A Ford Trucks folytatja az erőteljes terjeszkedést Európában

A holland piacra való belépéssel a Ford Trucks teljessé teszi Benelux-államok-beli terjeszkedését

Globális terjeszkedése következő állomásaként a Ford Trucks belépett Hollandiába, meghódítva ezzel Európa egyik kulcsfontosságú piacát. A csatlakoztathatósági technológiának köszönhetően megkülönböztetett helyet elfoglaló F-MAX és az új F-LINE sorozat járműveivel a Ford Trucks hatékony és vadonatúj technológiákra épülő megoldásokat kínál a kiterjedt holland vevőkör számára.

Közzétéve:

A Ford Trucks – a nehéz haszongépjármű szektor globális márkája – Hollandiában folytatja európai terjeszkedését, ami stratégiai fontosságú az északi országokban való terjeszkedéshez. A Ford Trucks immár belépett a holland piacra, és befejezte a szerkezetátalakítást a Benelux régióban.

A széles termékportfóliójával és innovatív technológiáival Európában nagy keresletnek örvendő Ford Trucks a holland piacon több mint 65 éves tapasztalattal rendelkező F-Trucks Nederland vállalattal társul. A nyitást követően a Ford Trucks 2024-ben legalább 10 stratégiai helyszínen kezdi meg működését, és 2025 végéig több mint 15 további kirendeltséggel bővíti márkakereskedői hálózatát.

Elsősorban az F-MAX nyerges vontatóval, illetve az új F-LINE sorozattal – amely a csatlakoztathatósági technológiájával és jövőbe mutató biztonsági funkcióival vívott ki magának megkülönböztetett helyet – a Ford Trucks biztosítani tudja majd azokat a hatékony technológiai megoldásokat, amelyekre az F-Trucks Nederland kiterjedt tehergépjármű-ügyfélköre igényt tart.

Az F-Trucks Nederland vállalattal való együttműködés a Ford Trucks nulla károsanyag-kibocsátású teherszállítás terén végrehajtott befektetései szempontjából is jelentős. Az elektromos járművek terén nagy potenciállal rendelkező Hollandia lesz az egyik úttörő ország, ahol a Ford Trucks által tervezett első elektromos teherautó piacra kerül. A modell tömeggyártása 2025-ben indul.

Emrah Duman: A technológia és a hatékonyság révén továbbra is támogatni fogjuk ügyfeleink tevékenységeit.

A Ford Trucks vezetője, Emrah Duman kiemeli: „Több mint 60 éve munkálkodunk az új alapok megteremtésén és egy globális sikertörténet megírásán a nehéz haszongépjármű szektorban azt az elképzelésünket követve, hogy ’a leghatékonyabb teherszállítási megoldásokkal értéket teremtünk’. Nagy örömünkre szolgál, hogy globális terjeszkedésünk keretein belül együttműködhetünk az F-Trucks Nederland vállalattal, a szektor egyik vezető és tapasztalt szereplőjével, hiszen Hollandia logisztikai folyosók ideális metszéspontja, és központi átjáróként szolgál az európai piac számára.

Hollandia azért is jelentős ország számunkra, mert úttörő szerepet játszik a szén-dioxid-mentesítő eljárások alkalmazásában, és elektromos átállást segítő kifinomult infrastruktúrával rendelkezik. A jövőbeli mobilitási megoldások úttörőjeként vadonatúj technológiák felhasználásával és a hatékonyság fokozásával folytatjuk az értékteremtést holland ügyfeleink tevékenységeinek támogatása érdekében.”

Bahadır Koç, a Ford Trucks Benelux & Nordics ügyvezető igazgatója így nyilatkozik: „Hollandia fontos mérföldkőnek számít az európai terjeszkedési terveinkben. Az F-Trucks Nederlanddal létrehozott partneri együttműködés keretében továbbra is kreatív és hatékony megoldásokat nyújtunk majd ügyfeleinknek a holland piacon és az egész Benelux régióban. Az együttműködés megszilárdítja ügyfélközpontú hozzáállásunkat, és tovább erősíti pozíciónkat a teherszállítási szektorban. Célunk, hogy olyan teherautó-márkává váljunk, amely valódi változást hoz a régióban.”

