Főszerepben a Ford Trucks

Igen sikeresen utat talált magának a Ford Trucks F-MAX a Ghibli cégcsoporthoz tartozó Vere Gestum Kft. flottájába. Tavaly nyáron egy tesztjármű érkezett kipróbálásra a céghez, amely később a kedvező tapasztalatok hatására bekerült a flottába. Januárban hat további F-MAX vontatót szerzett be a társaság, amelyeket idén nyárig újabb 13 követ majd. Ezzel pedig át is veszi a Ford Trucks márka a vezető szerepet a járműparkban.

Közzétéve:

Több mint negyed évszázada nyújt a Ghibli cégcsoport teljes körű logisztikai szolgáltatásokat ügyfeleinek. A társaság Csepelen közel harmincezer, a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén ötezer, a vecsési CTParkban pedig húszezer négyzetméteren folytat bérraktározási, vámkezelési és egyéb hozzáadott értékű tevékenységeket, belföldi depóhálózata pedig országos lefedettséget biztosít. A belföldi és nemzetközi szállítmányozás terén a közúti mellett tengeri, vasúti és légi fuvarozást is végez. A cégcsoport két világhálózatnak is a kizárólagos magyar tagja, amelyeken keresztül világszerte bármilyen célállomásra tud szállítani. A mintegy kétszáz főt foglalkoztató Ghibli alvállalkozók bevonásával közel kétszáz járművet mozgat 99,72 százalékos minősített szolgáltatási aránnyal a legnagyobb autóipari, elektronikai, vegyipari és FMCG szereplőknek. Saját flottájában jelenleg 27 tehergépkocsi dolgozik, három 12 tonnás jármű és 24 nyerges vontató, amelyek túlnyomó többsége mega kivitelű. A vontatók konténerszállító, illetve ponyvás mega félpótkocsikkal közlekednek átlagosan 14 tonna rakománnyal és havonta közel tízezer kilométeres futásteljesítménnyel.

Meggyőző tesztidőszak

„Először akkor kerültünk közelebbi kapcsolatba a Ford Trucks F-MAX típussal, amikor tavaly júliusban kipróbálási céllal nálunk vendégeskedett egy ilyen tesztjármű” – kezdte Szloboda László, a Vere Gestum Kft. cégvezetője. „Olyannyira elégedettek voltunk ezzel a vontatóval, hogy később a flottánk tagjává vált és január közepén munkába állítottunk még hat F-MAX modellt. Döntésünk során figyelembe vettük az ár-érték arányt, a szállítási feltételeket és határidőt, az üzemanyag-fogyasztást, a megbízhatóságot, a szervizhátteret, a várható értékállóságot és más üzemeltetők véleményeit. Továbbá az is fontos szerepet játszott, hogy régóta jó kapcsolatot ápolunk a Delta-Truck Kft.-vel többek között járműbérlés, használtautó-értékesítés és szervizelés terén” – tette hozzá a cégvezető.

Remekül helytállnak

„Az F-MAX vontatóink Európa-szerte teljesítik fuvarfeladataikat, és ennek során mind üzemeltetői, mind gépjárművezetői szempontból elégedettségre adnak okot. Gépkocsivezető munkatársaink kedvelik a típus kezelhetőségét, kényelmét, valamint motor- és menetteljesítményét, említésre érdemes műszaki hibákról pedig nem tudunk beszámolni” – magyarázta Szloboda László.

Biztos háttérrel

„Új F-MAX járműveinkre 3+1 éves karbantartási szerződést kötöttünk, amely kiszámíthatóságot és biztonságot nyújt a nemzetközi feladatokat ellátó eszközök üzemeltetéséhez. Szolgáltatásunk minőségi színvonalának fenntartásához vagy további javításához elengedhetetlen, hogy egy esetleges műszaki problémát a leggyorsabban és leghatékonyabban megoldjunk. A Delta-Truck Kft. szervizéről csak elégedetten tudunk nyilatkozni az ott dolgozó munkatársak szakértelmét és rugalmasságát, valamint a műhely felszereltségét illetően is. Mindezek hatására már megrendeltünk további 13 F-MAX vontatót, amelyek várhatóan nyár elejére megérkeznek. Bízunk benne, hogy ez a húsz Ford Trucks tehergépkocsi sokáig segítségünkre lesz abban, hogy minőségi, piacképes szolgáltatást nyújthassunk és tovább növelhessük eredményességünket, illetve hatékonyságunkat” – összegezte a Vere Gestum Kft. cégvezetője.

