Kögel márkaszerviz

Ne érje be kevesebbel Kögel pótkocsija számára, mint a márkaszervizzel! Ügyfeleinknek nemcsak a német márka megbízható járműveit kínáljuk, hanem a márkaszerviz által biztosított előnyöket is. Kérdése van? Pótkocsialkatrészre vagy szaktanácsra van szüksége? Hívja munkafelvevőinket, akik bármiben segítenek Önnek! A fuvarozás két fontos alappillére a sebesség és a minőség. Pótkocsijához eredeti gyári alkatrészeket adunk a gyártó által biztosított garanciális idővel. Szakképzett szerelőcsapatunkkal pótkocsiján minden szükséges javítást és karbantartást a gyári előírások alapján végzünk el, legyen szó egy egyszerű időszakos karbantartásról vagy egy súlyosabb karambolos sérülés helyrehozataláról. A nap 24 órájában hívható Assistance szolgálatunk célja, hogy pótkocsija minél gyorsabban újra munkaképes legyen, akár már az út mellett megoldjuk a problémát.

További információért keresse kollégáinkat szigetszentmiklósi szervizünkben!

Szervizszolgáltatásaink:

  • műszaki vizsga, eredetvizsga, kijelölt vizsgaállomás
  • gumiszerelés, gumiabroncs-értékesítés
  • karambolos javítás
  • járműdiagnosztika
  • futómű-ellenőrzés és -állítás
  • időszakos karbantartás és szerviztevékenység
  • teljes körű biztosítási ügyintézés, kárfelvétel
  • mentés

SERVICE ASSISTANCE (0-24H):

TEL: +36 20 920 8000

Kögel márkaszerviz - M0 Szigetszentmiklós

M0 autóút – 2310 Szigetszentmiklós, Leshegy utca 13.

Munkafelvétel nyitvatartás hétfőtől péntekig 7.00-tól 19.00-ig.
Műhely nyitvatartás hétfőtől péntekig 6.00-tól 22.00-ig.

Tel.: +36 24 50 22 22

E-mail: marketing@delta-truck.hu

Márkaszerviz:

Márkafüggetlen szerviz: VOLVO, RENAULT, DAF, de természetesen bármilyen márka járművét tudjuk fogadni szervizünkben

Kögel márkaszerviz -
Budapest

1097 Budapest, Táblás utca 38.

Nyitva tartás hétfőtől péntekig 8.00-tól 17.00-ig.

Tel.: +36 1 280 18 81

E-mail: marketing@delta-truck.hu

Márkaszerviz:

Márkafüggetlen szerviz: VOLVO, RENAULT, DAF, IVECO, de természetesen bármilyen márka járművét tudjuk fogadni szervizünkben

Műszaki vizsga + zöldkártya

Az 5/1990 (IV.12) KÖHÉM rendelet módosítása alapján 2010. január 01-től megváltozott a gépjárművek és pótkocsik időszakos műszaki vizsgálatának rendje. Az EGY-ABLAKOS ügyintézés keretében, egyszerre kerül meghosszabbításra a jármű műszaki és környezetvédelmi (zöldkártya) érvényessége is.

Az első esedékességet a jármű műszaki vizsga érvényességének lejárati ideje határozza meg és addig az időpontig a zöldkártya érvényessége is meghosszabbítódik.

 


 

Biztosítási ügyintézés

Szereti a kényelmet, gyorsaságot és a megbízhatóságot? Ha igen, akkor nálunk a legjobb helyen jár, ha karambolos haszonjárművének javításában profi szakembergárdát keres. Segítségünkkel a bajból is előnyt kovácsolhat, önálló kárfelvételi helyként és számos biztosító partnerünkön keresztül – Generali, Uniqa, Allianz, stb – az ezzel járó papírmunkát is ránk bízhatja.

A kárbejelentéshez szükséges elhozni a gépjármű forgalmi engedélyét, a vezető személy jogosítványát, a jármű törzskönyvét, (amennyiben elidegenítési tilalom van rá, úgy a hitelintézet megnevezésére és a szerződés hivatkozási, vagy Ügyfél számára van szükség), a károkozó által aláírt “kék-sárga” Baleseti bejelentőt, mely megjegyzési rovatában a lap alján a felelősségét elismeri a kár okozásáért (ha a másik fél felelősségbiztosítása alapján jelentjük be a kárt). CASCO biztosítás alapján történő kárbejelentésnél célszerű a CASCO kötvényt elhozni.

Tel.: +36 24 50 22 22
Tel.: +36 1 505 3500