Ford F-Line teherautók

Teherautó


Teherautó

Az új Ford Trucks F-LINE közúti tehergépjármű sorozat nem csupán jármű, hanem egy forradalmi lépés a hatékonyság, kényelem és biztonság terén. A szállítási iparág egyre növekvő kihívásokkal néz szembe, és a Ford Trucks ezen kihívásokra ad megoldást a F-LINE sorozattal.

A Ford Trucks F-LINE közúti tehergépjárművek különféle fülkékkel rendelkeznek, hogy a vezető kényelmét előtérbe helyezzék. Az ággyal felszerelt, ágy nélküli és alacsony vagy magastetős változatok különböző igényekre szabhatók. A 420 LE teljesítményű modellek kényelmes vezetési élményt biztosítanak optimalizált felfüggesztéssel. Az alacsony alvázas, úgynevezett Lowliner járművek ideálisak nagy térfogatú rakományok szállítására. Az emelhető tengelyrendszer növeli a gumiabroncsok élettartamát, míg az automata váltó egyszerűsíti a sebességváltást. Az ADR sorozat járművei megfelelnek a veszélyes anyagok szállítására vonatkozó előírásoknak, és tárcsafékrendszerrel vannak felszerelve. A 420 LE teljesítményű változatok új, 16 fokozatú automata sebességváltója hatékonyabb és biztonságosabb szállítást tesz lehetővé.

Opciók és műszaki felszereltségAutomata sebességváltó
A takarékos üzemmód és a teljesítmény kiegyensúlyozott egyvelege érdekében a 420 lóerős járműveket külön hajtásmódokkal társított 16 fokozatú automata sebességváltóval szereltük fel. Míg a 330 lóerős járművekbe 9 fokozatú automata sebességváltó került. Ez a funkció segít a járműnek automatikusan kiválasztani a legmegfelelőbb fokozatot az üzemanyagmegtakarítás és a teljesítmény fokozása érdekében.
Kormányozható hátsó tengely
A 9 literes és a 12,7 literes, 6x2 tengelyes konfigurációjú járműveinken található kormányozható hátsó tengely még a legszűkebb utakon is optimális irányíthatóságot biztosítva fokozza a vezetési élményt.
Légrugós felfüggesztés
A hátsó légrugós felfüggesztést kifejezetten a 4x2-es és 6x2-es hajtásképletű modellekhez fejlesztettük ki. Ez a típusú felfüggesztés nemcsak páratlan vezetési kényelmet biztosít, de érzékeny rakományok biztonságosabb szállítását is lehetővé teszi.
Légkondicionáló berendezés
A korszerűsített klímaberendezés (légkondicionáló), amely minden jármű alaptartozéka, biztosítja a vezető kényelmét azáltal, hogy a legkülönfélébb időjárási körülmények között fenntartja az ideális hőmérsékletet.
Fülkefűtés
A hálófülkékhez alaptartozékként jár száraz típusú kiegészítő fűtés. Ezzel a rendszerrel bármikor élvezheti az otthon kényelmét, akár a motor beindítása nélkül is.
Tengelyemelő mechanizmus
A 6x2 és 8x2 tengelykonfigurációkkal rendelkező járműveken a hátsó tengely opcionálisan megemelhető, ha a járművet nem terheli rakomány. Így megakadályozható a gumiabroncsok felesleges kopása. Amikor rakodás céljából leállítja a járművet, az Auto-Drop funkciónak köszönhetően a gumiabroncsok automatikusan visszaereszkednek.


Ajánlatkérés