A Ford Trucks már Luxemburgba is terjeszkedik, ezzel erősítve nyugat-európai pozícióját

A Ford Trucks közel 60 éves tapasztalattal rendelkezik a tehergépkocsigyártás és a nemzetközi piacokra történő termékfejlesztés terén, és most gyorsan terjeszkedik Nyugat-Európában. A vállalat gyors lépéseket tesz annak érdekében, hogy a teljes kontinenst lefedő hálózatot építsen ki.

Közzétéve:

A nyugat-európai márkakereskedések egymás utáni elindítását követően a Ford Trucks most a következő lépést teszi meg a terjeszkedés második szakaszával. A spanyolországi, portugáliai és olaszországi, valamint legutóbb a belgiumi piaci sikerek után a Ford Trucks bejelentette, hogy a GTTS lesz a hivatalos forgalmazója Luxemburgban, ezzel megerősítve pozícióját Nyugat-Európában.

Serhan Turfan, a Ford Trucks alelnöke hangsúlyozta, hogy a Ford Trucks fő prioritása, hogy a jelenlegi sikerekre építve erős jelenlétet építsen ki egész Európában is: „Innovatív márkaként, amely minden egyes új termékfejlesztésünkkel ügyfeleink igényeire figyel, célunk, hogy jó márkakereskedői hálózat és széleskörű szervizellátás biztosításával, magas kompetenciával segítsük ügyfeleinket világszerte abban, hogy nyereségesebben irányítsák üzleti tevékenységüket, és hogy a leghatékonyabb szállítási megoldásokkal értéket teremtsünk. A luxemburgi piacra való belépés stratégiailag fontos döntés, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy egy új piacon kínáljuk és bővítsük szolgáltatásainkat. Tekintettel a szomszédos országokban való erős jelenlétünkre, ez azt is lehetővé teszi számunkra, hogy megszilárdítsuk jelenlétünket Nyugat-Európában. Nagy lehetőségeket látunk a luxemburgi piacra való belépésben, ahol a logisztikai ágazaton belül nagy a kereslet a minőségi szolgáltatások iránt. Nagy örömünkre szolgál, hogy a tehergépkocsi-iparban jól ismert GTTS-szel együttműködve vezethetjük be tehergépkocsijainkat a luxemburgi piacra. Biztos vagyok benne, hogy a GTTS több mint 30 éves tehergépkocsi-tapasztalatával és családi értékeivel a lehető legjobban fogja képviselni márkánkat a luxemburgi ügyfelek számára.”

A Ford Trucks stratégiai szempontból konkrét lépést tesz a luxemburgi belépéssel, hogy biztosítsa a tartós és erős növekedést egész Európában. A Nyugat-Európa szívében fekvő Luxemburg gazdasága az elmúlt években folyamatos növekedésnek volt tanúja. A szomszédos országokkal, például Németországgal, Franciaországgal, Belgiummal és más európai országokkal folytatott kereskedelem folyamatosan ösztönözte a teherforgalmat. Az e-kereskedelmi ágazatban tapasztalható növekvő kereslet, a növekvő kiskereskedelmi ágazat és az ország közelgő infrastrukturális projektjei hozzájárulnak a luxemburgi kereskedelmi és logisztikai ágazat növekedéséhez.

 A Ford Trucks-ról:

A Ford Trucks az egyik legnagyobb nemzetközi nehéz haszongépjármű-gyártó a világon. Számos különböző típusú járművet gyártunk, a nyerges vontatóktól kezdve az építőipari teherautókon át a 16 tonnát is meghaladó közúti járművekig. A 2019-es „International Truck of the Year (ITOY)” díjat elnyerő F-MAX nyerges vontatónk nemzetközi elismerést kapott és nagyban hozzájárult a piaci részesedésünk növekedéséhez. A Ford személygépjárművek jól ismert minősége, strapabírósága és hatékonysága megalapozza a nemzetközi termékstratégiánkat. A Ford Trucks-nál több, mint fél évszázadnyi formatervezési és gyártási tapasztaltot egyesítünk a piacspecifikus termékfejlesztési szakértelmünkkel, hogy kifejlesszük járműveink fő alkotóelemeit, beleértve az innovatív új motorjainkat. Jelenleg Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Oroszországban és a Független Államok Közösségében tevékenykedünk, és folyamatosan dolgozunk a nemzetközi hálózatunk három kontinensen történő bővítésén. Minden egyes nap sofőrök százezrei indulnak el világszerte, bízva a Ford termékeiben.

További információkért a Ford Trucks termékeiről, látogassa meg a www.fordtrucks.hu-t.

Megosztom másokkal

Díjnyertes telematika

Egyre nagyobb szerepet kapnak a hatékony és biztonságos járműüzemeltetésben a pótkocsikhoz kapcsolódó telematikai megoldások is. A hazánkban a Delta-Truck Kft. által képviselt Kögel márka saját rendszere, a Kögel Telematics szerezte meg az ezüstérmet a pótkocsik és felépítmények kategóriájában a 2024-es Német Telematikai Díj odaítélésekor.

Látványos jelen, izgalmas jövő

Megérkezett a Ford Trucks legújabb limitált kiadása, az egyedi külső-belső megjelenésű és gazdag felszereltségű F-MAX Select nyerges vontató. A látványos modell mellé a gyártó további izgalmas híreket is szállított, mégpedig a hidrogénüzemű belső égésű motor és a tisztán elektromos NextETRUCK tehergépkocsi fejlesztéséről.

Stabil háttér a fejlődéshez

Egyre jelentősebb a Delta-Truck Kft. és a Viarent Kft. nemzetközi terjeszkedése, ami elengedhetetlenné tette a cégcsoport üzleti folyamatainak optimalizálását, standardizálását és korszerűsítését a hatékonyabb működés érdekében. Ezért a két cég megállapodott az SAP Hungary Kft.-vel egy vállalatirányítási és egy értékesítéstámogatási rendszer bevezetéséről.

Bátyja nyomdokaiba lép

Bemutatta a Ford Trucks a korábbi típusnév miatt a mai napig általában Cargo néven emlegetett járműsorozatának utódját. A felépítményezhető fülke-alvázas, építőipari és nyerges vontató kivitelben is készülő vadonatúj F-Line a formatervtől a kényelmen, a vezetéstámogató rendszereken és a hálózatba kapcsolhatóságon át a hajtásláncig jelentős előrelépést mutat elődjéhez képest. Ezáltal a sikeres F-Max zászlóshajó méltó kistestvére.