Ford F -Max Ghibli teherautó

Megosztom másokkal

PRAKTIKUS MEGOLDÁS AZ ASZFALTOZÁSHOZ ÉS AZ ÖMLESZTETTÁRU-SZÁLLÍTÁSHOZ: A TELJESEN ÁTDOLGOZOTT KÖGEL BILLENŐPLATÓS FÉLPÓTKOCSI

Robusztusabb, rugalmasabb és egyedibb: a Kögel billenő félpótkocsi egy olyan, teljesen átdolgozott kivitelben mutatkozik be a 2022-es Baumán, amely az ügyfelek legfontosabb igényeit tartja szem előtt. Két változat lesz megtekinthető: egy hőszigetelt vályús felépítmény aszfaltburkoláshoz, és egy ömlesztett szállításra alkalmas, hengeres, teljes egészében acél test.

A SOKOLDALÚ MEGOLDÁS ÉPÍTŐANYAG-SZÁLLÍTMÁNYOZÁSHOZ: A KÖGEL ALAKÍTHATÓ PLATÓS FÉLPÓTKOCSI SOKFÉLE MEGOLDÁST KÍNÁL

A Kögel Multi az építőanyagok és időjárásálló rakományok szállítására szolgáló platóspótkocsi-sorozat bevált, sokoldalúan használható felépítményváltozata. Leszerelhető felépítményelemeinek köszönhetően a Multi túlméretes, azaz túl széles vagy túl hosszú rakományok szállítására is alkalmas. A Kögel a világ első számú építőipari szakkiállításán, a 2022. október 24. és 30. között Münchenben megrendezésre kerülő Baumán mutatta be, mit tud a … Continued

Új kazahsztáni forgalmazójával a Ford Trucks előtt megnyílik Eurázsia „központi folyosója”

Újonnan alapított forgalmazója, a kazahsztáni székhelyű Turbo Trucks Kazakhstan által a Ford Trucks, a nehéz haszongépjárművek iparágának globális márkája kiterjeszti nemzetközi szolgáltatásait Eurázsia fontos közúti fuvarozási átjáróján keresztül. A Ford Trucks célja megbízható, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani a modern Selyemútként is emlegetett „Középső közlekedési folyosó” piacain, a nemzetközi kereskedelem egyik kulcsfontosságú útvonala mentén.

A Ford Trucks bejelentette az első üzemanyagcellás F-MAX modelljének fejlesztését

A nulla károsanyag-kibocsátás elérése érdekében tett erőfeszítéseit megsokszorozva a Ford Trucks felvette stratégiai partnerei közé az üzemanyagcella-szállító és -fejlesztő Ballard Power Systems vállalatot. Az együttműködés az Európai Unió által kezdeményezett Horizon Europe ZEFES projekt egyik meghatározó eleme. A Ford Trucks célja az első üzemanyagcellás elektromos (FCEV) F-MAX megalkotása az innovatív együttműködés keretében.

Billencsfélpótkocsik nagymestere

Közel húsz éve gyárt billenőfelépítményes és rakoncás pótkocsikat, illetve mezőgazdasági dollykat a lengyelországi Nysa városában működő MEGA, amely 2017 óta a méltán elismert Benalu cégcsoport tagja. A MEGA termékek magyarországi importőre pedig a Delta-Truck Kft., amelynek széles haszonjármű-kínálatát immár három éve gazdagítják ezek a kiváló minőségű pótkocsik.