Ford Trucks teherautók

Teherautó


Teherautó

A hosszú, kanyargós út mesterei megérdemlik a legerőteljesebb és legkényelmesebb útitársat. A Ford Trucks országúti sorozata nagy változatosságot, és 2, 3, 4 tengelyes modelleket kínál.

Opciók és műszaki felszereltségTöbb fülkeopció
A Ford Trucks hálófülkés, nappali utazásra szolgáló ergonomikus fülkéi, a magas és alacsony opciók különböző igények kielégítésére szolgálnak és eközben feltétlen kényelmet nyújtanak az országúton.
Automata váltó
A jármű átlátja az Ön előtt lévő terepviszonyokat és minden körülményre megválasztja az ideális sebességfokozatot. Az üzemmódok közötti átkapcsolással alkalmazkodik az Ön igényeihez és lehetővé teszi a jármű irányítását az Ön számára, bármilyen terepen.
Opcionális fékrásegítő (Intarder)
A hidraulikus Intarder mellett a hegymenetben való vezetés olyan érzést okoz, mintha megrakva lapos úton vezetne. A segédfék bekapcsol, amikor szükséges, ily módon meghosszabbítja az üzemi fékek élettartamát.
Hátulsó légrugózás
Egyedülálló vezetési kényelem. A hátulsó légrugózás biztosítja a kényelmet hosszú utakon, lehetővé teszi, hogy még a legtörékenyebb rakományt is biztonsággal szállítsa.


Ajánlatkérés