Benalu márkaszerviz

Az általunk forgalmazott francia félpótkocsi-márka, a Benalu hivatalos márkaszervizeként állunk az Ön rendelkezésére szigetszentmiklósi szervizünkben. Szolgáltatásaink között a hagyományos javítási és karbantartási munkák mellett konzultációs tanácsadással is segítünk, amennyiben bármilyen kérdése felmerülne pótkocsijával kapcsolatban. Márkaszervizként szakképzett szerelőink a lehető legjobban ismerik pótkocsiját, nincs olyan probléma, amit ne tudnának rövid időn belül orvosolni. Javításokhoz a gyártó által előírt célszerszámokat használjuk. Mindezeken felül nagy raktárkészlettel rendelkezünk eredeti Benalu alkatrészek széles választékából, legyen szó a tengelyek problémájáról, felfüggesztésről vagy alumínium részegységekről. A rövid határidővel elvégzett javítások után a lehető leggyorsabban ismét munkába állíthatja pótkocsiját, hogy az bevételt termeljen vállalkozásának. 24 órás Assistance szolgáltatásunk egész Európára kiterjedően segítséget nyújt Önnek, ha útközben adódik probléma pótkocsijával.

További információért keresse kollégáinkat szigetszentmiklósi szervizünkben!

Szervizszolgáltatásaink:

  • műszaki vizsga, eredetvizsga, kijelölt vizsgaállomás
  • gumiszerelés, gumiabroncs-értékesítés
  • karambolos javítás
  • járműdiagnosztika
  • futómű-ellenőrzés és -állítás
  • időszakos karbantartás és szerviztevékenység
  • teljes körű biztosítási ügyintézés, kárfelvétel
  • mentés

SERVICE ASSISTANCE (0-24H):

TEL: +36 20 920 8000

Benalu márkaszerviz - M0 Szigetszentmiklós

Munkafelvétel nyitvatartás hétfőtől péntekig 7.00-tól 19.00-ig.
Műhely nyitvatartás hétfőtől péntekig 6.00-tól 22.00-ig.

Tel.: +36 24 50 22 22
E-mail: marketing@delta-truck.hu

Márkaszerviz:

Márkafüggetlen szerviz: VOLVO, RENAULT, DAF, de természetesen bármilyen márka járművét tudjuk fogadni szervizünkben

Műszaki vizsga + zöldkártya

Az 5/1990 (IV.12) KÖHÉM rendelet módosítása alapján 2010. január 01-től megváltozott a gépjárművek és pótkocsik időszakos műszaki vizsgálatának rendje. Az EGY-ABLAKOS ügyintézés keretében, egyszerre kerül meghosszabbításra a jármű műszaki és környezetvédelmi (zöldkártya) érvényessége is.

Az első esedékességet a jármű műszaki vizsga érvényességének lejárati ideje határozza meg és addig az időpontig a zöldkártya érvényessége is meghosszabbítódik.

 


 

Biztosítási ügyintézés

Szereti a kényelmet, gyorsaságot és a megbízhatóságot? Ha igen, akkor nálunk a legjobb helyen jár, ha karambolos haszonjárművének javításában profi szakembergárdát keres. Segítségünkkel a bajból is előnyt kovácsolhat, önálló kárfelvételi helyként és számos biztosító partnerünkön keresztül – Generali, Uniqa, Allianz, stb – az ezzel járó papírmunkát is ránk bízhatja.

A kárbejelentéshez szükséges elhozni a gépjármű forgalmi engedélyét, a vezető személy jogosítványát, a jármű törzskönyvét, (amennyiben elidegenítési tilalom van rá, úgy a hitelintézet megnevezésére és a szerződés hivatkozási, vagy Ügyfél számára van szükség), a károkozó által aláírt “kék-sárga” Baleseti bejelentőt, mely megjegyzési rovatában a lap alján a felelősségét elismeri a kár okozásáért (ha a másik fél felelősségbiztosítása alapján jelentjük be a kárt). CASCO biztosítás alapján történő kárbejelentésnél célszerű a CASCO kötvényt elhozni.

Tel.: +36 24 50 22 22
Tel.: +36 1 505 3500