F-MAX sofőr szemmel: st22lacika tesztje

A díjnyertes Ford F-MAX-ot st22lacika is kipróbálta és egy videóban összegyűjtötte a legfontosabb tapasztalatait! Köszönjük a bemutatót és további sok sikert kívánunk Laci munkásságához!

Közzétéve:

A teszt megtekinthető itt:

Felkeltette érdeklődésedet az F-MAX? További műszaki információk és ajánlatkérés az alábbi linken: https://www.fordtrucks.hu/nyerges-vontato/f-max. Vagy hívd kereskedőinket a +36 24 50 22 50 -t telefonszámon!

További érdekes tartalmakért csatlakozz Facebook oldalunkhoz vagy iratkozz fel YouTube csatornánkra!

 

Megosztom másokkal

Stabil háttér a fejlődéshez

Egyre jelentősebb a Delta-Truck Kft. és a Viarent Kft. nemzetközi terjeszkedése, ami elengedhetetlenné tette a cégcsoport üzleti folyamatainak optimalizálását, standardizálását és korszerűsítését a hatékonyabb működés érdekében. Ezért a két cég megállapodott az SAP Hungary Kft.-vel egy vállalatirányítási és egy értékesítéstámogatási rendszer bevezetéséről.

Bátyja nyomdokaiba lép

Bemutatta a Ford Trucks a korábbi típusnév miatt a mai napig általában Cargo néven emlegetett járműsorozatának utódját. A felépítményezhető fülke-alvázas, építőipari és nyerges vontató kivitelben is készülő vadonatúj F-Line a formatervtől a kényelmen, a vezetéstámogató rendszereken és a hálózatba kapcsolhatóságon át a hajtásláncig jelentős előrelépést mutat elődjéhez képest. Ezáltal a sikeres F-Max zászlóshajó méltó kistestvére.