Félpótkocsik

A Kögel félpótkocsik hivatalos importőreként a Delta-Truck Kft. 2005 óta forgalmazza a márka termékeit. Amennyiben megbízható német minőségre vágyik, a Kögel az ideális választás, hiszen a fejlesztéstől kezdve egészen a gyártásig minden munkafolyamat Németországban történik. Legyen szó távolsági fuvarozásról vagy akár építőipari alkalmazásról, a Kögel a megfelelő félpótkocsit biztosítja a munkához.

Importőrként 18 éve foglalkozik Benalu félpótkocsik értékesítésével a Delta-Truck Kft. 1967-es alapítása óta a Benalu az alumínium félpótkocsik vezető gyártója Európában. A kis saját tömeg, a masszív felépítés és a stabilitás a márka legfontosabb jellemzői. Akár ömlesztett árut fuvaroz, akár raklapos terméket, ha alumínium félpótkocsira van szüksége, a Benalu járművek között biztosan megtalálja az Ön számára leginkább megfelelőt.

2009 óta a Broshuis márka magyarországi importőreként is várja ügyfeleit a Delta-Truck Kft. Több mint 130 éves történelmével a holland vállalat elmondhatja magáról, hogy a speciális igényekre készülő félpótkocsik és konténeralvázak legrégebbi gyártója. Sík és süllyesztett rakfelületű, széthúzható trélerek, mélyágyas trélerek, valamint konténerszállító félpótkocsik széles választékával várjuk Önt.

Magyarországi importőrként 10 éve forgalmazza a Lamberet félpótkocsikat a Delta-Truck Kft. Az 1935 óta működő francia vállalat a hűtős felépítmények első számú európai gyártója. Dobozos felépítmények, félpótkocsik, kisteherautó-felépítmények, nemzetközi vagy belföldi terítő fuvarozás – 1 és 100 köbméter között a Lamberet termékválasztékában minden hűtős igényre van megoldás.

Teherautók

A Delta-Truck Kft. 2015 óta forgalmaz Isuzu tehergépjárműveket hivatalos márkakereskedőként. Budapesti és szigetszentmiklósi telephelyeinken a márka teljes termékpalettáját megtalálja a 3,5 tonnás kisteherautóktól egészen a 12 tonnás tehergépjárművekig. Több mint százéves tapasztalattal maguk mögött az Isuzu teherautók a minőség és a megbízhatóság szimbólumai. Jöjjön el, és győződjön meg róla személyesen!

2016-tól a Delta-Truck Kft., mint a Ford Trucks nagyhaszonjárművek magyarországi importőre várja Önt a szigetszentmiklósi márkakereskedésében. Akár nyerges vontatóra van szüksége vagy az elosztó fuvarozásban dolgozik, esetleg építőipari alkalmazásra keres járművet, a Ford Trucks választékában felépítménnyel együtt is biztosan megtalálja azt, amire szüksége van.