Szervizbővítés Szigetszentmiklóson

Válaszolva az egyre növekvő piaci igényekre a Delta-Truck Kft. jelentősen kibővíti szervizcsarnokát és alkatrészraktárát, hogy még hatékonyabb és gyorsabb kiszolgálást nyújthasson ügyfeleinek. Az új épületrészben a tervek szerint 2020. március 1-jén kezdődik meg a munkavégzés kibővített dolgozói létszámmal.

Közzétéve:


Egyre több márka termékeit képviseli a Delta-Truck Kft., így egyre szélesebb az ügyfélköre, másrészt az általános piaci bővülés is érezteti kedvező hatását a szerviz, illetve az alkatrész-értékesítés forgalmán. Ezért a cég vezetése elérkezettnek látta az időt a szigetszentmiklósi telephely épületének kibővítésére. A hozzáépített ötszáz négyzetméternyi alapterület fele a műhelyt, fele pedig az alkatrészraktárat gyarapítja.

Nagyobb szervizkapacitás

„Szervizcsarnokunkat egy aknás és egy akna nélküli, teljes hosszúságú, azaz komplett járműszerelvények fogadására is alkalmas állással egészítjük ki. A két új soron elsősorban sérült nyerges vontatók és félpótkocsik, illetve felépítmények javítását végezzük majd, így ezzel tehermentesítjük a már meglévő műhelyünket. Itt két műszakban összesen öt-hat fő dolgozik majd, míg az eddigi szervizállásokon két műszakban nyolc-tíz szerelő műszakonként. A nyitvatartási időt pedig mindkét területen kibővítjük reggel hat órától este tíz óráig” – kezdte Nagy Gábor, a Delta-Truck Kft. műszaki igazgatója.

Hatékonyabb alkatrészellátás

„Cégünk immár hat pótkocsimárka, a Ford Trucks tehergépkocsik és a török származású, de német alapokon nyugvó Opet kenőanyagok magyarországi importőreként is tevékenykedik, így ezek hazai alkatrészelosztó központja is itt működik a szigetszentmiklósi telephelyen. Ez szükségessé tette, hogy az alkatrészraktárunkat is ugyanakkora alapterülettel bővítsük, mint a szervizműhelyünket. Ennek eredményeként teljesen újraszervezhetjük a raktározási rendszerünket. Nagyobb raktárkészletet tarthatunk majd, így a gyakrabban szükséges tételekből nagyobb mennyiséget raktározhatunk. Ezáltal dinamikusabb alkatrész-kiszolgálást biztosíthatunk majd ügyfeleinknek” – tette hozzá Nagy Gábor.

Megosztom másokkal

PRAKTIKUS MEGOLDÁS AZ ASZFALTOZÁSHOZ ÉS AZ ÖMLESZTETTÁRU-SZÁLLÍTÁSHOZ: A TELJESEN ÁTDOLGOZOTT KÖGEL BILLENŐPLATÓS FÉLPÓTKOCSI

Robusztusabb, rugalmasabb és egyedibb: a Kögel billenő félpótkocsi egy olyan, teljesen átdolgozott kivitelben mutatkozik be a 2022-es Baumán, amely az ügyfelek legfontosabb igényeit tartja szem előtt. Két változat lesz megtekinthető: egy hőszigetelt vályús felépítmény aszfaltburkoláshoz, és egy ömlesztett szállításra alkalmas, hengeres, teljes egészében acél test.

A SOKOLDALÚ MEGOLDÁS ÉPÍTŐANYAG-SZÁLLÍTMÁNYOZÁSHOZ: A KÖGEL ALAKÍTHATÓ PLATÓS FÉLPÓTKOCSI SOKFÉLE MEGOLDÁST KÍNÁL

A Kögel Multi az építőanyagok és időjárásálló rakományok szállítására szolgáló platóspótkocsi-sorozat bevált, sokoldalúan használható felépítményváltozata. Leszerelhető felépítményelemeinek köszönhetően a Multi túlméretes, azaz túl széles vagy túl hosszú rakományok szállítására is alkalmas. A Kögel a világ első számú építőipari szakkiállításán, a 2022. október 24. és 30. között Münchenben megrendezésre kerülő Baumán mutatta be, mit tud a … Continued

Új kazahsztáni forgalmazójával a Ford Trucks előtt megnyílik Eurázsia „központi folyosója”

Újonnan alapított forgalmazója, a kazahsztáni székhelyű Turbo Trucks Kazakhstan által a Ford Trucks, a nehéz haszongépjárművek iparágának globális márkája kiterjeszti nemzetközi szolgáltatásait Eurázsia fontos közúti fuvarozási átjáróján keresztül. A Ford Trucks célja megbízható, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani a modern Selyemútként is emlegetett „Középső közlekedési folyosó” piacain, a nemzetközi kereskedelem egyik kulcsfontosságú útvonala mentén.

A Ford Trucks bejelentette az első üzemanyagcellás F-MAX modelljének fejlesztését

A nulla károsanyag-kibocsátás elérése érdekében tett erőfeszítéseit megsokszorozva a Ford Trucks felvette stratégiai partnerei közé az üzemanyagcella-szállító és -fejlesztő Ballard Power Systems vállalatot. Az együttműködés az Európai Unió által kezdeményezett Horizon Europe ZEFES projekt egyik meghatározó eleme. A Ford Trucks célja az első üzemanyagcellás elektromos (FCEV) F-MAX megalkotása az innovatív együttműködés keretében.

Billencsfélpótkocsik nagymestere

Közel húsz éve gyárt billenőfelépítményes és rakoncás pótkocsikat, illetve mezőgazdasági dollykat a lengyelországi Nysa városában működő MEGA, amely 2017 óta a méltán elismert Benalu cégcsoport tagja. A MEGA termékek magyarországi importőre pedig a Delta-Truck Kft., amelynek széles haszonjármű-kínálatát immár három éve gazdagítják ezek a kiváló minőségű pótkocsik.