A Ford Trucks idén jelentős előrelépést tesz észak-európai terjeszkedési stratégiája megvalósítása terén, és töretlenül növekszik Európában. A holland piacot követően Svájcot megcélozva a vállalat globális tevékenységeinek további bővítésén munkálkodik.
A jövő közlekedési trendjeiben úttörő szerepet vállaló Ford Trucks innovatív és fenntartható megoldásokat fejleszt mérnöki és K+F terén szerzett szakértelmével. Az éghajlatváltozás hatása elleni küzdelem jegyében a társaság elkötelezett amellett, hogy 2040-re a nehéz haszongépjárművek gyártása elérje a nulla károsanyag-kibocsátást, ezért folytatja a hidrogénmotorok és az elektromosítás terén végzett munkáját, amelyre elsődleges hangsúlyt helyez.

A Ford Trucksról:

A Ford egyetlen nehézhaszongépjármű-márkája; a Ford Trucks számos járművet gyárt, többek között nyerges vontatókat, építőipari tehergépjárműveket és 16 tonna feletti tehergépjárműveket. F-MAX-unk kivívta a kritikusok elismerését, és jelentős globális keresletet váltott ki. A Ford haszongépjárművek minőség, tartósság és hatékonyság terén elért eredményei igazolják a Ford Trucks nemzetközi termékstratégiáját, amely a birtoklás legkedvezőbb teljes költségének ígéretén alapszik.

A Ford Trucks vállalatnál több mint fél évszázados tervezési és gyártási tapasztalatunkat piacspecifikus termékfejlesztésben szerzett szakértelmünkkel egyesítve fejlesztjük járműveink fő alkatrészeit, beleértve a vadonatúj motorokat is. Jelenleg Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és a FÁK országaiban működünk, és folyamatosan bővítjük három kontinensre kiterjedő nemzetközi hálózatunkat. Tehergépjárművek százezrei indulnak útnak nap mint nap a világ minden pontján a Ford által nyújtott biztonsággal. Ha szeretne bővebb tájékoztatást kapni a Ford Trucks vállalatról és világszerte elérhető termékeiről, látogasson el a www.fordtrucksglobal.com weboldalra.

Megosztom másokkal

A Ford Trucks folytatja az erőteljes terjeszkedést Európában

A holland piacra való belépéssel a Ford Trucks teljessé teszi Benelux-államok-beli terjeszkedését Globális terjeszkedése következő állomásaként a Ford Trucks belépett Hollandiába, meghódítva ezzel Európa egyik kulcsfontosságú piacát. A csatlakoztathatósági technológiának köszönhetően megkülönböztetett helyet elfoglaló F-MAX és az új F-LINE sorozat járműveivel a Ford Trucks hatékony és vadonatúj technológiákra épülő megoldásokat kínál a kiterjedt holland vevőkör … Continued

Három évtizednyi siker

Idén ünnepli harmincéves jubileumát a haszonjárműbérlési piac élenjáró szereplője, a VIARENT Kft. A cég úttörőként teremtette meg ezt a szolgáltatást hazánkban, és folyamatos innovációival azóta is meghatározó ezen a területen, immár nemzetközi szinten is. Ebből a jeles alkalomból beszélgettünk Stefkó Péterrel, a Delta-Truck cégcsoport vezetőjével a VIARENT szolgáltatásairól, múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

Díjnyertes telematika

Egyre nagyobb szerepet kapnak a hatékony és biztonságos járműüzemeltetésben a pótkocsikhoz kapcsolódó telematikai megoldások is. A hazánkban a Delta-Truck Kft. által képviselt Kögel márka saját rendszere, a Kögel Telematics szerezte meg az ezüstérmet a pótkocsik és felépítmények kategóriájában a 2024-es Német Telematikai Díj odaítélésekor.

Látványos jelen, izgalmas jövő

Megérkezett a Ford Trucks legújabb limitált kiadása, az egyedi külső-belső megjelenésű és gazdag felszereltségű F-MAX Select nyerges vontató. A látványos modell mellé a gyártó további izgalmas híreket is szállított, mégpedig a hidrogénüzemű belső égésű motor és a tisztán elektromos NextETRUCK tehergépkocsi fejlesztéséről.