Ford Trucks építőipari járművek

Billenőplatós teherautó


Billenőplatós teherautó

Az építőipar: Kemény munka.
Gyerekjáték, ha megvan hozzá az erő.

Az építőipari projektekhez kell egy robusztus társ: olyan, amelyik a legnehezebb terheket is könnyen kezeli, és bármilyen építési helyszínhez képes alkalmazkodni. A Ford Trucks építőipari sorozatának modelljei, a négykerékhajtású billenőplatós teherautóktól a betonkeverőkig és betonszivattyúkig, olyan tehergépkocsi-kínálatot biztosítanak, amelyet nem lehet nélkülözni.

Felfedjük a teljesítmény forrását: Az új Ecotorq motor.

A Ford Trucks építőipari sorozat modelljeinek lelke az Ecotorq motor Önt is le fogja nyűgözni, mivel megvalósítja a teljesítmény és a gazdaságosság természetes egyensúlyát. Mindne Ford Trucks modell – a billenős teherautóktól a betonmixerekig – Eqotorq motorral van felszerelve.

Opciók és műszaki felszereltségMotorfék és Intarder
Akkor használhatja a standard beépített motorféket (Standard Integrated Engine Brake), amikor a legnagyobb szüksége van rá. A megfelelő pillanatban kapcsol be, és lehetővé teszi, hogy járműve lejtmenetben még teljes terheléssel is biztonságosan haladjon, illetve, hogy bármikor fékezzen, amikor szükség van rá, bármilyen terhelésnél és bármilyen körülmények között.
Az automata sebességváltó üzemmódjai
A jármű jobban tudja Önnél, milyen üzemmódot használ. Gazdaságos (Eco), terepjáró (off-road) és himbáló (Rocking) üzemmódban, amikor szükséges, akkor kapcsolja a sebességfokozatokat, úgyhogy bármilyen úton szabályozni tudja a sebességét.
Jobb manőverező képesség
Mindenkit lenyűgözhet manővereivel a legszűkebb helyeken is. A járművek optimális tengelytávja és javított kormányzási rendszere segítségével a manőverezés inkább élvezet, mint teher. Legyen szó betonpumpáról vagy betonmixerről, a felépítmény súlyától függetlenül gyerekjáték a Ford Trucks építőipari járműveinket irányítása.


Ajánlatkérés