Nyerges vontató (Cargo)

Cargo


Cargo

A legkeményebb utakon. A legnehezebb terhek alatt. A Ford Trucks nyerges vontató modellek maximális teljesítményt, maximális megtakarítást, valamint erőteljes és kényelmes útitársat biztosítanak a távolsági utak szakértői számára.

Ha olyan nyerges vontatót keresel, amelyik nem csak a rakományodat továbbítja, hanem tovább viszi az út iránti szenvedélyed is, válaszd a Ford Trucks márkát.

Opciók és műszaki felszereltségA teljesítmény forrása: Az új Ecotorq motor
A Ford Trucks nyerges vontató modellek lelke, az Ecotorq motor Önt is le fogja nyűgözni, mivel megvalósítja a teljesítmény és a gazdaságosság természetes egyensúlyát. Az új generációs Ecotorq motor és az intelligens aerodinamikus kivitel segítségével, a korábbi generációs modellekkel összehasonlítva, 8,5%-kal alacsonyabb az üzemanyag-fogyasztás.
Az Ön kényelme az, ami a hosszú utakon számít
A Ford Trucks nyerges vontató modellekben legalább annyira figyelnek a kényelemre, mint az erőre és a teljesítményre. Az igényeire szabott ergonomikus fülkék választéka lehetővé teszi, hogy járművének belső része otthonos lakótér legyen az Ön számára.
Technológia, amely forradalmasítja a hosszú utazást
Ha lankad a figyelme, bekapcsol a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (Lane Departure Warning System); amikor a követési távolság túlságosan lecsökken, automatikusan aktiválódik a fejlett vészfékező rendszer (Advanced Emergency Brake System); és elektronikus menetstabilizáló (Electronic Stability Program) akadályozza meg, hogy a nyerges vontató és a pótkocsi megcsússzon.


Ajánlatkérés