Ford F-Line nyerges vontató

Ford F-line nyerges vontató


Ford F-line nyerges vontató

Az új Ford Trucks F-LINE nyerges vontató sorozat célja az utazás könnyedségének és hatékonyságának növelése. Az Ecotorq motorral felszerelt járművek biztonságosak és kényelmesek, miközben minimalizálják az üzemeltetési költségeket. Az F-LINE Nyerges vontató sorozat az üzemanyag-megtakarításra és a terhelhetőségre összpontosít, miközben rugalmas megoldásokat kínál minden vállalkozás számára.

A járművek esztétikus kialakítása mellett a következő fontos specifikációkat kínálják:

  • A légterelők és a légellenállást csökkentő funkciók segítik az üzemanyag-megtakarítást.
  • Az alacsony tetős vezetőfülke nagyobb teherbírást tesz lehetővé.
  • Az oldalburkolat és az előre kihajtható szélterelők nemcsak az üzemanyagfogyasztást csökkentik, hanem esztétikus megjelenést is biztosítanak.
  • A több részből álló első lökhárító gyorsabb és költséghatékonyabb javítást tesz lehetővé.
  • Az Euro 6-os technológia minimalizálja a károsanyag kibocsátást.

A 4×2-es hajtásképletű nyerges vontatók nyereg magassága 980 mm és 1250 mm között választható, míg a 6×4-es hajtásképletűeké 1350 mm és 1450 mm között. A 4×2-es változat 600 literes alumínium üzemanyagtartállyal rendelkezik, mely kiegészíthető egy 450 literes tartállyal. A 6×4-es verzió 400 literes alapüzemanyagtartályt kínál, mely 920 literre bővíthető, lehetővé téve hosszú utak teljesítését tankolás nélkül.

Opciók és műszaki felszereltségA teljesítmény forrása: Az új Ecotorq motor
A Ford Trucks nyerges vontató modellek lelke, az Ecotorq motor Önt is le fogja nyűgözni, mivel megvalósítja a teljesítmény és a gazdaságosság természetes egyensúlyát. Az új generációs Ecotorq motor és az intelligens aerodinamikus kivitel segítségével, a korábbi generációs modellekkel összehasonlítva, 8,5%-kal alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztás.
Az Ön kényelme az, ami a hosszú utakon számít
A Ford Trucks nyerges vontató modellekben legalább annyira figyelnek a kényelemre, mint az erőre és a teljesítményre. Az igényeire szabott ergonomikus fülkék választéka lehetővé teszi, hogy járművének belső része otthonos lakótér legyen az Ön számára.
Technológia, amely forradalmasítja a hosszú utazást
Ha lankad a figyelme, bekapcsol a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (Lane Departure Warning System); amikor a követési távolság túlságosan lecsökken, automatikusan aktiválódik a fejlett vészfékező rendszer (Advanced Emergency Brake System); és elektronikus menetstabilizáló (Electronic Stability Program) akadályozza meg, hogy a nyerges vontató és a pótkocsi megcsússzon.


Ajánlatkérés