A Ford Trucks és az Einride szándéknyilatkozatot ír alá a jövőbeli termékfejlesztésről

A Ford Trucks, amely a jövő nulla károsanyag-kibocsátású nehéz haszongépjárműveit fejleszti, szándéknyilatkozatot írt alá az Einride teherszállítási technológiával foglalkozó vállalattal.

Közzétéve:

A Ford Otosan alatt működő globális márka, a Ford Trucks szándéknyilatkozatot írt alá az Einride teherszállítási technológiával foglalkozó vállalattal, amelynek értelmében értékelik a Ford elektromos járműveinek az Einride elektromos járműparkjába történő integrációját, és megvizsgálják a közös autonóm termékfejlesztés lehetőségeit.

A Ford Trucks a Ford egyetlen globális nehéz haszongépjármű-márkája, amely a Ford Motor Company és a Ford Otosan gyümölcsöző partnerségére és a dinamikus termékfejlesztés több mint fél évszázados tapasztalatára épít.

A közös értékelés részeként a Ford Trucks és az Einride gyártási erősségeiket, innovatív technológiáikat és iparági vezetői víziójukat kívánják felhasználni, hogy megteremtsék a technológia-központú járműflották következő generációját. A Ford Trucks által a jövőben bevezetni tervezett nulla szén-dioxid-kibocsátású járművek mellett az Einride-dal új együttműködési területek bontakoznak ki az elektromos és autonóm nehéz haszongépjárművek fejlesztése és gyártása terén. A potenciális partnerség célja, hogy hozzájáruljon a közúti közlekedés üzemeltetési költségeinek és CO2-kibocsátásának csökkentéséhez, miközben növeli a flották termelékenységét.

Güven Özyurt: „Elektromos teherautóink és új generációs technológiáink megtalálják méltó helyüket az Einride flottáiban”.

„A jövőt már ma megteremtjük új generációs technológiáinkkal, amelyek a könnyű haszongépjárművektől a nehéz haszongépjárművekig minden szegmensre kiterjednek” – mondta Güven Özyurt, a Ford Otosan vezérigazgatója. ” A Ford Trucks, a Ford egyetlen globális nehéz haszongépjármű-márkájának ambiciózus elképzelése összekapcsolódik az Einride-nak a nehéz haszongépjárművek jövőjét szolgáló technológiára helyezett hangsúlyával. Gyártási teljesítményünknek és innovatív termékeinknek köszönhetően már több mint 40 országban értünk el sikereket. Az Einride-dal való együttműködésünk a fenntarthatósági szemléletünknek és az e területen a jövő technológiáiba történő beruházásainknak köszönhető. A nehéz haszongépjárművek 2040-ig megvalósítandó zéró emissziós céljával összhangban elektromos teherautóink megtalálják majd helyüket az Einride flottáiban, amely technológiaorientált szállítási megoldásaival kiemelkedik a mezőnyben. Ez az összefogás nemcsak az autóiparbeli együttműködés fontosságát mutatja, hanem a fenntartható technológiákat is előmozdítja, ami a nehéz haszongépjárművek terén a jövőbeni vezetői ambíciónk jele.”

„A Ford Trucks a minőségi nehéz haszongépjárműgyártás példaképe, és élvonalbeli technológiánkkal párosítva még inkább képesek leszünk a közlekedés globális villamosításának fokozására. ” – mondta Ellen Kugelberg, az Einride vezető termékmenedzsere. „Az Einride az alapoktól kezdve építi újra a közlekedési hálózatot, és az egész ökoszisztémát újragondolja. Ebből kifolyólag szívesen dolgozunk együtt olyan gyártókkal, akik osztják ezt a jövőképet, mint például a Ford Trucks csapata.”

