Szervizbővítés Szigetszentmiklóson

Válaszolva az egyre növekvő piaci igényekre a Delta-Truck Kft. jelentősen kibővíti szervizcsarnokát és alkatrészraktárát, hogy még hatékonyabb és gyorsabb kiszolgálást nyújthasson ügyfeleinek. Az új épületrészben a tervek szerint 2020. március 1-jén kezdődik meg a munkavégzés kibővített dolgozói létszámmal.

Közzétéve:


Egyre több márka termékeit képviseli a Delta-Truck Kft., így egyre szélesebb az ügyfélköre, másrészt az általános piaci bővülés is érezteti kedvező hatását a szerviz, illetve az alkatrész-értékesítés forgalmán. Ezért a cég vezetése elérkezettnek látta az időt a szigetszentmiklósi telephely épületének kibővítésére. A hozzáépített ötszáz négyzetméternyi alapterület fele a műhelyt, fele pedig az alkatrészraktárat gyarapítja.

Nagyobb szervizkapacitás

„Szervizcsarnokunkat egy aknás és egy akna nélküli, teljes hosszúságú, azaz komplett járműszerelvények fogadására is alkalmas állással egészítjük ki. A két új soron elsősorban sérült nyerges vontatók és félpótkocsik, illetve felépítmények javítását végezzük majd, így ezzel tehermentesítjük a már meglévő műhelyünket. Itt két műszakban összesen öt-hat fő dolgozik majd, míg az eddigi szervizállásokon két műszakban nyolc-tíz szerelő műszakonként. A nyitvatartási időt pedig mindkét területen kibővítjük reggel hat órától este tíz óráig” – kezdte Nagy Gábor, a Delta-Truck Kft. műszaki igazgatója.

Hatékonyabb alkatrészellátás

„Cégünk immár hat pótkocsimárka, a Ford Trucks tehergépkocsik és a török származású, de német alapokon nyugvó Opet kenőanyagok magyarországi importőreként is tevékenykedik, így ezek hazai alkatrészelosztó központja is itt működik a szigetszentmiklósi telephelyen. Ez szükségessé tette, hogy az alkatrészraktárunkat is ugyanakkora alapterülettel bővítsük, mint a szervizműhelyünket. Ennek eredményeként teljesen újraszervezhetjük a raktározási rendszerünket. Nagyobb raktárkészletet tarthatunk majd, így a gyakrabban szükséges tételekből nagyobb mennyiséget raktározhatunk. Ezáltal dinamikusabb alkatrész-kiszolgálást biztosíthatunk majd ügyfeleinknek” – tette hozzá Nagy Gábor.

Megosztom másokkal

Stabil háttér a fejlődéshez

Egyre jelentősebb a Delta-Truck Kft. és a Viarent Kft. nemzetközi terjeszkedése, ami elengedhetetlenné tette a cégcsoport üzleti folyamatainak optimalizálását, standardizálását és korszerűsítését a hatékonyabb működés érdekében. Ezért a két cég megállapodott az SAP Hungary Kft.-vel egy vállalatirányítási és egy értékesítéstámogatási rendszer bevezetéséről.

Bátyja nyomdokaiba lép

Bemutatta a Ford Trucks a korábbi típusnév miatt a mai napig általában Cargo néven emlegetett járműsorozatának utódját. A felépítményezhető fülke-alvázas, építőipari és nyerges vontató kivitelben is készülő vadonatúj F-Line a formatervtől a kényelmen, a vezetéstámogató rendszereken és a hálózatba kapcsolhatóságon át a hajtásláncig jelentős előrelépést mutat elődjéhez képest. Ezáltal a sikeres F-Max zászlóshajó méltó kistestvére.