Maximálisan megfelelnek

Olyannyira meggyőző tapasztalatokat szerzett egy tesztjárművel, illetve hallott más fuvarozóktól a Pannonlog Transport Kft. vezetése, hogy a cég augusztus végén nem kevesebb mint tíz új Ford Trucks F-Max nyerges vontatót állított munkába. A beszerzés hátteréről készségesen számolt be Árvai István, a Pannonlog Transport Kft. egyik ügyvezető igazgatója és tulajdonosa.

Közzétéve:

Immár 15 éves múltra tekinthet vissza az újhartyáni telephelyű Pannonlog Transport Kft., amely magyar-olasz viszonylatokon ömlesztett árut, főként gabonát szállít 37 nyerges szerelvénnyel, ezenkívül pedig 3,5 tonna alatti össztömegű kistehergépkocsikkal gyógyszerszállítással is foglalkozik. Fontos mérföldkő a több mint ötven főt foglalkoztató cég fejlődésének történelmében, hogy a vezetősége augusztus 24-én tíz új Ford Trucks F-Max nyerges vontatót vett át a Delta-Truck Kft. szigetszentmiklósi központjában.

Mindenben jól teljesítenek

„Most először kerültek Ford Trucks járművek a flottánkba” – kezdte Árvai István. „Egyrészt a szakmában tevékenykedő kollégák elmondása szerint az F-Max vontatók minden tekintetben elérik piaci versenytársaik színvonalát, beleértve a megbízhatóságot és az üzemanyag-fogyasztást is, miközben kedvezőbb beszerzési áruk különösen fontos szempont a jelenlegi gazdasági helyzetben. Másrészt két hétig üzemeltettünk egy F-Max tesztvontatót, amely maximálisan megfelelt az elvárásainknak. Kedvező üzemanyag-fogyasztás mellett teljes terheléssel is az elvárt átlagsebességet nyújtotta Szlovénián keresztül, tehát a hegyekben is jól teljesített. Ezenkívül a gépkocsivezetőknek gyorsan megtetszett a fülke kényelmes, sofőrbarát kialakítása, a tágasságát és a rakodóhelyeit egyenesen kimagaslónak találták” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

Öt év nyugalom

„Az F-Max vontatókat öt vagy hat évig tervezzük üzemeltetni, ezért öt évre érvényes javítási és karbantartási szerződést, valamint a fődarabokra vonatkozóan ötéves kiterjesztett garanciát kötöttünk a járművekre. Ezek nagy biztonságot nyújtanak számunkra, és egyébként is bizalommal vagyunk a márka iránt. Ezt tovább fokozza, hogy a Delta-Truck Kft. részéről szimpatikus, rugalmas hozzáállást tapasztalunk” – magyarázta Árvai István.

Már 48 országban van jelen a Ford Trucks

A Ford Trucks a fontos piacokon való sikeres nyitás érdekében, amelynek célja a teljes európai jelenlét kialakítása, Dániával folytatja stratégiai növekedését. Közép-, Kelet- és Nyugat-Európa után a Ford Trucks a skandináv térséget veszi célba a dán piacra való belépéssel, amivel a márka 48-ra emeli a piacai számát.

Hozzáértő kezekben

Idén februártól már Szlovákiában is a Delta-Truck látja el a Kögel pótkocsigyártó importőri képviseletét. A márkával hazánkban már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező cégcsoport kibővített szervizhálózattal, jól felkészült értékesítői csapattal és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal igyekszik biztosítani a Kögel előkelő pozícióját a szlovák piacon.

Karitatív karácsony

Idén is folytatta hagyományos társadalmi felelősségvállalási programját a Delta-Truck / VIARENT cégcsoport. Ezúttal a rászoruló társadalmi rétegeket segítő Oltalom Karitatív Egyesült számára nyújtottunk át egy körülbelül félmillió forint értékű természetbeni adományt, amelyet leányvállalatunk, a VIARENT Kft. negyedmillió forint pénzadománnyal egészített ki.

Ford Trucks színekbe öltözött a Lánchíd

Nem túlzás történelmi pillanatnak nevezni egy híd életében a terhelési próbát. A Lánchíd esetében nem a mostani volt az egyetlen ilyen esemény, de a november 12-én lebonyolított teszt mind közül talán a legkomplexebb volt és ehhez a Ford Trucks is hozzájárult.