Optiliner

Alumínium alvázas, kis önsúlyú, raklapszéles billenős félpótkocsi könnyű ömlesztett áru, granulátum vagy gabona szállításához, de raklapos áruhoz is.

Az OPTILINER raklapszéles billencs a függőlegesen elhelyezett, dupla falú elemekből álló oldalfalaival megfelel ezen igényeknek.
A sík oldalfalak lehetővé teszik akár 33 raklap könnyed berakását. A 47–79 m3-ig terjedő térfogathoz és az akár 13,30m-ig terjedő hosszhoz oldalra tekerhető ponyvarendszer jár.

Vyžiadajte si cenovú ponuku
Výhody
Automatikus felépítményrögzítés
Tetőívek
  • Tagolt
  • Kivehető
  • Állítható
  • Felhajtható
Sárvédőívek
  • Félköríves
  • Műanyag
Támasztólábak
Jumboliner

Mozgó padozatú félpótkocsi száraz, ömlesztett áru (melyet egyenetlen talajon, esetleg csarnokban kell üríteni) vagy csomagolt, palettás áru (raklapok, hordók, papírtekercsek) szállításához.

A JumboLiner sokoldalú járműként hulladékok, újrahasznosítható termékek számára is ideális megoldás. Az alumínium alkotóelemeknek köszönhetően a robusztusság nagyfokú hasznos teherbírással párosul.

Vyžiadajte si cenovú ponuku
Výhody
PNEUMATIKUS AJTÓRETESZELÉS
HÁROMAJKÚ GUMITÖMÍTÉS
ALUMÍNIUM PADLÓLEMEZEK
SZERSZÁMOSLÁDA A KEZELŐSZERVEKNEK
Siderale

Építőipari billencs alumínium alvázzal és sima falú teknővel a legkülönbözőbb fuvarfeladatokra.

A SIDERALE billencs különböző méretekben rendelhető: 22m3-től 32m3-ig.
Biztonság, megbízhatóság, robusztusság sokféle kivitellel párosítva, maximális hasznos teherbírás mellett.

Vyžiadajte si cenovú ponuku
Výhody
CSAVAROZOTT SZERELŐÁLLÁS
MEREV ALÁFUTÁSGÁTLÓ
1/4-ES MŰANYAG SÁRVÉDŐÍVEK ELÖL ÉS HÁTUL
PNEUMATIKUS RÖGZÍTÉS
FELÉPÍTMÉNY KERESZTMETSZET
Bulkliner

A BULKLINER kis önsúlyú, alumínium alvázas, nagytérfogatú félpótkocsi, melynek alumínium felépítménye rendelhető bordázott vagy sík kivitelben. A BULKLINER-t nagy terjedelmű áruk, mint például gabona, koksz, valamint a nehezebb anyagok mint homok és kavics szállítására tervezték. Rendelhető 45 m3-től 57 m3-ig terjedő térfogattal és 9,50m-től 11,30m-es hosszal.

Vyžiadajte si cenovú ponuku
Landliner

A LANDLINER kifejezetten kis önsúlyú, mezőgazdasági felhasználásra kifejlesztett, alumínium alvázas jármű, amely méretét tekintve a kis- és a nagytérfogatú billencsek között helyezkedik el. 47m3 vagy 50m3 térfogatával és 2m illetve 2,2 m-es belső szélességével különösen alkalmas termények, mint például gabona, répa, takarmány stb. szállítására.

Vyžiadajte si cenovú ponuku
Powderliner

A finomszemcséjű por vagy a szemcsés termékek szállítása olyan tevékenység, amelyet ezen anyagok természete és a használt járművek technológiája határoz meg. A Benalu profitál az alumíniummal kapcsolatos 40 éves tapasztalatából és a billenőtartályok európai normáknak megfelelő termékpalettáját kínálja Önnek vegyi anyagok, élelmiszer és ásványi anyagok szállítására, 54m3-től 64m3-ig.

Vyžiadajte si cenovú ponuku
Timberliner

Magyarországon évente kb. 5,9 millió köbméter fát termelnek ki. Ennek jórészét tehergépkocsikkal kell a majdani vevőkhöz illetve a felrakóhelyekre elszállítani. A BENALU Timberliner tökéletes megoldás erre a fuvarfeladatra! Alumínium alváz, szupererős homlokfal, rovátkolt alumínium lemez az alvázra hegesztve teljes hosszban, központosított vezérlőtábla.

Vyžiadajte si cenovú ponuku
Agriliner

Kis tömegű, teljesen alumíniumból készült, univerzális felhasználású billencs, elsősorban átlagos sűrűségű áruk, főleg élelmiszer szállításához. Robusztus kialakításával, 38–48m2 térfogatával gabonafélékhez, cukorrépához ideális, de megállja helyét homok és kavics célbajuttatásában is. Oldalra tekerhető ponyvarendszere megvédi a rakományt.

Vyžiadajte si cenovú ponuku
Multirunner

Alumínium alvázával és felépítményével különböző felhasználási igényeknek felel meg. Oldalra tekerhető vagy hosszanti ponyvarendszerével különösen alkalmas útépítéshez aszfalt szállítására. Hátsó túlnyúlásával megkönnyíti a rakomány pontos ürítését, például az aszfaltozógép tartályába. A sima oldalú, szigetelt Multirunner számos előnyt kínál – könnyű tisztíthatóságot, kedvező fogyasztást, és az Ön cégfeliratának elhelyezését az oldalfalon.

Vyžiadajte si cenovú ponuku