Mercedes-Benz haszongépjármű szerviz

mb-service-assistance-0-24

Nyerges vontatók, teherautó, furgonok karbantartása és javítása Szigetszentmiklóson!

Bízza Mercedes-Benz vontatóját szakértő kezekre! A Delta-Truck Kft. immár 2015 óta a Mercedes-Benz tehergépkocsik hivatalos márkaszervizeként is működik. Szervizünkben az időszakos karbantartástól kezdve a műszaki vizsgán keresztül egészen a karambolos javításig széles körű szolgáltatásokkal várjuk. Szakképzett szerelőink a gyártó által előírt technológiát és szoftvereket, valamint eszközöket használják a diagnosztikához és a javításokhoz, így biztosítva az Ön számára a megszokott Mercedes-Benz minőséget. A beépített gyári alkatrészekre a gyártó által adott garanciaidőt biztosítjuk. Rövid határidős, gyors szervizelésünknek köszönhetően járműve a lehető legrövidebb idő alatt visszatérhet a munkába, és újból bevételt termelhet vállalkozásának.

Az út közbeni meghibásodás sem okozhat hosszabb fennakadást, ugyanis a nap 24 órájában hívható Assistance segélyszolgálatunk igénybevételével a hiba akár már az út mellett orvosolható. Amennyiben a probléma a helyszínen nem oldható meg, kollégáink gondoskodnak járműve szervizbe juttatásáról.

További információkért keresse kollégáinkat szigetszentmiklósi szervizünkben!

Mercedes-Benz szervizszolgáltatásaink:

  • műszaki vizsga, eredetvizsga, kijelölt vizsgaállomás
  • gumiszerelés, gumiabroncs-értékesítés
  • tachográfhitelesítés, -javítás, felhatalmazott szerviz
  • karambolos javítás
  • járműdiagnosztika
  • futómű-ellenőrzés és -állítás
  • időszakos karbantartás és szerviztevékenység
  • teljes körű biztosítási ügyintézés, kárfelvétel
  • mentés

MUNKAFELVÉTEL:

TEL:  +36 24 50 22 50

SERVICE ASSISTANCE (0-24H):

TEL: +36 20 920 8000

Mercedes-Benz - M0 Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós, Leshegy út 13, 2310 Hungary

Munkafelvétel nyitvatartás hétfőtől péntekig 7.00-tól 19.00-ig.
Műhely nyitvatartás hétfőtől péntekig 6.00-tól 22.00-ig.

Tel.: +36 24 50 22 50
E-mail: marketing@delta-truck.hu

Márkaszerviz:

Hivatalos Mercedes-Benz szakszerviz
Márkafüggetlen szerviz: VOLVO, RENAULT, DAF de természetesen bármilyen márka járművét tudjuk fogadni szervizünkben

Műszaki vizsga + zöldkártya

Az 5/1990 (IV.12) KÖHÉM rendelet módosítása alapján 2010. január 01-től megváltozott a gépjárművek és pótkocsik időszakos műszaki vizsgálatának rendje. Az EGY-ABLAKOS ügyintézés keretében, egyszerre kerül meghosszabbításra a jármű műszaki és környezetvédelmi (zöldkártya) érvényessége is.

Az első esedékességet a jármű műszaki vizsga érvényességének lejárati ideje határozza meg és addig az időpontig a zöldkártya érvényessége is meghosszabbítódik.

 


 

Biztosítási ügyintézés

Szereti a kényelmet, gyorsaságot és a megbízhatóságot? Ha igen, akkor nálunk a legjobb helyen jár, ha karambolos haszonjárművének javításában profi szakembergárdát keres. Segítségünkkel a bajból is előnyt kovácsolhat, önálló kárfelvételi helyként és számos biztosító partnerünkön keresztül – Generali, Uniqa, Allianz, stb – az ezzel járó papírmunkát is ránk bízhatja.

A kárbejelentéshez szükséges elhozni a gépjármű forgalmi engedélyét, a vezető személy jogosítványát, a jármű törzskönyvét, (amennyiben elidegenítési tilalom van rá, úgy a hitelintézet megnevezésére és a szerződés hivatkozási, vagy Ügyfél számára van szükség), a károkozó által aláírt “kék-sárga” Baleseti bejelentőt, mely megjegyzési rovatában a lap alján a felelősségét elismeri a kár okozásáért (ha a másik fél felelősségbiztosítása alapján jelentjük be a kárt). CASCO biztosítás alapján történő kárbejelentésnél célszerű a CASCO kötvényt elhozni.

Tel.: +36 24 50 22 22
Tel.: +36 1 505 3500