Szervizbővítés Szigetszentmiklóson

Válaszolva az egyre növekvő piaci igényekre a Delta-Truck Kft. jelentősen kibővíti szervizcsarnokát és alkatrészraktárát, hogy még hatékonyabb és gyorsabb kiszolgálást nyújthasson ügyfeleinek. Az új épületrészben a tervek szerint 2020. március 1-jén kezdődik meg a munkavégzés kibővített dolgozói létszámmal.

Közzétéve:


Egyre több márka termékeit képviseli a Delta-Truck Kft., így egyre szélesebb az ügyfélköre, másrészt az általános piaci bővülés is érezteti kedvező hatását a szerviz, illetve az alkatrész-értékesítés forgalmán. Ezért a cég vezetése elérkezettnek látta az időt a szigetszentmiklósi telephely épületének kibővítésére. A hozzáépített ötszáz négyzetméternyi alapterület fele a műhelyt, fele pedig az alkatrészraktárat gyarapítja.

Nagyobb szervizkapacitás

„Szervizcsarnokunkat egy aknás és egy akna nélküli, teljes hosszúságú, azaz komplett járműszerelvények fogadására is alkalmas állással egészítjük ki. A két új soron elsősorban sérült nyerges vontatók és félpótkocsik, illetve felépítmények javítását végezzük majd, így ezzel tehermentesítjük a már meglévő műhelyünket. Itt két műszakban összesen öt-hat fő dolgozik majd, míg az eddigi szervizállásokon két műszakban nyolc-tíz szerelő műszakonként. A nyitvatartási időt pedig mindkét területen kibővítjük reggel hat órától este tíz óráig” – kezdte Nagy Gábor, a Delta-Truck Kft. műszaki igazgatója.

Hatékonyabb alkatrészellátás

„Cégünk immár hat pótkocsimárka, a Ford Trucks tehergépkocsik és a török származású, de német alapokon nyugvó Opet kenőanyagok magyarországi importőreként is tevékenykedik, így ezek hazai alkatrészelosztó központja is itt működik a szigetszentmiklósi telephelyen. Ez szükségessé tette, hogy az alkatrészraktárunkat is ugyanakkora alapterülettel bővítsük, mint a szervizműhelyünket. Ennek eredményeként teljesen újraszervezhetjük a raktározási rendszerünket. Nagyobb raktárkészletet tarthatunk majd, így a gyakrabban szükséges tételekből nagyobb mennyiséget raktározhatunk. Ezáltal dinamikusabb alkatrész-kiszolgálást biztosíthatunk majd ügyfeleinknek” – tette hozzá Nagy Gábor.

Már 48 országban van jelen a Ford Trucks

A Ford Trucks a fontos piacokon való sikeres nyitás érdekében, amelynek célja a teljes európai jelenlét kialakítása, Dániával folytatja stratégiai növekedését. Közép-, Kelet- és Nyugat-Európa után a Ford Trucks a skandináv térséget veszi célba a dán piacra való belépéssel, amivel a márka 48-ra emeli a piacai számát.

Hozzáértő kezekben

Idén februártól már Szlovákiában is a Delta-Truck látja el a Kögel pótkocsigyártó importőri képviseletét. A márkával hazánkban már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező cégcsoport kibővített szervizhálózattal, jól felkészült értékesítői csapattal és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal igyekszik biztosítani a Kögel előkelő pozícióját a szlovák piacon.

Karitatív karácsony

Idén is folytatta hagyományos társadalmi felelősségvállalási programját a Delta-Truck / VIARENT cégcsoport. Ezúttal a rászoruló társadalmi rétegeket segítő Oltalom Karitatív Egyesült számára nyújtottunk át egy körülbelül félmillió forint értékű természetbeni adományt, amelyet leányvállalatunk, a VIARENT Kft. negyedmillió forint pénzadománnyal egészített ki.

Ford Trucks színekbe öltözött a Lánchíd

Nem túlzás történelmi pillanatnak nevezni egy híd életében a terhelési próbát. A Lánchíd esetében nem a mostani volt az egyetlen ilyen esemény, de a november 12-én lebonyolított teszt mind közül talán a legkomplexebb volt és ehhez a Ford Trucks is hozzájárult.