörőként teremtette meg ezt a szolgáltatást hazánkban, és folyamatos innovációival azóta is meghatározó ezen a területen, immár nemzetközi szinten is. Ebből a jeles alkalomból beszélgettünk Stefkó Péterrel, a Delta-Truck cégcsoport vezetőjével a VIARENT szolgáltatásairól, múltjáról, jelenéről és jövőjéről.