F-MAX Roadshow 2019

Próbálja ki az INTERNATIONAL TRUCK OF THE YEAR nyertes nyerges vontatóját, a Ford Trucks F-MAX-ot! A Roadshow keretén belül 4-4 magyarországi és szlovákiai helyszínen várjuk Önt!

Közzétéve:

MAGYARORSZÁGI HELYSZÍNEK:

 • Budapest – Április 12.
  Szépművészeti Múzeum (Zártkörű VIP bemutató)
 • Nagykanizsa – Április 24.
  Truck Service Kanizsa Kft.
  8800 Nagykanizsa, Garay utca 21.
 • Nyíradony – Április 26.
  Keczán és Társa Kft.
  4254 Nyíradony, Honvéd utca 86.
 • Győr – Május 7.
  Cargo Profil Kft.
  9028 Győr, Fehérvári út 80.

SZLOVÁKIAI HELYSZÍNEK:

 • Košice – Április 29.
  Truckcentrum east s.r.o.
  Košice 040 15, Na záhumní 613.
 • Žilina – Május 2.
  Procar a.s.
  Žilina 010 09. Štrková 23B
 • Zvolen – Május 3.
  Procar a.s.
  Zvolen 960 01, Môťovská cesta 10.
 • Nové Zámky – Május 6.
  Speedy Service s.r.o.
  Nové Zámky 940 02, Nesvadská cesta 15.

Szeretne ajánlatot kérni az F-MAX-ra? Hívja kereskedőinket a +3624502250 vagy érdeklődjön e-mailben: marketing@delta-truck.hu!

Műszaki katalógushttps://www.fordtrucks.hu/hu-hu/nyerges-vontato/f-max

Ford Trucks
Vezérképviselet 
DeltaTruck Kft.
www.deltatruck.hu
www.fordtrucks.hu

Már 48 országban van jelen a Ford Trucks

A Ford Trucks a fontos piacokon való sikeres nyitás érdekében, amelynek célja a teljes európai jelenlét kialakítása, Dániával folytatja stratégiai növekedését. Közép-, Kelet- és Nyugat-Európa után a Ford Trucks a skandináv térséget veszi célba a dán piacra való belépéssel, amivel a márka 48-ra emeli a piacai számát.

Hozzáértő kezekben

Idén februártól már Szlovákiában is a Delta-Truck látja el a Kögel pótkocsigyártó importőri képviseletét. A márkával hazánkban már közel két évtizedes tapasztalattal rendelkező cégcsoport kibővített szervizhálózattal, jól felkészült értékesítői csapattal és a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal igyekszik biztosítani a Kögel előkelő pozícióját a szlovák piacon.

Karitatív karácsony

Idén is folytatta hagyományos társadalmi felelősségvállalási programját a Delta-Truck / VIARENT cégcsoport. Ezúttal a rászoruló társadalmi rétegeket segítő Oltalom Karitatív Egyesült számára nyújtottunk át egy körülbelül félmillió forint értékű természetbeni adományt, amelyet leányvállalatunk, a VIARENT Kft. negyedmillió forint pénzadománnyal egészített ki.

Ford Trucks színekbe öltözött a Lánchíd

Nem túlzás történelmi pillanatnak nevezni egy híd életében a terhelési próbát. A Lánchíd esetében nem a mostani volt az egyetlen ilyen esemény, de a november 12-én lebonyolított teszt mind közül talán a legkomplexebb volt és ehhez a Ford Trucks is hozzájárult.