A Delta-Truck lesz a BYD szlovákiai partnere az innovatív, villamosított áruszállítás területén

A Delta-Truck s.r.o lett a BYD eTrucks nemzeti partnere Szlovákiában, amely új, innovatív, teljesen elektromos tehergépkocsikat hoz a szlovák kereskedelmi szállítási ágazatba, világelső technológiákkal az elektromobilitás területén.

Közzétéve:

A haszongépjárművek forgalmazásában nagy tapasztalattal rendelkező Delta-Truck vállalat (a Delta csoport része) Szlovákia különböző régióiban működő értékesítői hálózatán keresztül nyújt majd értékesítési és szervizszolgáltatást az ügyfeleknek.

Pozsony, 2023. november 10. – A BYD, a világ vezető, új elektromos energiával működő jármű- és akkumulátorgyártója a Delta-Truck s.r.o.-t nevezte ki szlovákiai nemzeti márkakereskedőjévé, amely jelenleg 19 tonnáig terjedő tisztán elektromos tehergépkocsik és furgonok kínálatának értékesítését és az eladást követő szolgáltatásait biztosítja.

A Delta-Truck s.r.o. a Delta csoport tagja, amely a haszongépjárművek egyik vezető forgalmazója Közép- és Kelet-Európában. A Delta-Truck s.r.o. feladata az elektromos teherautók és BYD-furgonok magas szintű helyi értékesítése és az eladást követő szolgáltatások biztosítása lesz országszerte.

A BYD ETM6, ETH8 és ETP3 bemutatása

A BYD vállalat a tisztán elektromos teherautó-technológia innovációit hozza Szlovákiába a károsanyag-kibocsátásmentes, európai piacra gyártott BYD ETM6, BYD ETH8 és BYD ETP3 modellekkel. A BYD ETM6 és BYD ETH8 modellek a BYD integrált eTruck platformját használják, amely számos előnnyel jár a tehergépjárművek számára, míg a kisebb BYD ETP3 modell a BYD fejlett személyautó platformját használja.

A BYD ETM6 7,5 tonnás súlyával és 200 km-es hatótávolságával intelligens, sokoldalú és rugalmasan változtatható. Csendes és fürge, ideális választás a városi logisztikához. A Wolfgang Egger által tervezett kabin magas szintű kényelmet és fedélzeti technológiát kínál.

A 19 tonnás BYD ETH8, egy olyan eTruck, amely különösen alkalmas a logisztikai szolgáltatásokhoz, sokoldalúan használható, többcélú platformmal és kétféle tengelytávval. Az ETH8 hatótávolsága 250 km. Emellett a csúcstechnológiás fedélzeti felszereltség és a tágas, ergonomikusan kialakított vezetőfülke is a járművezető kényelmét szolgálja.

A BYD ETP3 tisztán elektromos furgon, amely a BYD rendkívül fejlett személyautó platformját, az e-Platformot használva kivételes biztonságot, kényelmet és nagyszerű vezetési élményt nyújt. Kompakt méreteinek köszönhetően ideális kisebb rakományok szállítására vagy városi környezetben való manőverezésre. A BYD ETP3 kényelmesen, mindössze 30 perc alatt feltölthető. Előnye továbbá a tartós, csúszásgátló alumíniumötvözetből készült padló, amely rakományrögzítő fülekkel van felszerelve.

„Nagy öröm számunkra, hogy három emissziómentes eTruck járművet mutathatunk be a szlovák kereskedelmi szállítási ágazatban, amelyek a BYD legújabb technológiáit használják a biztonságos, hatékony és megbízható elektromobilitás érdekében. Ahogy azt a kínálat is mutatja, a BYD vállalat a termékeit a helyi piacokra és ügyfeleink egyedi igényeire szabja, átfogó megoldást kínálva így az új flottára való átálláshoz Szlovákiában is. A járműkínálatot magas szintű helyi ügyfélszolgálat és eladást követő szolgáltatás egészíti ki. Így erős kapcsolatokat ápolunk helyi partnereinkkel az értékesítők és a fuvarozók körében. Jövőképünk az elektromobilitás széleskörű elterjesztésén alapul a közlekedés minden területén. Ez egyben kulcsfontosságú lehetőség a szlovákiai közlekedés és ipar számára is” – mondta Isbrand Ho, a BYD Europe haszongépjárművekért felelős ügyvezető igazgatója.

„A BYD-vel, a világ vezető elektromos járműgyártójával való partnerségre vonatkozó döntésünk hosszú távú stratégiánkon alapul. Ennek köszönhetően társadalmilag felelős és fenntartható fejlődés várható, amely ügyfeleink változó igényeire összpontosít, és környezetünket is védi. Üzleti oldalról az általunk felépített piaci előnyök megszerzésére összpontosítunk. A Delta-Truck, haszongépjárművek értékesítése és a VIARENT-en keresztül történő bérbeadása terén szerzett tapasztalatainak köszönhetően a piac vezető szereplőjeként hatékony üzleti modellt hoztunk létre, . Ennek alapja a haszongépjárművekkel foglalkozó ügyfelek kiterjedt portfóliója, amely lehetővé teszi számunkra egy új járműmárka gyors bevezetését, valamint minőségi értékesítési támogatás nyújtását. Az elektromos járművek iránti keresletben jelentősen növekedés várható, erre pedig a válaszunk a megbízható és innovatív BYD-haszongépjárművek. Hiszünk az elektromos járművek ágazatának fejlődésében, és saját VIARENT flottánkban is BYD-járműveket is fogunk használni” – mondta Páll Zsombor, a VIARENT ügyvezető igazgatója és a BYD Truck Slovakia értékesítésért felelős vezetője.

