Kögel Félpótkocsik

Járműkínálatunkban ponyvás, hűtős és speciális Kögel félpótkocsik is megtalálhatóak.A leggyakoribb függönyponyvás Kögel félpótkocsival szinte minden áru szállítható: raklapos áruk, italok, de akár nehézipari termékek is.

Érzékeny áruk – élelmiszerek, gyógyszerek – szállításához optimális megoldást nyújtanak a hűtős félpótkocsijaink.Ezek mellett számos billenőfelépítményes, építőipari, konténerszállító és mozgópadlós (önkihordós) modell is megtalálható a kínálatunkban.

 

Ajánlatkérés

Stabil, nagy teherbírású, könnyen megrakható – ez a Kögel Cargo. Pótkocsi 2 vagy vagy 3 tengelyes nyerges vontatóhoz, nagy hasznos teherbírással különböző nagyságú és súlyú áruk szállítására.

Pótkocsi logisztikai cégek számára, akik értékelik a sokoldalú felhasználást, a nagy terhelhetőséget és a szállítás biztonságát. Kialakítástól függően használható szárazáru-fuvarozáshoz, hőmérséklet-érzékeny rakomány szállításához, mint pl. elektronikai berendezésekhez, bútorokhoz, befőttekhez, ruházathoz és sok egyébhez.

A Kögel PurFerro minőség garantáltan megkíméli a hűtött áruk fuvarozóját az izzadástól. A prémium minőségű hűtő felépítmény sokoldalún használható. Használja ki ön is a kitűnő légelvezetést és szigetelést, valamint a könnyű javíthatóságot. Csekély önsúlya nagy teherbírást eredményez.

A Kögel gyártmányskáláján 7 különféle container alváz szerepel. Kiviteltől függően merev vagy pneumatikusan kitolható változatok állnak rendelkezésre 20 – 45 lábas konténerek szállítására. Használja ki a masszív konstrukciót, az igényes kidolgozást, a minden igényt kielégítő széria felszereltséget.

Fedezze fel a Kögel kombit, a rafinált pótkocsi alvázat. intelligens megoldásaival segíti a csereszekrényes fuvarozást. Könnyített konstrukciójával, strapabírásával és hosszú élettartamával tűnik ki a Kögel kombi alváz. Tudjon meg többet a részletekről!

A Kögel billenős pótkocsi megbízható és szakszerű segítség ömlesztett áruk szállítására. Stabil, kevés karbantartást igénylő, jó menet tulajdonságokkal, praktikus kiszolgáló pulttal rendelkező szerkezet. Csekély önsúlya miatt nagy teherbírással rendelkezik.