Motorolajcsere-akció Szigetszentmiklóson

Motorolajcsere-akcióval és ehhez kapcsolódó szervizszolgáltatásokkal várja ügyfelei nagyhaszonjárműveit május végéig a Delta-Truck Kft. a szigetszentmiklósi telephelyén.

Közzétéve:

Soha nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a motorolaj a motor és – ezzel nem eltúlozva fontosságát – a jármű lelke is. A megfelelő minőségű olaj meghosszabbítja a motor élettartamát és csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, rendszeres időközönkénti cseréje pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy a gépkocsi megfelelően működhessen. A gyártók ezért pontosan meghatározzák a szervizintervallumokat, valamint az adott járműhöz ajánlott olaj típusát is.

Haszongépjárművek esetén mindez hatványozottan lényeges, hiszen ezek a gépkocsik éves szinten akár 250 ezer kilométert is megtehetnek, motorjuk jóval nagyobb terhelés és igénybevétel mellett dolgozik, mint egy személyautó erőforrása. Ráadásul esetükben egy leállás akár több napos kiesést is okozhat a munkából.

Haszongépjármű olajcsere akció

Mindezt figyelembe véve ajánlja a Delta-Truck Kft. a tavaszi olajcsere-akcióját. A május végéig tartó időszakban minden nagyhaszonjármű olajcseréje esetén 25 százalék kedvezményt biztosítanak az olaj árából. Az egyes márkákra kidolgozott olajcsere-csomagárak az olajon, az olaj- és üzemanyagszűrőkön, valamint a munkadíjon felül a nyereg zsírzását is tartalmazzák. Sőt, az olajcserével egyidejűleg a jármű ingyenes átvizsgálását is elvégzik a szervizben. És miért kihagyhatatlan ez az ajánlat? Mindamellett, hogy az ügyfelek így két szolgáltatást kapnak egy áráért, a járműveknek is csak egyszer kell kiállniuk a munkából a szervizlátogatás idejére. Az átvizsgálás után az esetlegesen feltárt problémákról egy listát és ezzel együtt egy árajánlatot kap az ügyfél, aki a Delta-Truck Kft. szakembereivel a hibák orvoslásának módját is meg tudja beszélni, és akár azonnal időpontot is foglalhat a javításhoz. Az állapotfelmérés alapján kiadott árajánlat garantálja, hogy a javítás elvégzése során már nem érheti kellemetlen meglepetés az ügyfelet.

Haszongépjármű szakszerviz

A Delta-Truck Kft. márkafüggetlen szervizeiben dolgozó, magas szinten képzett szakemberek mindenféle gyártmányú és típusú tehergépkocsihoz értenek. Legyen szó akár nyerges vontatók vagy félpótkocsik javításáról, illetve karbantartásáról, itt biztosan megoldják az összes felmerülő problémát. A szervizben a karambolos javítás mellett a teljes körű biztosítási ügyintézést is leveszik az ügyfelek válláról. A javításokat igény szerint gyári vagy utángyártott alkatrészekkel végzik el, továbbá kérhető futómű- és fényszóróállítás is, valamint a járművek műszaki vizsgáztatását is elvégzik.

Az olajcsere elvégzéséhez érdemes előre telefonon vagy e-mailen bejelentkezni a szervizbe, mert ebben az esetben a konkrét időpontra érkező ügyfélnek nem kell várakozási idővel számolnia, illetve a szerviz az adott feladatra felkészülve várja a gépkocsit. Mindez nemcsak kényelmesebbé, de gyorsabbá is teszi a szervizlátogatást.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! A tavaszi átvizsgálással sokat tehet azért, hogy járműve a következő egy évben problémamentesen végezhesse munkáját. A részletekért kérjük, forduljon bizalommal a Delta-Truck Kft. szigetszentmiklósi szervizének kollégáihoz!

Nyitva tartás:
07:00 -19:00
Munkafelvétel:
+36 24 50 22 22

Puha Titusz: +36 20 955 1182, puhatitusz@delta-truck.hu
Várnagy András: +36 20 956 0188, varnagyandras@delta-truck.hu
Kun Attila: +36 20 539 4491, kunattila@delta-truck.hu

Már 48 országban van jelen a Ford Trucks

A Ford Trucks a fontos piacokon való sikeres nyitás érdekében, amelynek célja a teljes európai jelenlét kialakítása, Dániával folytatja stratégiai növekedését. Közép-, Kelet- és Nyugat-Európa után a Ford Trucks a skandináv térséget veszi célba a dán piacra való belépéssel, amivel a márka 48-ra emeli a piacai számát.

Hozzáértő kezekben

Idén februártól már Szlovákiában is a Delta-Truck látja el a Kögel pótkocsigyártó importőri képviseletét. A márkával hazánkban már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező cégcsoport kibővített szervizhálózattal, jól felkészült értékesítői csapattal és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal igyekszik biztosítani a Kögel előkelő pozícióját a szlovák piacon.

Karitatív karácsony

Idén is folytatta hagyományos társadalmi felelősségvállalási programját a Delta-Truck / VIARENT cégcsoport. Ezúttal a rászoruló társadalmi rétegeket segítő Oltalom Karitatív Egyesült számára nyújtottunk át egy körülbelül félmillió forint értékű természetbeni adományt, amelyet leányvállalatunk, a VIARENT Kft. negyedmillió forint pénzadománnyal egészített ki.

Ford Trucks színekbe öltözött a Lánchíd

Nem túlzás történelmi pillanatnak nevezni egy híd életében a terhelési próbát. A Lánchíd esetében nem a mostani volt az egyetlen ilyen esemény, de a november 12-én lebonyolított teszt mind közül talán a legkomplexebb volt és ehhez a Ford Trucks is hozzájárult.