Az Einride-ról:

Az Einride egy áruszállítási technológiával foglalkozó vállalat, amely a jövő szállítmányozási hálózatát építi. A 2016-ban alapított Einride lett az első vállalat, amely úttörő szerepet játszott az áruszállítási hálózat kialakításában, amikor egy autonóm, elektromos járművet helyezett működésbe közutakon (Svédország, 2019). 2022-ben az első olyan vállalat volt, amely engedélyt kapott egy pod üzemeltetésére az Egyesült Államok közútjain. Az Einride Saga elnevezésű árufuvarozási platformja, elektromos és autonóm flottái, valamint töltő- és csatlakozási hálózatai révén az Einride lehetővé teszi a szállítmányozók számára, hogy fenntarthatóan és költséghatékonyan intézzék vállalkozásuk árufuvarozási feladatait. További információkért látogasson el az einride.tech weboldalra.

A Ford Trucksról:

A Ford Trucks, amely világszerte a Ford Otosan alatt működik, a világ egyik legnagyobb nemzetközi nehéz tehergépkocsi-gyártója. Számos különböző típusú járművet gyártunk, a nyerges vontatóktól kezdve az építőipari teherautókon át a 16 tonnát is meghaladó közúti tehergépjárművekig. A Ford Trucks nemzetközi termékstratégiájának alapját a Ford haszongépjárművek minőség, tartósság és hatékonyság terén elért, bizonyított eredményei képezik. A Ford Trucksnál több mint fél évszázados tervezési és gyártási tapasztalatot ötvözünk a piacspecifikus termékfejlesztésben szerzett szakértelemmel, hogy járműveink fő alkatrészeit, köztük a teljesen új motorokat is megtervezzük. Jelenleg Európában, a Közel-Keleten, Afrikában és a FÁK-ban működünk, és nemzetközi hálózatunkat 3 kontinensen folyamatosan bővítjük. Minden egyes nap sofőrök százezrei indulnak el világszerte, bízva a Ford Trucks termékeiben.

Már 48 országban van jelen a Ford Trucks

A Ford Trucks a fontos piacokon való sikeres nyitás érdekében, amelynek célja a teljes európai jelenlét kialakítása, Dániával folytatja stratégiai növekedését. Közép-, Kelet- és Nyugat-Európa után a Ford Trucks a skandináv térséget veszi célba a dán piacra való belépéssel, amivel a márka 48-ra emeli a piacai számát.

Hozzáértő kezekben

Idén februártól már Szlovákiában is a Delta-Truck látja el a Kögel pótkocsigyártó importőri képviseletét. A márkával hazánkban már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező cégcsoport kibővített szervizhálózattal, jól felkészült értékesítői csapattal és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal igyekszik biztosítani a Kögel előkelő pozícióját a szlovák piacon.

Karitatív karácsony

Idén is folytatta hagyományos társadalmi felelősségvállalási programját a Delta-Truck / VIARENT cégcsoport. Ezúttal a rászoruló társadalmi rétegeket segítő Oltalom Karitatív Egyesült számára nyújtottunk át egy körülbelül félmillió forint értékű természetbeni adományt, amelyet leányvállalatunk, a VIARENT Kft. negyedmillió forint pénzadománnyal egészített ki.

A Ford Trucks és az Einride szándéknyilatkozatot ír alá a jövőbeli termékfejlesztésről

A Ford Trucks, amely a jövő nulla károsanyag-kibocsátású nehéz haszongépjárműveit fejleszti, szándéknyilatkozatot írt alá az Einride teherszállítási technológiával foglalkozó vállalattal. A Ford Otosan alatt működő globális márka, a Ford Trucks szándéknyilatkozatot írt alá az Einride teherszállítási technológiával foglalkozó vállalattal, amelynek értelmében értékelik a Ford elektromos járműveinek az Einride elektromos járműparkjába történő integrációját, és megvizsgálják a … Continued

Ford Trucks színekbe öltözött a Lánchíd

Nem túlzás történelmi pillanatnak nevezni egy híd életében a terhelési próbát. A Lánchíd esetében nem a mostani volt az egyetlen ilyen esemény, de a november 12-én lebonyolított teszt mind közül talán a legkomplexebb volt és ehhez a Ford Trucks is hozzájárult.