Ford Trucks F-MAX

F-MAX


F-MAX

A kényelem, teljesítmény és csúcstechnológia találkozása egyetlen nyerges vontatóban.

A Ford Trucks első kifejezetten hosszú távú fuvarfeladatokra kialakított nyerges vontatója. Maximális kényelem, hatékonyság és felszereltség, vagyis egy szóval: F-MAX. A tervezőcsapat a vezető kényelmét helyezte a középpontba, aminek eredményeképpen az F-MAX a Ford eddigi legtágasabb és legkényelmesebb vezetőfülkével rendelkező nyerges vontatója. A 2019-es Év Tehergépkocsija díj elnyerése után a Ford F-MAX hazánkban is elérhető a Delta-Truck Kft. jóvoltából.

Opciók és műszaki felszereltségEcotorq E6 motor - Saját fejlesztés
A Ford Trucks által fejlesztett új F-MAX ECOTORQ motor maximális teljesítményt nyújt minimális üzemanyagfogyasztás mellett, bármilyen útviszonyról legyen szó. 500 Le motorteljesítmény, 2500 Nm forgatónyomaték. A különböző vezetési módok, mint például az Eco Mode és a Power Mode, segítenek optimalizálni az üzemanyag-fogyasztást.
ConnecTruck - Flottakezelő rendszer
Tudjon meg mindent járműveiről egyetlen gombnyomásra! A ConnecTruck rendszerével mindig időben értesülhet járművei helyzetéről és aktuális állapotáról, bárhol is legyen a világban.
Eco+ vezetési mód - Gazdaságos vezetés
Takarítson meg többet, vezessen gazdaságosan! Szükség esetén az ECO+ vezetési mód bekapcsolásával csökkentse 500 lóerőről 450 lóerőre járműve teljesítményét, így akár 5% üzemanyagköltséget is megtakarítva.
MaxCruise - Domborzatkövető tempomat
A Max Cruise kiszámítja az optimális motor- és haladási sebességet a közelgő útviszonyokhoz, így önnek csak annyi a dolga, hogy élvezze a vezetést.
Korlátok nélkül - Rövid szállítási határidővel
Kétszer ad, aki gyorsan ad – különösen igaz ez a mondás most a Delta-Truck Kft. esetében, ugyanis a Ford Trucks magyarországi importőre már három hónapon belüli szállítási határidővel is, de raktáron lévő, készletes járműre akár azonnal tud rendelést felvenni, az egyre népszerűbb F-MAX nyerges vontatóra.


Ajánlatkérés