F-MAX Roadshow 2019

Próbálja ki az INTERNATIONAL TRUCK OF THE YEAR nyertes nyerges vontatóját, a Ford Trucks F-MAX-ot! A Roadshow keretén belül 4-4 magyarországi és szlovákiai helyszínen várjuk Önt!

Közzétéve:

MAGYARORSZÁGI HELYSZÍNEK:

 • Budapest – Április 12.
  Szépművészeti Múzeum (Zártkörű VIP bemutató)
 • Nagykanizsa – Április 24.
  Truck Service Kanizsa Kft.
  8800 Nagykanizsa, Garay utca 21.
 • Nyíradony – Április 26.
  Keczán és Társa Kft.
  4254 Nyíradony, Honvéd utca 86.
 • Győr – Május 7.
  Cargo Profil Kft.
  9028 Győr, Fehérvári út 80.

SZLOVÁKIAI HELYSZÍNEK:

 • Košice – Április 29.
  Truckcentrum east s.r.o.
  Košice 040 15, Na záhumní 613.
 • Žilina – Május 2.
  Procar a.s.
  Žilina 010 09. Štrková 23B
 • Zvolen – Május 3.
  Procar a.s.
  Zvolen 960 01, Môťovská cesta 10.
 • Nové Zámky – Május 6.
  Speedy Service s.r.o.
  Nové Zámky 940 02, Nesvadská cesta 15.

Szeretne ajánlatot kérni az F-MAX-ra? Hívja kereskedőinket a +3624502250 vagy érdeklődjön e-mailben: marketing@delta-truck.hu!

Műszaki katalógushttps://www.fordtrucks.hu/hu-hu/nyerges-vontato/f-max

Ford Trucks
Vezérképviselet 
DeltaTruck Kft.
www.deltatruck.hu
www.fordtrucks.hu

Megosztom másokkal

A Ford Trucks folytatja az erőteljes terjeszkedést Európában

A holland piacra való belépéssel a Ford Trucks teljessé teszi Benelux-államok-beli terjeszkedését Globális terjeszkedése következő állomásaként a Ford Trucks belépett Hollandiába, meghódítva ezzel Európa egyik kulcsfontosságú piacát. A csatlakoztathatósági technológiának köszönhetően megkülönböztetett helyet elfoglaló F-MAX és az új F-LINE sorozat járműveivel a Ford Trucks hatékony és vadonatúj technológiákra épülő megoldásokat kínál a kiterjedt holland vevőkör … Continued

Három évtizednyi siker

Idén ünnepli harmincéves jubileumát a haszonjárműbérlési piac élenjáró szereplője, a VIARENT Kft. A cég úttörőként teremtette meg ezt a szolgáltatást hazánkban, és folyamatos innovációival azóta is meghatározó ezen a területen, immár nemzetközi szinten is. Ebből a jeles alkalomból beszélgettünk Stefkó Péterrel, a Delta-Truck cégcsoport vezetőjével a VIARENT szolgáltatásairól, múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

Díjnyertes telematika

Egyre nagyobb szerepet kapnak a hatékony és biztonságos járműüzemeltetésben a pótkocsikhoz kapcsolódó telematikai megoldások is. A hazánkban a Delta-Truck Kft. által képviselt Kögel márka saját rendszere, a Kögel Telematics szerezte meg az ezüstérmet a pótkocsik és felépítmények kategóriájában a 2024-es Német Telematikai Díj odaítélésekor.

Látványos jelen, izgalmas jövő

Megérkezett a Ford Trucks legújabb limitált kiadása, az egyedi külső-belső megjelenésű és gazdag felszereltségű F-MAX Select nyerges vontató. A látványos modell mellé a gyártó további izgalmas híreket is szállított, mégpedig a hidrogénüzemű belső égésű motor és a tisztán elektromos NextETRUCK tehergépkocsi fejlesztéséről.