Kögel Light Plus akció

Kögel Light Plus pótkocsikra ajándék Kögel telematika kiépítés* + 1 év jótállás**

Közzétéve:

A 2016-os IAA egyik újdonsága volt, az opcióként rendelhető Kögel telematikai rendszere, bármelyik félpótkocsi-típushoz, másodpercre precíz, komplex adatszolgáltatással, nemcsak a műszaki állapotra, de a rakomány-biztonságra és közlekedés-biztonságra, vagy például a hűtőláncra vonatkozóan.

Mindezt a maximális költséghatékonyság és rendelkezésreállás érdekében, amelyet a Delta-Truck Kft. szintén ajánl és kínál a hazai fuvarozók számára!

Bővebb infó:

Telefon: +361/2801820
Telefon: +3624/502250
Email: marketing@delta-truck.hu

*Kögel Telematika – A használatához szükséges havidíjakat ajánlatunk nem tartalmazza.

**Összesen 24 hónapra kiterjesztett jótállás, csak 2017. július 31-ig történő megrendelés esetén.

Megosztom másokkal

Három évtizednyi siker

Idén ünnepli harmincéves jubileumát a haszonjárműbérlési piac élenjáró szereplője, a VIARENT Kft. A cég úttörőként teremtette meg ezt a szolgáltatást hazánkban, és folyamatos innovációival azóta is meghatározó ezen a területen, immár nemzetközi szinten is. Ebből a jeles alkalomból beszélgettünk Stefkó Péterrel, a Delta-Truck cégcsoport vezetőjével a VIARENT szolgáltatásairól, múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

Díjnyertes telematika

Egyre nagyobb szerepet kapnak a hatékony és biztonságos járműüzemeltetésben a pótkocsikhoz kapcsolódó telematikai megoldások is. A hazánkban a Delta-Truck Kft. által képviselt Kögel márka saját rendszere, a Kögel Telematics szerezte meg az ezüstérmet a pótkocsik és felépítmények kategóriájában a 2024-es Német Telematikai Díj odaítélésekor.

Látványos jelen, izgalmas jövő

Megérkezett a Ford Trucks legújabb limitált kiadása, az egyedi külső-belső megjelenésű és gazdag felszereltségű F-MAX Select nyerges vontató. A látványos modell mellé a gyártó további izgalmas híreket is szállított, mégpedig a hidrogénüzemű belső égésű motor és a tisztán elektromos NextETRUCK tehergépkocsi fejlesztéséről.

Stabil háttér a fejlődéshez

Egyre jelentősebb a Delta-Truck Kft. és a Viarent Kft. nemzetközi terjeszkedése, ami elengedhetetlenné tette a cégcsoport üzleti folyamatainak optimalizálását, standardizálását és korszerűsítését a hatékonyabb működés érdekében. Ezért a két cég megállapodott az SAP Hungary Kft.-vel egy vállalatirányítási és egy értékesítéstámogatási rendszer bevezetéséről.