Maximálisan megfelelnek

Olyannyira meggyőző tapasztalatokat szerzett egy tesztjárművel, illetve hallott más fuvarozóktól a Pannonlog Transport Kft. vezetése, hogy a cég augusztus végén nem kevesebb mint tíz új Ford Trucks F-Max nyerges vontatót állított munkába. A beszerzés hátteréről készségesen számolt be Árvai István, a Pannonlog Transport Kft. egyik ügyvezető igazgatója és tulajdonosa.

Közzétéve:

Immár 15 éves múltra tekinthet vissza az újhartyáni telephelyű Pannonlog Transport Kft., amely magyar-olasz viszonylatokon ömlesztett árut, főként gabonát szállít 37 nyerges szerelvénnyel, ezenkívül pedig 3,5 tonna alatti össztömegű kistehergépkocsikkal gyógyszerszállítással is foglalkozik. Fontos mérföldkő a több mint ötven főt foglalkoztató cég fejlődésének történelmében, hogy a vezetősége augusztus 24-én tíz új Ford Trucks F-Max nyerges vontatót vett át a Delta-Truck Kft. szigetszentmiklósi központjában.

Mindenben jól teljesítenek

„Most először kerültek Ford Trucks járművek a flottánkba” – kezdte Árvai István. „Egyrészt a szakmában tevékenykedő kollégák elmondása szerint az F-Max vontatók minden tekintetben elérik piaci versenytársaik színvonalát, beleértve a megbízhatóságot és az üzemanyag-fogyasztást is, miközben kedvezőbb beszerzési áruk különösen fontos szempont a jelenlegi gazdasági helyzetben. Másrészt két hétig üzemeltettünk egy F-Max tesztvontatót, amely maximálisan megfelelt az elvárásainknak. Kedvező üzemanyag-fogyasztás mellett teljes terheléssel is az elvárt átlagsebességet nyújtotta Szlovénián keresztül, tehát a hegyekben is jól teljesített. Ezenkívül a gépkocsivezetőknek gyorsan megtetszett a fülke kényelmes, sofőrbarát kialakítása, a tágasságát és a rakodóhelyeit egyenesen kimagaslónak találták” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

Öt év nyugalom

„Az F-Max vontatókat öt vagy hat évig tervezzük üzemeltetni, ezért öt évre érvényes javítási és karbantartási szerződést, valamint a fődarabokra vonatkozóan ötéves kiterjesztett garanciát kötöttünk a járművekre. Ezek nagy biztonságot nyújtanak számunkra, és egyébként is bizalommal vagyunk a márka iránt. Ezt tovább fokozza, hogy a Delta-Truck Kft. részéről szimpatikus, rugalmas hozzáállást tapasztalunk” – magyarázta Árvai István.

Megosztom másokkal

PRAKTIKUS MEGOLDÁS AZ ASZFALTOZÁSHOZ ÉS AZ ÖMLESZTETTÁRU-SZÁLLÍTÁSHOZ: A TELJESEN ÁTDOLGOZOTT KÖGEL BILLENŐPLATÓS FÉLPÓTKOCSI

Robusztusabb, rugalmasabb és egyedibb: a Kögel billenő félpótkocsi egy olyan, teljesen átdolgozott kivitelben mutatkozik be a 2022-es Baumán, amely az ügyfelek legfontosabb igényeit tartja szem előtt. Két változat lesz megtekinthető: egy hőszigetelt vályús felépítmény aszfaltburkoláshoz, és egy ömlesztett szállításra alkalmas, hengeres, teljes egészében acél test.

A SOKOLDALÚ MEGOLDÁS ÉPÍTŐANYAG-SZÁLLÍTMÁNYOZÁSHOZ: A KÖGEL ALAKÍTHATÓ PLATÓS FÉLPÓTKOCSI SOKFÉLE MEGOLDÁST KÍNÁL

A Kögel Multi az építőanyagok és időjárásálló rakományok szállítására szolgáló platóspótkocsi-sorozat bevált, sokoldalúan használható felépítményváltozata. Leszerelhető felépítményelemeinek köszönhetően a Multi túlméretes, azaz túl széles vagy túl hosszú rakományok szállítására is alkalmas. A Kögel a világ első számú építőipari szakkiállításán, a 2022. október 24. és 30. között Münchenben megrendezésre kerülő Baumán mutatta be, mit tud a … Continued

Új kazahsztáni forgalmazójával a Ford Trucks előtt megnyílik Eurázsia „központi folyosója”

Újonnan alapított forgalmazója, a kazahsztáni székhelyű Turbo Trucks Kazakhstan által a Ford Trucks, a nehéz haszongépjárművek iparágának globális márkája kiterjeszti nemzetközi szolgáltatásait Eurázsia fontos közúti fuvarozási átjáróján keresztül. A Ford Trucks célja megbízható, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani a modern Selyemútként is emlegetett „Középső közlekedési folyosó” piacain, a nemzetközi kereskedelem egyik kulcsfontosságú útvonala mentén.

A Ford Trucks bejelentette az első üzemanyagcellás F-MAX modelljének fejlesztését

A nulla károsanyag-kibocsátás elérése érdekében tett erőfeszítéseit megsokszorozva a Ford Trucks felvette stratégiai partnerei közé az üzemanyagcella-szállító és -fejlesztő Ballard Power Systems vállalatot. Az együttműködés az Európai Unió által kezdeményezett Horizon Europe ZEFES projekt egyik meghatározó eleme. A Ford Trucks célja az első üzemanyagcellás elektromos (FCEV) F-MAX megalkotása az innovatív együttműködés keretében.

Billencsfélpótkocsik nagymestere

Közel húsz éve gyárt billenőfelépítményes és rakoncás pótkocsikat, illetve mezőgazdasági dollykat a lengyelországi Nysa városában működő MEGA, amely 2017 óta a méltán elismert Benalu cégcsoport tagja. A MEGA termékek magyarországi importőre pedig a Delta-Truck Kft., amelynek széles haszonjármű-kínálatát immár három éve gazdagítják ezek a kiváló minőségű pótkocsik.