A BYD vállalat a Delta-Truckkal együtt elkötelezett az elektromos flotta fejlesztése mellett, a fenntartható eMobilitási megoldások innovációján keresztül egy zöldebb jövő érdekében, ezzel is hangsúlyozva mindkét partner elkötelezettségét a fenntartható, kibocsátásmentes európai közlekedés iránt.

A BYD vállalatról

A BYD egy olyan multinacionális high-tech vállalat, amely a technológiai innovációkat egy jobb élet megteremtésének érdekében használja fel. Az 1995-ben akkumulátorgyártóként alapított BYD ma már sokrétű üzleti tevékenységgel büszkélkedhet, amely kiterjed az autóiparra, a vasúti közlekedésre, az új energiára és az elektronikára, és több mint 30 ipari parkkal rendelkezik Kínában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Japánban, Brazíliában, Magyarországon és Indiában.

Az energiatermeléstől és -tárolástól kezdve az alkalmazásokig a BYD elkötelezett a kibocsátásmentes energetikai megoldások mellett, amelyek csökkentik a fosszilis tüzelőanyagoktól való globális függőséget. Az új energiahordozó járművekkel foglalkozó üzletága ma már 6 kontinensen, több mint 70 országban és régióban, valamint több mint 400 városban működik. A hongkongi és a sencseni tőzsdén is jegyzett vállalat a Fortune Global 500 vállalataként ismert, amely a zöldebb világért folytatott innovációkat kínál.

A BYD Europe vállalatról

A hollandiai székhelyű BYD Europe a BYD Group első tengerentúli leányvállalata, amelynek célja, hogy biztonságos, hatékony és fenntartható megoldásokat kínáljon az új energiával működő járművek piacán a világ vezető technológiai innovációi révén.

További információért kérjük, látogasson el a https://bydtrucks.com/ weboldalra.

Elérhetőség:

Európa: Penny Peng, PressEU@byd.com tel: +31-102070888

Delta-Truck

Szlovákia: Delta-Truck S.R.O., Poľná 17, 903 01 Senec, Slovensko

Megosztom másokkal

Dobogós célkitűzések

Minden korábbinál gyorsabb ütemben változik a világ és vele együtt az igényeink is. Erre reagált kiemelkedő rugalmassággal a Delta-Truck Kft., amikor bevezette a Ford Trucks Rent szolgáltatást. Ennek részleteiről, valamint az új Ford F-Line típusról kérdeztük Gőgh Ferenc cégvezetőt.

Ideális választás

Munkába állt az első magyarországi Ford Trucks F-Line nyerges vontató. A hajdúböszörményi ifj. Nagy-Timpanon Bt. pontosan olyan alkalmazási profillal üzemelteti majd a járművet, amilyenre ezt a vadonatúj típust tervezték. A narancssárga vontató ugyanis egy nyitott platós, illetve egy billenőteknős félpótkocsival felváltva belföldi rövid távú építőipari fuvarozást végez majd.

A Ford Trucks újabb mérföldkőhöz érkezett

Fokozatosan közelítve egyik fő célkítűzése, a karbonsemlegesség felé, a Ford Trucks újabb jelentős projektet írt alá a fenntartható szállítmányozási technológiák terén. Miután tavaly működésbe hozta az egyhengeres hidrogénhajtású motorját, a Ford Trucks most először sikerrel beindította a többhengeres hidrogénhajtású H2-Ecotorq motort is.

A Ford Trucks folytatja az erőteljes terjeszkedést Európában

A holland piacra való belépéssel a Ford Trucks teljessé teszi Benelux-államok-beli terjeszkedését Globális terjeszkedése következő állomásaként a Ford Trucks belépett Hollandiába, meghódítva ezzel Európa egyik kulcsfontosságú piacát. A csatlakoztathatósági technológiának köszönhetően megkülönböztetett helyet elfoglaló F-MAX és az új F-LINE sorozat járműveivel a Ford Trucks hatékony és vadonatúj technológiákra épülő megoldásokat kínál a kiterjedt holland vevőkör … Continued

Három évtizednyi siker

Idén ünnepli harmincéves jubileumát a haszonjárműbérlési piac élenjáró szereplője, a VIARENT Kft. A cég úttörőként teremtette meg ezt a szolgáltatást hazánkban, és folyamatos innovációival azóta is meghatározó ezen a területen, immár nemzetközi szinten is. Ebből a jeles alkalomból beszélgettünk Stefkó Péterrel, a Delta-Truck cégcsoport vezetőjével a VIARENT szolgáltatásairól, múltjáról, jelenéről és jövőjéről.