Kögel Light Plus akció

Kögel Light Plus pótkocsikra ajándék Kögel telematika kiépítés* + 1 év jótállás**

Közzétéve:

A 2016-os IAA egyik újdonsága volt, az opcióként rendelhető Kögel telematikai rendszere, bármelyik félpótkocsi-típushoz, másodpercre precíz, komplex adatszolgáltatással, nemcsak a műszaki állapotra, de a rakomány-biztonságra és közlekedés-biztonságra, vagy például a hűtőláncra vonatkozóan.

Mindezt a maximális költséghatékonyság és rendelkezésreállás érdekében, amelyet a Delta-Truck Kft. szintén ajánl és kínál a hazai fuvarozók számára!

Bővebb infó:

Telefon: +361/2801820
Telefon: +3624/502250
Email: marketing@delta-truck.hu

*Kögel Telematika – A használatához szükséges havidíjakat ajánlatunk nem tartalmazza.

**Összesen 24 hónapra kiterjesztett jótállás, csak 2017. július 31-ig történő megrendelés esetén.

Már 48 országban van jelen a Ford Trucks

A Ford Trucks a fontos piacokon való sikeres nyitás érdekében, amelynek célja a teljes európai jelenlét kialakítása, Dániával folytatja stratégiai növekedését. Közép-, Kelet- és Nyugat-Európa után a Ford Trucks a skandináv térséget veszi célba a dán piacra való belépéssel, amivel a márka 48-ra emeli a piacai számát.

Hozzáértő kezekben

Idén februártól már Szlovákiában is a Delta-Truck látja el a Kögel pótkocsigyártó importőri képviseletét. A márkával hazánkban már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező cégcsoport kibővített szervizhálózattal, jól felkészült értékesítői csapattal és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal igyekszik biztosítani a Kögel előkelő pozícióját a szlovák piacon.

Karitatív karácsony

Idén is folytatta hagyományos társadalmi felelősségvállalási programját a Delta-Truck / VIARENT cégcsoport. Ezúttal a rászoruló társadalmi rétegeket segítő Oltalom Karitatív Egyesült számára nyújtottunk át egy körülbelül félmillió forint értékű természetbeni adományt, amelyet leányvállalatunk, a VIARENT Kft. negyedmillió forint pénzadománnyal egészített ki.

Ford Trucks színekbe öltözött a Lánchíd

Nem túlzás történelmi pillanatnak nevezni egy híd életében a terhelési próbát. A Lánchíd esetében nem a mostani volt az egyetlen ilyen esemény, de a november 12-én lebonyolított teszt mind közül talán a legkomplexebb volt és ehhez a Ford Trucks is hozzájárult.